Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

LVM atpūtas vieta pie Zebrus ezera, kempings

Bikstu pagasts, Dobeles novads, Latvija, LV-3728
(+371) 29252368
 
VissPiedāvājumiGalerija
Apraksts
Par VAS "Latvijas valsts meži" laivas izmantošanu makšķerēšanai ar makšķeri vai spiningu vietējiem pagasta iedzīvotājiem, pensionāriem, invalīdiem– cena Ls 1.00. Par VAS "Latvijas valsts meži" laivas izmantošanu makšķerēšanai ar makšķeri vai spiningu pārējiem ezera apmeklētājiem darbdienās– cena Ls 3.00, sestdienās, svētdienās, citās brīvdienās un svētku dienās - cena Ls 5.00. Par VAS "Latvijas valsts meži" laivas izmantošanu atpūtai bez makšķerēšanas - Ls 0.50 stundā. Par ūdensvelosipēda izmantošanu - Ls 1.00 stundā. Laivu rezervēšana - Ls 0.50. Visi klienti, kuri izmanto laivas vai ūdensvelosipēdus, tiek reģistrēti laivu bāzē reģistrācijas žurnālā. Ezerā stingri jāievēro Makšķerēšanas noteikumi, Nolikums par licencēto makšķerēšanu un ezera uzrauga norādījumi. Nozvejas norma – saskaņā ar Makšķerēšanas noteikumiem. Putnu aizsardzības nolūkā no ledus kušanas līdz 30. jūnijam aizliegta laivu un cilvēku uzturēšanās Zebrus ezera rietumu un dienvidu krastā un ezerā 100 m no virsūdens augāja malas Makšķerniekus, kuri pārkāpj lieguma zonu un Makšķerēšanas noteikumus, ezerā var neielaist. Jebkuru peldošu līdzekļu atrašanās Zebrus ezerā bez saskaņošanas ar VAS "Latvijas valsts meži" aizliegta. Zebrus ezera piekrastes zemju īpašnieki ir tiesīgi savā priekrastes joslā turēt un izmantot personīgām vajadzībām vienu Reģionālajā vides pārvaldē reģistrētu airu laivu, ievērojot visus licencētās makšķerēšanas noteikumus.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLaivu noma, īre Atpūta pie dabas Atpūta pie ezeriem Atpūta pie Zebrus ezera Skatīt vairākTelšu vietas Ūdens velosipēdu noma Putnu vērošana Piknika vietas Peldvietas Makšķerēšana

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 34844
Meklēšanas rezultātos parādīts : 898739


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecība
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecībaRĪGAS BŪVSERVISS piedāvā izdevīgi iegādāties visdažādākos būvmateriālus - jumtam, fasādei, pamatiem, iekšējai un ārējai apdarei, siltumizolācijai u.c., kā arī logus, durvis, santehniku un pārvietojamās mājiņas.
Sauna serviss, SIA
Sauna serviss, SIAPirts izbūve mājās un dzīvokļos, saunas, tvaika pirtis, hammam, elektriskās un malkas pirts krāsnis, tvaika ģeneratori un cits pirts aprīkojums
Silta-maja.lv
Silta-maja.lvSilta-Māja.lv ir apkures sistēmu montāžas kompānija ar lielu pieredzi siltumsūkņu tirgū, nodrošinot saviem klientiem augstu montāžas un apkalpošanas kvalitāti par pieejamu cenu.
Juku dzirnavas, atpūtas komplekss
Juku dzirnavas, atpūtas komplekssJuku Dzirnavas ir 85 hektari bezrūpīgas dabas ar dažādām izklaides iespējām un plašu izmitināšanas izvēli pāriem, ģimenēm un grupām
Kameja, aizkaru salons
Kameja, aizkaru salonsAizkaru salons Kameja. Aizkari, modelēšana, šūšana. Aizkaru stangas. Audumi, šūšanas piederumi. Mājas tekstils Tirdzniecība. Apģērbu modelēšana un šūšana. Žalūzijas.
Vila VAKARĖ , viesu nams
Vila VAKARĖ , viesu namsVilla VAKARĖ atrodas Palanga zaļās zonas klusā vietā pie City Stadium. Īsa pastaiga uz jūras vai pilsētas centru -15 min. Liels pagalms, skaistas priedes, nojume ar āra kamīnu.
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firma
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firmaAuto aplīmēšana ir uzņēmuma pamatvirziens. Strādājam ar firmu 3M un MACTAC līmplēvēm un palīgmateriāliem. Katram braucamam piemeklējam attiecīgās kvalitātes līmplēvi.
Tulku Fabrika, tulkošanas birojs
Tulku Fabrika, tulkošanas birojsZTB.LV sniedz plašu tulkošanas pakalpojumu klāstu – rakstiskus un mutiskus tulkojumus jebkurās valodu kombinācijās. Mūsdienīgās megapoles multikulturālā vide pastāvīgi liek mums saskarties ar dažādas tematikas tekstu tulkošanas nepieciešamību.
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAUzstādām plēves uz logiem, durvīm, starpsienām un citām stikla virsmām rūpniecības, ražošanas telpās, birojos, veikalos, viesnīcās, bērnudārzos, skolās un citās sabiedriskās iestādēs, privātmājās un dzīvokļos, visur, kur vien ir stikls un stikla izstrādājumi
Visi banneri