Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vārpiņas MR, SIA

Vārpiņas MR, SIA

Vārpiņas, Zeltiņi, Bilskas pagasts, Smiltenes novads, Latvija, LV-4706
(+371) 28325966
Juridiskais nosaukums : VĀRPIŅAS MR, SIA
Reģistrācijas numurs : 44101015453
Juridiskā adrese : "Vārpiņas", Bilskas pagasts, Smiltenes novads, LV-4706
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Uzņēmums SIA Vārpiņas ᴹᴿ ir dibināts 1994. gadā Smiltenes novada Bilskas pagastā. Mūsu pamatdarbības virzieni ir koku kopšana, bīstamo koku zāģēšana un mežsaimniecība.

Misija

Mežs ir nozīmīga ekosistēma, ko nedrīkst novērtēt tikai finansiāli. Tas pilda gan sociālo, gan arī ir neaizstājams ekoloģisko funkciju nodrošināšanā. Mēs esam daļa no ekosistēmas, tāpēc pasauli redzam, kur katrs īpašnieks savu mežu apsaimnieko pēc labākajiem ilgtspējīgas attīstības kanoniem – mūsu klimata, vides un cilvēku labā. Tieši to ievērojam savā darbā – rādām paši piemēru un izglītojam citus, kā veiksmīgāk iekļaut kokus pilsētvidē.

Vīzija

Vēlamies, lai arī nākošās paaudzes spētu izbaudīt to, ko varam mēs, tāpēc mūsu pakalpojumi sekmē ilgtspējīgu attīstību un mežainuma saglabāšanos, tostarp ar savu piemēru un zināšanām sekmējam sabiedrības izglītošanos ekoloģiskā nospieduma samazināšanā.

Vērtības

Mūsu galvenā vērtība ir individuāla un niansēta pieeja katra klienta ieceru realizēšanā, izslēdzot konveijera principu. Tieši tāpēc svarīgs ir komandas darbs, iesaistot gan mūsu uzņēmuma profesionāļus, gan arī mūsu klientus. Tādas vērtības kā kvalitāte, sinerģija un savstarpēja izpratne būs pamatakmeņi kopīgi uzstādīto mērķu sasniegšanā.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresArborists - Kokkopis. (Arborista pakalpojumi, koku kopšana) Skatīt vairāk   Koku zāģēšana, bīstamo koku zāģēšana (Bīstamo koku zāģēšana) Skatīt vairāk   Koku vainagu veidošana, kopšana, nostiprināšana, retināšana, samazināšana Skatīt vairāk   Arborista atzinums (Koku stāvokļa vērtēšana) Skatīt vairāk   Dzīvžogu kopšana, cirpšana, izgriešana, formēšana Skatīt vairāk   Koku bīstamības apsekošana    Koku drošības sistēmu montāža, bojātiem, nedrošiem kokiem Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 13948
Meklēšanas rezultātos parādīts : 70311


Lakta, metālapstrāde
Lakta, metālapstrādeFirma Lakta. Metālapstrāde, metāla dizains, kalumi interjeram, Metāla kāpnes, margas, nožogojumi, vēja rādītāji, svečturi. Dažādi materiāli, tehnika, ir iespējama cinkošana un mākslinieciska virsmas krāsošana.
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Kāli, viesu nams
Kāli, viesu namsAtpūta ezera krastā 10 minūšu braucienā no Rīgas Bauskas virzienā. Galdu klāšana, nakšņošana,  pirts, makšķerēšana. Darbadienās elastīgas cenas!
Pils, viesu nams un kafejnīca
Pils, viesu nams un kafejnīcaGaršīga maltīte par pieņemamām cenām, banketi un viesību galdi, īsta latviešu pirts.
Santa, viesnīca
Santa, viesnīcaViesnīca netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle.
Inčukalna strops, viesu māja
Inčukalna strops, viesu mājaMēs Jums piedāvājam iespēju aizmirst ierastās ikdienas rūpes un ļauties svētkiem. Pirts ar džakuzi vannu, telpas semināriem un svinībām, mājīgi numuriņi gulēšanai.
Campo, ūdenstūrisms
Campo, ūdenstūrismsCampo. Viss par laivošanu. Ūdens tūrisma maršruti, inventārs, noma, tirdzniecība. Kajali, kanoe, smailītes. Airēšanas skola.
Rigess, dārza tehnikas remonts un serviss
Rigess, dārza tehnikas remonts un servissHusqvarna un citu ražotāju dārza tehnikas remonts, serviss un apkope. Jūsu zāles pļāvējs, trimmeris, motorzāģis, traktors vai jebkura cita dārza tehnika nonāks pieredzējušās rokās, tiks apkopta un saremontēta.
Osteria, kafejnīca
Osteria, kafejnīcaEsam kafejnīca Aizputē. Darba dienās piedāvājam silto ēdienu pusdienās, kā arī piedāvājam gan plašu ēdienkarti, gan elegantus un skaistus galda klājumus, svētkiem, ietverot kāzu, dzimšanas dienu u.c.
Kristīne Boļšedvorova, māksliniece
Kristīne Boļšedvorova, mākslinieceMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
Visi banneri