Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
K-masti.lv, SIA

K-masti.lv, SIA

Ogres novads, Latvija, LV-5044
(+371) 28373728
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Labs karoga masts kalpos ilgi,tas priecēs Jūsu acis, tas izdaiļos Jūsu mājas ainavu...

Ja vēlaties pie savas privātmājas vai uzņēmuma uzstādīt karoga mastu, ja nepieciešami Latvijas, uzņēmuma vai citi karogi, tad K-MASTI.LV ir pareizākā vieta, lai tiktu pie kārotā! Karogi un karogu masti tā ir mūsu lieta!

Veicam arī mastu piegādi un uzstādīšanu. Uzstādam ne tikai Rīgā/pierīgā, bet izbraucam pa visu Latvijas teritoriju.
Vēršam uzmanību, ka uzstādīšanai vispirms ir jāveic pamatnes sagatavošanas - betonēšanas darbi, un tikai pēc tam tiek uzstādīts pats karoga masts.
Veicam arī mastu apkalpošanu - pacēlājmehānismu remontēšanu un nomaiņu.

Stikla šķiedras karoga masti

Stikla šķiedra ir ļoti izturīgs un elastīgs materiāls, bet stikla šķiedras karoga masti izceļās ar savām īpašībām.

  • ļoti viegls materiāls un ļoti viegli karoga masti – vieglāk transportēt, vieglāk uzstādīt un ikdienā veikt karoga masta apkopi, ir nepieciešama vienkāršāka pamatne.
  • ļoti izturīgs un elastīgs – 12m karoga mastu var saliekt pat līdz 90 grādu leņķim un tas nelūzīs un nedeformēsies
  • ļoti ērti ekspluatācijā – karoga masts ir krāsots ar glancētu krāsu, kas atgrūž netīrumus un viegli kopjams.

Alumīnija karoga masti

Anodēta alumīnija karogu masti ir saliekami un viegli – tos ir ērti transportēt un uzstādīt. Tie ir eleganti skaisti, pulēti, spīdīgi un neapsūbē.
Tos ir iespējams nokrāsot jebkurā krāsā atbilstoši Jūsu izvēlētajam RAL tonim.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKarogu masti Skatīt vairāk   Alumīnija karoga masti Skatīt vairāk   Stikla šķiedras karoga masti Skatīt vairākKarogu mastu uzstādīšana Skatīt vairāk   Karogu mastu pamatnes betonešanas darbi Skatīt vairākKarogi Skatīt vairākReklāmas karogi Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6417
Meklēšanas rezultātos parādīts : 9690


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Inčukalna strops, viesu māja
Inčukalna strops, viesu mājaMēs Jums piedāvājam iespēju aizmirst ierastās ikdienas rūpes un ļauties svētkiem. Pirts ar džakuzi vannu, telpas semināriem un svinībām, mājīgi numuriņi gulēšanai.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaTerapija, vakcinācija, ķirurģija, ultrasonogrāfija, veterinārā aptieka un aptieka, kaķu barība, suņu barība. Kaķu, suņu, sesku, trušu ārstēšana.
Mauriņi, viesu nams
Mauriņi, viesu namsViesu nams Mauriņi atrodas Allažu pagastā, aptuveni sešu kilometru attālumā no Siguldas. Mauriņi ir divstāvu ēka, ar individuāli iekārtotiem numuriņiem, kamīna telpu, baseinu, pirti un lielāku svinību zāli. Semināru rīkotāji
Annas, viesību māja
Annas, viesību mājaAnnas Patīkams no dabīgiem materiāliem veidots interjers dos jums iespēju teicami pavadīt laiku omulīgā atmosfērā jaunā guļbaļķu ēkā ar terasi un nopērties īstā ar malku kurinātā pirtī.
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikals
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikalsRozā sapnis. Karnevāla un vakara tērpi, noma un aksesuāri.
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSSaimniecība nodarbojas ar graudkopību, smiltsērkšķu ogu audzēšana un attīsta tūrisma nozari. Zemnieku saimniecības vīzija ir strādāt ilgspējīgi, saskaņā ar dabu un dalīties tajā ar līdzcilvēkiem- būt šeit un tagad, pieskarties zemei, ieklausīties dabas skaņās, ievilkt elpu, sajust vēju.
Iešnalė, lauku māja
Iešnalė, lauku mājaModernā lauku saimniecība "Iešnalė" atrotads Žemaitijas nacionālā parka teritorijā, Iešnalis ezera krastā.
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTehnikas veikals ir pasaules vadošo meža un dārza tehnikas ražotāju pārstāvis. Nodrošinām kvalitatīva apkalpošanu, servisu un zemākās cenas!
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaSvēpētā jeb tā sauktā dūmotā, melnā keramika. Sena podniecības tehnoloģija, kur augstas meistarības pamatā ir gudra atturība, vienkāršs skaistums un praktiskums.
Visi banneri