Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kļava

Kļava

Stabu iela 474a, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 67291111
(+371) 29207964
7291110
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
SIA "Kļava" ir uzņēmums, kas Latvijas tirgū strādā jau kopš 1991. gada – sākotnēji kā būvuzņēmums, veicot dažādas sarežģītības remontu un celtniecības darbus Rīgā, Jūrmalā un tuvākajā apkārtnē. Pēdējos septiņus gadus viena no vadošajām nozarēm ir kokmateriālu ražošana, tirdzniecība un eksports. Izmantojam terminālu Bolderājā, kur veicam zāģmateriālu apstrādi. No turienes ari eksportējam žāvētus, šķirotus un impregnētus kokmateriālus uz Angliju, Vāciju, Dāniju un Norvēģiju. Viena no “Kļavas” jaunajām aktivitātēm ir sadarbība ar slavenu Vācijas koka durvju ražotāju - firmu RINGO, kas pērk Latvijā ražotas, precizi ēvelētas sagataves, durvju karkasu izgatavošanai. SIA “Kļava” ir izveidojusies veiksmīga, vairāku gadu sadarbība, ar tādām pieredzējušām un sevi pierādījušām, Latvijas firmām kā "SCO Centrs" no Valmieras, SIA UPTK no Liepājas, A/S Būve Plus,SIA "High Castle" ar objektu Ādažos,SIA "Ameks Celtnieks", SIA "Stārastāni",kā arī veikalā "Elis" Ulmaņa gatvē 2, kur tiek uzstādītas un izvietotas SIA “Kļava” piedāvātās Vācu durvju ražotāja "Schwering Turenwerk GmbH
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDurvis un logi    Durvis Skatīt vairāk       Skatīt vairāk      Iekšdurvis ar lamināta parklājumu Skatīt vairāk      Finierētas iekšdurvis Skatīt vairāk      Krāsotas iekšdurvis Skatīt vairāk      Iekšdurvis ar stiklu un dekoratīviem elementiem Skatīt vairāk      Stikla iekšdurvis Skatīt vairāk   Ārdurvis Skatīt vairāk      Krāsotas koka ārdurvis Skatīt vairāk      Finierētas ārdurvis Skatīt vairāk   Ugunsdrošas durvis    Logi       Plastikāta logi, PVC logi       Alumīnija logi       Koka logi Ziemas dārzi Krēsli Skatīt vairāk   Teātra krēsli Skatīt vairāk   Kinoteātru krēsli Skatīt vairāk   Krēsli koncertzālēm Skatīt vairāk   Stadionu krēsli Skatīt vairāk   Teleskopiskās tribīnes sporta zālēm
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 83201
Meklēšanas rezultātos parādīts : 683519

Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
Vīnogu stādi
Vīnogu stādiVīnogu stādu audzētāja un šķirņu kolekcionāra Gata Kužuma saimniecībā pašlaik pārbaudes nolūkos, dārza apstākļos, tiek audzētas vairāk kā 300 vīnogu škirnes. Katru gadu kolekcija papildinās ar 20 - 30 jaunām šķirnēm, atmetot mūsu apstākļiem nepiemerotās. Būsim priecīgi jums palīdzēt, lai arī jūsu mājās augtu ražens vīnkoks, kurš priecētu ar saldām un sulīgām ogām.
In Sensum, apbedīšanas birojs
In Sensum, apbedīšanas birojsApbedīšanas firmas In Sensum piedāvājums - apbedīšanas pakalpojumi - dokumentu noformēšana, diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. Zārki, krusti, pārklāji, katafalks, transports bēru viesiem (autobusi). Strādājam visu diennakti. Mirušā nogādāšana morgā (no mājām t. sk.), sēru ceremonijas, visu veidu un ticību ceremoniju organizēšana.
Marteks noma, autoserviss
Marteks noma, autoservissMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
MS Real, SIA
MS Real, SIAFirma profesionāli nodarbojas ar bioloģisko attīrīšanas iekārtu izvēli, pārdošanu un uzstādīšanu privātmājām. Pie mums var iegādāties bioloģiskās attīrīšanas iekārtas, kā arī pasūtīt visas sistēmas piegādi un uzstādīšanu.
Svētku mode, šūšanas salons
Svētku mode, šūšanas salonsŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Acrulat, SIA
Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaVeterinārā klīnika Miera ielā. Veterinārā aptieka Miera ielā. Suņu barība. Pretblusu līdzekļi. Prettārpu līdzekļi. Attārpošana. Kaķu barība. • Dzīvnieku ārstēšana, terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti. Veterinārās zāles. ROYAL CANIN, HILLS, SPECIFIC, VIRBAC, PRINS.
Kristīne Boļšedvorova, māksliniece
Kristīne Boļšedvorova, mākslinieceMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
Vārnu galdniecība
Vārnu galdniecība Vārnu galdniecība. Mēbeles, virtuves, viesistabu, guļamistabu. Iebūvēti skapji. Bīdāmās sistēmas.
Visi banneri