Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojs

ASTRA TŪRE, ceļojumu birojs

Mazā Pils iela 5, 1. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 67222811 - Galvenais ofiss
(+371) 22303459 - AvioKases.lv
(+371) 20372472 - AvioKase.lv
(+371) 26806108 - Filiāle - Daugavpils, Viestura iela 59
astrature.lv - Ceļojumi.Karstās ceļazīmes.Viesnīcas.
AvioKases.lv - Visas Lidojumi.Visi galamērķi.Visas vietas.
AvioKase.lv - Lētas aviobiļetes un ceļojumi
Pirmdiena10:00 - 14:00
Otrdiena10:00 - 14:00
Trešdiena10:00 - 14:00
Ceturdiena10:00 - 14:00
Piektdiena10:00 - 14:00
Sestdiena -
Svētdiena -
Juridiskais nosaukums : ASTRA TŪRE, SIA
Reģistrācijas numurs : 40003257338
Juridiskā adrese : Taisnā iela 1, Rīga, LV-1063
Banka : AS "Swedbank" HABALV22
Konta numurs : LV88HABA0551033744345
Banka : AS Luminor Bank, Latvijas filiāle RIKOLV2X
Konta numurs : LV08RIKO0000084153766
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAvioKase.lv (Aviobiļetes) Skatīt vairāk   AvioKase.lv (Regulāro reisu lidmašīnu biļetes) Skatīt vairāk   Aviobiļešu kases - AvioKases.lv (Biļešu noformēšana) Skatīt vairākTūrisma aģentūra ASTRA TŪRE (Tūrisma aģentūras) Skatīt vairāk   Karstās ceļazīmes. (Pēdējā brīža piedāvājumi) Skatīt vairāk   Ceļojumi Skatīt vairāk      Avio tūres Skatīt vairāk      Pēdējā brīža piedāvājumi (Čarterlidojumi) Skatīt vairāk      Biznesa braucieni (Tūrisma braucieni) Skatīt vairāk      Vīzu noformēšana Skatīt vairākAutobusu biļetes Skatīt vairākViesnīcas (Viesnīcu rezervācija) Skatīt vairākApdrošināšana On-line (Apdrošināšana) Skatīt vairākAutonoma (Auto noma)no 11 € Skatīt vairāk
Karte, Saistītie uzņēmumi

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
SB Siltumtehnika, veikals
SB Siltumtehnika, veikalsMēs specializējamies apkures iekārtu un santehnikas preču mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā, ar individuālu pieeju katram klientam. Uzņēmuma sadarbības partneri ir būvfirmas, uzņēmumi un individuālie pasūtītāji.
INETA LESĪTE, stiliste
INETA LESĪTE, stilisteLAK vizāžista amata meistare, stiliste Ineta Lesīte. Stilista konsultācijas sievietēm un vīriešiem.Apģērbu, aksesuāru iegāde veikalos.Make-up, make-up apmācības. Dāvanu kartes. Semināri. Lekcijas.
Silamalas, atpūtas komplekss
Silamalas, atpūtas komplekssKomplekss atrodas meža ielokā, pašā kalna galiņā, ainaviskā vietā - Milzkalnē, tikai 60km attālumā no Rīgas. pie mums varat aizbēgt, no pilsētas kņadas un baudīt mieru un klusumu, relaksējies pirtiņā, vai izkarsējies karstajā kublā un baudi veldzējošu peldi baseinā.
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-line
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-lineLētas aviobiļetes. Visi lidojumi. Visi galamērķi. Visas vietas. Ryanair, Wizz Air, Norwegian, airBaltic, Lufthansa, Aeroflot, Finnair, LOT, SAS, easyJet, Turkish Airlines...
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
Līva***, viesnīca
Līva***, viesnīcaViesnīca Līva ir tūristu klases viesnīca, kura piedāvā 111 numurus ar Biznesa plus, biznesa, standarta un ekonomiskās klases ērtībām. Restorāns Upe piedāvā Jums brokastis pie zviedru galda, biznesa pusdienas un vakariņas.
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
Pinumi, salons - darbnīca
Pinumi, salons - darbnīcaPinumi tiek izgatavoti no Latvijā izaudzēta materiāla. Izgatavojot pinumus, man ir svarīga kvalitāte, lai izstrādājums kalpotu daudzus gadus.
RD Met, SIA, metālapstrāde
RD Met, SIA, metālapstrādeSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
Visi banneri