Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
GRANITE, IK

GRANITE, IK

Kalna iela 1, Rīga, Latvija, LV-1003
(+371) 28392026
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Granite ir ģimenes uzņēmums, kas ir nodots nākamās paaudzes rokās. Uzņēmums tika dibināts deviņdesmitajos gados un Latvijā veiksmīgi darbojās vairāk kā 20 gadus. Uzņēmums specializējās kapu labiekārtošanā. Izgatavojam, pārdodam un uzstādām kapu pieminekļus, kapu apmales, kapu sētiņas, kā arī piedāvājam kapu memoriālu izveidi. Piedāvājam labiekārtot kapa vietu, veicot apzaļumošanu un/vai restaurāciju.

Veicam visa veida betonēšanas darbus. Savos izejmateriālos izvēlamies TIKAI kvalitatīvu granītu, kas tiek ievests no Zviedrijas, Somijas un Karēlijas - tas ir īpaši piemērots mūsu klimatam, jo atšķirās ar augstu salizturību, mazu ūdensuzsūci un ir ļoti izturīgs pret apkārtējo vidi kopumā. Tieši tāpēc visiem saviem padarītajiem darbiem dodam GARANTIJU, jo esam pārliecināti un spējam atbildēt par kvalitāti un materiāla ilgmūžību.

Mēs arī veicam augstas klases gravēšanas darbus, izmantojot tikai jaunākās tehnoloģijas - augstas izšķirtspējas dabas skati un cilvēku portreti, kas datorizēti tiek apstrādāti un vēlāk ar CNC gravēšanas iekārtu iegravēti akmenī. Piedāvājam arī dzīvnieku portretu gravēšanu.

Kapu labiekārtošanas darbus veicam visā Latvijas teritorijā; darbus esam veikuši tādās pilsētās kā Jelgava, Tukums, Sigulda, Rucava, Liepāja, Alūksne, Smiltene, Engure un citās pilsētās.

Kāpēc mūs izvēlās?

Mēs izmantojam tikai kvalitatīvus materiālus;

Augsta kvalitātes garantija;

Piedāvājam vislabāko cenu bez jebkādām slēptām izmaksām;

Optimāli izpildes termiņi;

Individuāla pieeja un risinājums katram klientam.

Mums ir pienākuma apziņa veikt savu darbu godprātīgi, jo vēlamies, lai par mums runā apmierināti pasūtītāji un lai viņiem tiktu aiztaupītas raizes vismaz uz 20-30-40 gadiem, ja ne ilgāk!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKapu teritoriju labiekārtošana, kapu pieminekļu uzstādīšana Skatīt vairāk   Kapu pieminekļi, pieminekļu izgatavošana Skatīt vairāk      Granīta pieminekļi Skatīt vairāk      Akmens krusti Skatīt vairāk      Kapu apmales Skatīt vairāk      Kapu soliņi Skatīt vairāk      Kapu sētiņas Skatīt vairāk      Granīta vāzes       Kapu labiekārtošana, apzaļumošana Skatīt vairāk      Kapu pieminekļu restaurācija Akmens apstrāde Skatīt vairāk   Gravēšana akmenī Skatīt vairāk   Fotogrāfiju gravēšana akmenī Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 10413
Meklēšanas rezultātos parādīts : 81581


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Bīriņu Pils, viesnīca
Bīriņu Pils, viesnīcaBīriņu pils, neogotikas arhitektūras pērle Vidzemē. Vieta svinībām, viesnīca, jaunlaulāto numurs, pirtis, Dzirnavu krodziņš, skaists parks Bīriņu ezera krastā.
Jolanta, viesnīca
Jolanta, viesnīcaAtpūtas centrs Jolanta, Alūksnē, piedāvā komfortablus un ērtus viesnīcas numuriņus Alūksnes viesiem. Sauna, baseins, banketu zāle. Draudzīgas cenas.
BriedīšKrogs, krodziņš
BriedīšKrogs, krodziņšĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
Žuvine, zivju restorāns
Žuvine, zivju restorānsŽuvinė. Vienīgais specializētais zivju restorāns Palangā, atrodas uz galvenās izklaides ielas Basanaviciaus, piecu minūšu gājienā līdz jūrai.
Jura putni, muzejs
Jura putni, muzejsKokgriezumu muzejā "Jura putni" Jūs redzat atveidotas dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus; pūces - gudrības simbolus un citus putnus. Parks atgādina, ka šeit tiek mīlēta daba un ir sakārtota vide.
Mare, viesnīca
Mare, viesnīcaViesnīca Mare, 500m līdz jūrai, telpas semināriem, konferencēm, pirts, kamīnzāle, TV, internets, izbraucieni ar zvejas laivām, peintbols, pļavu golfs, izjādes ar zirgiem, ekskursijas, gida pakalpojumi.
Kaktusu māja
Kaktusu mājaLolita Bālere ir rokdarbu amata meistare, kura ar lieliem panākumiem savus darbus izstādījusi vairākās Latvijas bibliotēkās. Lolitas kolekcijā ir apskatāmi 250 adīti un tamborēti kaktusi, kā arī dažādi meistardarbi. Nesteidzīgai rokdarbu kolekcijas baudīšanai, izstādes īpašniece piedāvā iemalkot siltu tēju un aromātisku kafiju omulīgajā atpūtas stūrītī. Visus Kaktusu Mājas darinājumus ir iespējams iegādāties.
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, radio sistēmu dzīvniekiem tirdzniecība. Partneri ir ASV kompānija PetSafe. PetSafe izstrādā radio un elektroniskas ierīces, kuras uzlabo cilvēku un dzīvnieku attiecības.
Dzirnavu 90
Dzirnavu 90Piršu celtniecība, projektēšana, bīvniecība, ķīniešu un itāļu mozaīkas, individuālie pasūtījumi, visa veida tvaika pirtis, īstas krievu pirtis, krāsnis un kamīni.
Visi banneri