Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Jersikas pilskalns

Jersika, Jersikas pagasts, Līvānu novads, Latvija
(+371) 29157669
 
VissPiedāvājumiKarte
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPilskalni    Tūrisma apskates objekti
Karte

Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
Mežmaļi, galdniecība
Mežmaļi, galdniecībaGaldniecība Mežmaļi. Vietējas izcelsmes materiāli: priede, bērzs, osis un ozols. Eiro logi, futerlogi, Norvēģijas tipa logi, groplogi, savietotie zviedru tipa logi. Iekšdurvis un ārdurvis.
Upesrūķi, viesu nams
Upesrūķi, viesu namsUpesrūķi. Mūsu viesi var baudīt guļbaļķu lauku mājas svētību un apkārtnes krāšņumu. Pirtiņa sola pēršanos ar bērzu, ozolu, pīlādžu, lazdu un kadiķu slotiņām, zāļu tējas.
Jaunzemi, lauku sēta
Jaunzemi, lauku sētaLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Pinumi, salons - darbnīca
Pinumi, salons - darbnīcaPinumi tiek izgatavoti no Latvijā izaudzēta materiāla. Izgatavojot pinumus, man ir svarīga kvalitāte, lai izstrādājums kalpotu daudzus gadus.
Wood4ex, SIA
Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
Baižas, stādaudzētava
Baižas, stādaudzētavaStādu audzētava Baižas. Ziemcietes, graudzāles, kapu stādījumi, akmensdārzi, vasaras puķes, stādi balkoniem. 700 veidu un šķirņu ziemciešu stādi.
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
Laimes ligzda, atpūtas komplekss
Laimes ligzda, atpūtas komplekssLaimes ligzda. Mēs piedāvājam romantisku guļbūvi, skaistā Vidzemes ainavā, lauku pirti ar baseinu un garšīgu mielastu, kaminzāle līdz 30 vietām, pirts un majīgas istabiņas. Gaidām Jūs arī ziemā, Žagarkalna slēpju tra
Visi banneri