Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Sprīdīši, Annas Brigaderes memoriālais muzejs un viesu māja

Sprīdīši, Annas Brigaderes memoriālais muzejs un viesu māja

Sprīdīši, Tērvetes pagasts, Dobeles novads, Latvija, LV-3730
(+371) 26532691
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts

TŪRISMA  OBJEKTS SLĒGTS LĪDZ 1.MAIJAM !


Muzeja ēka celta 1840.gadā, sākotnēji te darbojušās ūdens dzirnavas, tad skola. 1922.gadā rakstniece ieguva ēku savā īpašumā un nosauca par “Sprīdīšiem”, tā kļuva par viņas darba un atpūtas vietu. Te tapuši daudzi rakstnieces darbi, kā piemēram - atmiņu triloģija “Dievs Daba Darbs”, kurā attēlotās rakstnieces bērnības vietas atrodas tuvākajā apkārtnē. Muzejā var iepazīties ar rakstnieces dzīves gājumu un daiļradi. “Sprīdīšu” apkārtne un māja bez lielām izmaiņām saglabājusies agrākā rakstnieces laika izskatā.

Viesu māja “Sprīdīši” celta 1923.gadā, bet pārbūvēta 1963.gadā. Savulaik tajā dzīvoja dārznieki, kuri apkopa rakstnieces Annas Brigaderes dārzus un parku. “Sprīdīši” kā viesu māja darbojas no 1993.gada. Tajā atpūtnieku vajadzībām ir labiekārtoti seši divvietīgi numuriņi un virtuve pagrabstāvā ar āra terasi.

"Sprīdīši" ir 2023.gada pavasarī paplašinājuši savu naktsmītņu piedāvājumu ar pieciem kempinga "Meža namiņiem" un ērtu servisa māju, kur ir pieejama virtuve, duša un WC!

Muzeja ēkā viesiem pieejama kafejnīca, ar iespēju pasūtīt gardumus svinīgiem pasākumiem. Vairāk informācija +371 29535770!

Iznomā atpūtas kompleksu kāzu svinībām. Banketa zāli ar ēdināšanu, viesu māju ar labiekārtotām istabiņām. Jaunajam pārim atpūtas paviljonu. 

Papildus informācija

PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMuzeji Viesu nami Naktsmītnes    Tūrisma apskates objekti
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 16622
Meklēšanas rezultātos parādīts : 186669


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Birzgaļi Z/S, lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība
Birzgaļi Z/S,  lauksaimniecības tehnikas tirdzniecībaJauni un lietoti traktori no Japānas. Piekabes, arkli, frēzes, traktoru servisa apkope un garantijas remonti. MITSUBISHI, FOTON, KUBOTA, ISEKI, MURATORO, YANMAR
Porto Resort, viesnīca
 Porto Resort, viesnīcaPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsas
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsasEkoloģiska lineļļas koka krāsa Ecolin āra un iekšdarbiem. Izceļ koksnes dabīgo struktūru un virsma pēc apstrādes kļūst matēta, un nodilumu izturīga.
Mīts, akmens apstrāde
Mīts, akmens apstrādeSabiedrība MĪTS izgatavo 15 veidu un 8 krāsu betona bruģakmeni, ceļu un ietvju apmales, betona pakāpienus.
Indrāni, viesu nams
Indrāni, viesu namsIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
Vārpiņas MR, SIA
Vārpiņas MR, SIAMežs ir nozīmīga ekosistēma, ko nedrīkst novērtēt tikai finansiāli. Tā pilda gan sociālo, gan arī ir neaizstājams ekoloģisko funkciju nodrošināšanā. Mēs esam daļa no ekosistēmas, tāpēc pasauli redzam, kur katrs īpašnieks savu mežu apsaimnieko pēc labākajiem ilgtspējīgas attīstības kanoniem – mūsu klimata, vides un cilvēku labā. Tieši to ievērojam savā darbā – rādām paši piemēru un izglītojam citus, kā veiksmīgāk iekļaut kokus pilsētvidē.
Azarkrosti, viesu māja
Azarkrosti, viesu mājaAzarkrosti atrodas gleznainā, Adamovas ezera krastā. Viesu māja - pirts. Pirmajā stāvā atrodas banketu zāle ar kamīnu līdz 30 cilvēkiem
Vilnis Lejnieks
Vilnis LejnieksPirtniecības meistars, garīgais dziednieks. Profesionālā pieredze darbā pirtī - 20 gadi. Veic dažādu psihoemocionālu situāciju risināšanu caur pirts procedūrām fiziskā un garīgā līmenī. Piedāvā relaksējošās, dziednieciskās un tematiskās pirtsdienas. Piedāvā izbaudīt arī pirts rituālus - dzimšanas dienas pirts, saulgriežu pirts, pirtīžas. Veic Garīgo muguras taisnošanu pēc Pjotra Elkunoviča metodes, kā rezultātā ķermenis tiek atbrīvots no emocionālās un fiziskās spriedzes. Pazūd stress un depresija, emocionālās un fiziskās sāpes.
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīca
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīcaItāļu picas Latgaliešu gaumē! Vienmēr svaiga un garda produkcija. Jauka, mierīga atmosfēra. Laipni gaidīts ikviens viesis.
Visi banneri