Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Ziedu Dīva, ziedu studija

Ziedu Dīva, ziedu studija

42 F, Lāču iela, Jelgava, Latvija, LV-3004
(+371) 22548009
Juridiskais nosaukums : FLORISMARTS, SIA
Reģistrācijas numurs : 41203060751
Juridiskā adrese : "Austrumi" - 3, Vandzene, Vandzenes pagasts, Talsu novads, LV-3281
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Ar mīlestību veidoti un aizkustinoši darbi, kas radīs prieku gan ikdienā, gan svētkos. Mēs ar prieku palīdzēsim jums piepildīt jūsu vēlmes un krāsot svētkus, lai jūsu sapņi kļūtu par realitāti!

Mums ir svarīga klientu apmierinātība un mēs vēlamies palīdzēt jums svinēt skaistus dzīves mirkļus. Mēs izveidosim skaistāko ziedu pušķi ar mīlestību un nodrošināsim savlaicīgu piegādi ar smaidu uz lūpām!

Mūsu misija ir palīdzēt jums izteikt savas sajūtas, izmantojot skaistus ziedus, un nodrošināt pareizu cenu un savlaicīgu piegādi. Mēs apkalpojam jūs tā, kā vēlamies, lai arī mēs tiktu apkalpoti - personiski, profesionāli un godīgi. Mēs izpildīsim jūsu pasūtījumus tā, it kā tie būtu domāti kādam no mūsu ģimenes, draugiem vai biznesa partneriem!

Mūsu pieredze sākās 2007. gadā, kad mūsu floristikas speciālists uzsāka mācības Bulduru Dārzkopības vidusskolā. Viņš absolvēja to 2011. gadā un sāka strādāt kā profesionāls floristikas speciālists ziedu salonos. Kopīgiem spēkiem 2017. gadā tika atvērts ģimenes uzņēmums "KROKUSIŅŠ" Talsos. Tagad, pēc vairākiem gadiem, mēs paplašināmies un darbojamies kā "ZIEDU DĪVA" floristikas darbnīca Jelgavas, Dobeles un Bauskas novadā.

Mūsu sapnis ir piepildījies! Mēs strādājam darbu, ko mīlam, un mūsu darbu rezultāts citiem radīs prieku, smaidu un laimi!

Pateicamies jums, mīļie klienti! Jūsu uzticība ir mūsu vērtīgākais atzinības žests!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresFloristu pakalpojumi Skatīt vairāk   Ziedu kompozīcijas Skatīt vairāk   Ziedu pušķi Skatīt vairāk      Rožu pušķi Skatīt vairāk      Līgavu pušķi Skatīt vairāk      Saldumu, konfekšu pušķi Skatīt vairāk   Adventes vainagi Skatīt vairāk   Dzimšanas dienu cipari Skatīt vairāk   Ziedu kastes, dāvanas Skatīt vairāk   Glāžu izrotāšana un dekorēšana Skatīt vairāk   Pamperkūkas    Dāvanas Skatīt vairāk   Dāvanu iesaiņošana, noformēšana Skatīt vairāk   Sēru pušķi, ziedi, bēru ziedu kompozīcijas Skatīt vairāk   Ziedu kastes, dāvanas Skatīt vairākAutomašīnu floristiska noformēšana, dekorešāna Skatīt vairāk   Automašīnu dekoerēšana kāzām Skatīt vairākSvinību vietu dekorēšana, nofromēšana Skatīt vairāk   Telpu dekorēšana un noformēšana Skatīt vairāk   Kāzu svinību vietas dekorēšana, noformēšana Skatīt vairākDekorācijas, rotājumi Skatīt vairākZiedu piegāde
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 4259
Meklēšanas rezultātos parādīts : 30091


Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrsViesu nams Tauriņi. Mājīgi numuriņi, pirts, SPA. Aktīvā atpūta: teniss, basketbols, volejbols, batuts bērniem, biljards.
Muduri, SIA, darbnīca
Muduri, SIA, darbnīcaEtnogrāfisko tērpu gatavošana, šūšana un izšūšana kolektīviem un individuāliem pasūtītājiem. Tekstilizstrādājumi.
Dienliliju Dārzs, parks
Dienliliju Dārzs, parksLatvijā lielākais Dienliliju Dārzs piedāvā Latvijas klimatiskajiem apstākļiem piemērotu dienliliju jeb dienziežu (Hemerocallis) šķirņu selekciju, pavairošanu un stādu tirdzniecību  dārzā un internetā. Tuvāk www.daylily.lv
Madaras, atpūtas māja
Madaras, atpūtas mājaAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
Azarkrosti, viesu māja
Azarkrosti, viesu mājaAzarkrosti atrodas gleznainā, Adamovas ezera krastā. Viesu māja - pirts. Pirmajā stāvā atrodas banketu zāle ar kamīnu līdz 30 cilvēkiem
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīca
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīcaItāļu picas Latgaliešu gaumē! Vienmēr svaiga un garda produkcija. Jauka, mierīga atmosfēra. Laipni gaidīts ikviens viesis.
Masāžas studija 8
Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
Ligas, viesu nams
Ligas, viesu namsTikai 10. minūšu braucienā no Rīgas, Jūs nokļūsiet viesu namā Līgas, kas atrodas Ķekavā. Lai Jūs justos, kā mājās, esam padomājuši par visu, līdz pēdējam sīkumam. Īsta pirtiņa, vēss baseins un veldzējošs dīķ
Hotel Tigra, viesnīca
Hotel Tigra, viesnīcaViesnīca Tigra Cēsu pievārtē Jūs gaidīs, lai sniegtu atpūtu pēc dienas darbiem un aktivitātēm. Īpašus brīžus var baudīt Atpūtas centrā, kurā ir pirts, baseins un banketu-semināru zāle.
Pa Laimes Taku, pansija
Pa Laimes Taku, pansijaPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Visi banneri