Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Volmārcentrs, SIA

Volmārcentrs, SIA

Tirgus laukums 2, Preiļi, Preiļu novads, Latvija, LV-5301
(+371) 26183180
Juridiskais nosaukums : Volmārcentrs, SIA
Reģistrācijas numurs : 41503082743
Juridiskā adrese : Nikodema Rancāna iela 2 - 18, Preiļi, Preiļu nov., LV-5301
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDizains, dizaina izstrāde    Bukleti, bukletu izgatavošana    Maketēšana    Vizītkartes, izgatavošana Digitālā druka, printēšanas pakalpojumi Laminēšana, laminēšanas pakalpojumi Lāzergravēšana, lāzergravēšanas pakalpojumi Koka CNC frēzēšana Koka izstrādājumi Skatīt vairāk   Koka dekori Skatīt vairāk   Koka foto albumi Skatīt vairāk   Drēbju pakaramie Skatīt vairāk   Bērnu attīstošās rotaļlietas, spēles Skatīt vairāk   Konstruktori, saliekamas rotaļietas Skatīt vairāk   Koka rotaļlietas bērniem Skatīt vairāk   Foto rāmīši Skatīt vairāk   Dekoratīvie sienu paneļi Skatīt vairāk   Krājkasītes Skatīt vairāk   Sienas pulksteņi Skatīt vairāk   Kāzu dekori Skatīt vairāk   Dekori, dekorēšana Skatīt vairāk   Jāņu, Līgo svētku dekori Skatīt vairāk   Ziemassvētku rotājumi, dekori Skatīt vairāk   Koka ripas Skatīt vairāk   Koka medaļas Skatīt vairāk   Izstrādājumi no saplākšņa Skatīt vairāk
Karte

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remonts
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remontsVisa veida svaru tirdzniecība un remonts. Svari tirdzniecībai, mājai, noliktavām, medicīnai, kraušanas pakalpojumiem, laboratorijām un daudz kam citam.
Krauklīši, viesu nams
Krauklīši, viesu namsKrauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa dejām un banketiem.
Aivars-K, akmens apstrāde
Aivars-K, akmens apstrādeAkmens apstrāde. Izstrādājumi no metāla un akmens, interjera elementi, dārza skulptūras, kapu pieminekļi, strūklakas, apgaismes ķermeņi, akmens soli un galdi ...
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
Saullēkti ozolos, viesu nams
Saullēkti ozolos, viesu namsViesu māja Ezernieku pagastā pie lielākās ozolu birzs Baltijā, blakus Ežezers ir salām bagātākais ezers Latvijā. Atpūta gan divām personām, gan lielām tūristu grupām. Banketu zāle līdz 40 cilvēkiem. Izbraucienus ar kuteri pa Ežezeru.
Otafs, stiklinieku darbi
Otafs, stiklinieku darbiOtafs. Iespēja pasūtīt tieši tādu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai klases telpai (pēc izmēriem un dizaina). Pianistu krēsli. Roku darbs.
Klivet, veterinārā klīnika
Klivet, veterinārā klīnikaVairāku dzīvnieku veidu ārstēšana (arī dekoratīvo grauzēju, putnu, sesku). Terapija un ķirurģija. Vakcinācijas, mikročipēšana un konsultācijas. Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta.
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsAlternatīvās aprūpes centrs Žēlsirdības māja jauniešiem ar ierobežotām iespējām.
Visi banneri