Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Ogresgala pagasts muzejs

Ciemupe, Ogresgala pagasts, Ogres novads, Latvija, LV-5041
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMuzeji

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6504
Meklēšanas rezultātos parādīts : 17976
Skatīt arī katalogā : Muzeji


Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekss
 Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekssSējas novada sporta centrs. Sporta zāle ar handbola, minifutbola, tenisa, basketbola un volejbola standarta izmēra laukumiem, trenažieru zāle, pirts. Pieejams sporta inventārs. 
DUNENSE, ādas aksesuāri
DUNENSE, ādas aksesuāriRoku darbs, pasūtījumi pēc klientu vēlmēm, iespēja iestrādāt logotipu. Grāmatas ādas vākos, ādas piezīmju bloknoti, ādas somas, ādas vāki restorānu ēdienkartēm, dažādi citi ādas izstrādājumi.
Mīts, akmens apstrāde
Mīts, akmens apstrādeSabiedrība MĪTS izgatavo 15 veidu un 8 krāsu betona bruģakmeni, ceļu un ietvju apmales, betona pakāpienus.
Eglieni, viesu māja
Eglieni, viesu mājaViesu nams un krodziņš " Eglieni " aicina jauki pavadīt laiku , baudīt veselīgu atpūtu un gardi paēst  visa gada garumā. Labiekārtotas, ērtas istabiņas, WiFi, pirts, dīķis, apkurināms kubls, galdu klāšana Rīga - 30 min.
Žuvėdra, viesnīca, restorāns
Žuvėdra, viesnīca, restorānsViesnīcā ir 10 numuri, konferenču zāle ar aprīkojumu, alus bārs, restorāns, mini relaksācijas centrs - pirts, sauna, hidromasāžas vanna, atpūtas istaba.
Iešnalė, lauku māja
Iešnalė, lauku mājaModernā lauku saimniecība "Iešnalė" atrotads Žemaitijas nacionālā parka teritorijā, Iešnalis ezera krastā.
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsEzernieki ir vieta, kur varēsiet atpūsties gan lielā kompānijā, gan šaurā draugu lokā. Iespējams uzņemt no 20 līdz 60 viesu.
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
Skangaļu muiža, viesu nams
Skangaļu muiža, viesu namsSkangaļu muiža atrodas skaistā vietā Vidzemes vidienē starp divām pilsētām – vēsturisku un tūristu iecienītu pilsētu – Cēsīm un Valmieru. Rauna, kas tiek tautā saukta par mazo Šveici –atrodas 9km. Pie mums atbraucot, var apskatīt dabas objektus- kā Raunas Staburagu, Lielo ellīti, Līču-Lanģu klintis
Garāža, bārs - restorāns
Garāža, bārs - restorānsBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
Visi banneri