Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā

NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā

Klijānu iela 7, Rīga, Latvija, LV-1012
(+371) 26335928 - apbedīšanas pakalpojumu speciālists
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Apraksts:

Nodrošināsim mirušā cilvēka ķermeņa nogādāšanu dzimtenē Nodrošināsim mirušā cilvēka ķermeņa nogādāšanu dzimtenē atbilstoši starptautiskā 1973.gada 26.oktobra līguma par līķu transportēšanas, Eiropas standarta EN 15017 / ICS 03.080.30 “Apbedīšanas pakalpojumi – Prasības”, tajā skaitā 1937.gada 10.februāra Berlinas vienošanās par līķu pārvadāšanu nosacījumiem un citu pasaules valsts likumu un standartu prasībām. Pārvadājam pa sauszemi ar "Katafalku"", kas ir vienīgi paredzēts cilvēku mirstīgo atlieku pārvadāšanai un kam ir īpašs šim nolūkam paredzēts aprīkojums atbilstoši Eiropas Parlamenta un Padomes direktīvas 2007/46/EK un Eiropas Komisijas regulas Nr. 678/2011 prasībām.

Pakalpojumi:

Mirušā pārvadāšana, mirušā transportēšana, mirušā pārvešana, mirušā vešana, mirušo vešana, mirušo pārvešana, mirušo starptautiskā transportēšana, mirušā nogādāšana, līķu starptautiskā transportēšana; līķu starptautiskā transportēšana; līķu pārvadāšana; līķu pārvadāšana Eiropas Savienībā; līķu pārvadāšana un transportēšana no/uz Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Kazahstāna, Gruzija un citām pasaules valsts. Mirušā pārvadāšana necaurlaidīgā zārkā, cinka zārkā, ar specializēto transportu, katafalku, katafalkautomobili

Teritorija: 

Latvija, Igaunija, Lietuva, Skandināvijas valsts - ES, NVS un pasaule kopumā.

Atslēgvārdi:

Mirušā pārvadāšana, mirušā transportēšana, mirušā pārvešana, mirušā vešana, mirušo vešana, mirušo pārvešana, mirušo starptautiskā transportēšana, mirušā nogādāšana, līķu starptautiskā transportēšana; līķu starptautiskā transportēšana; līķu pārvadāšana; līķu pārvadāšana Eiropas Savienībā; līķu pārvadāšana un transportēšana no/uz Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Kazahstāna, Gruzija un citām pasaules valsts. Mirušā pārvadāšana, necaurlaidīgā zārkā, cinka zārkā, ar specializēto transportu, katafalku, katafalkautomobili, Agreement on the Transfer of Corpses, Līgums par līķu transportēšanu, Tiesu medicīnas eksperts, patologs, morgs, ārstniecības iestāde, veselības inspekcijas, vainagi, apbedīšanas pakalpojumi, apbedīšanas birojs, apbedīšanas aģentūra, balzamēšana, ķermeņa balzamēšana, formalīns, formaldehīds, sanitārs, sanitāra pakalpojumi, apbedīšanas aģenta pakalpojumi, mirušā pārvadāšana ar lidmašīnu, mirušā pārvadāšana ar transportlīdzekli, mirušā pārvadāšana ar dzelzceļu, kremācija, kremācijas pakalpojumi, urna, urnas pārvadāšana, urnas nosūtīšana, pīšļu piegādāšana, pīšļu nosūtīšana, atvadu zāle, apbedīšanas nams, kulta ēka, kulta ēkas pakalpojumi, kapliča, kapsētas, kapsētas pakalpojumi, morga pakalpojumu, zārks, zārka pakalpojumi, iezārkošanas, apglabāšana, apglabāšanas ceremonijā, baznīca, mācītājs, cilvēku ar ierobežotu kustību transportēšana, invalīdu transportēšana, invalīdu pārvadāšana, specializētā transporta pakalpojumi, starpvalstu repatriācijas pakalpojumi, repatriācija, nogādāšana dzimtenē.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresApbedīšanas pakalpojumi Mirušo transportēšana    Repatriācija, repatriācijas pakalpojumi - mirušo transportēšana no ārzemēm Morgs, diennakts morga pakalpojumi Kremācija, krematorija pakalpojumi Bazamēšana, balzamēšanas pakalpojumi Tiesu medicīnas eksperta pakalpojumi Patalog-anatoma pakalpojumi Transporta pakalpojumi cilvēkiem ar īpašām vajadzībām Sēru ceremoniju vadītāji, izvadītāji, mācītāji Sēru pušķi, ziedi, bēru ziedu kompozīcijas    Sēru vainagi Apbedīšanas un rituālie piederumi    Zārki Kapsētas pakalpojumi Kapličas, kapliču pakalpojumi
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 9933
Meklēšanas rezultātos parādīts : 99693


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Vīteri, viesu nams
Vīteri, viesu namsBrīvdienu māja pie gleznainā Adamovas ezera. Īsta lauku pirts. Blakus Sarkankalna slēpošanas trase ar pacēlājiem. Ekskursijas pie apkārtnes amatniekiem.
Improvement, SIA
Improvement, SIABeramo kravu piegāde (dolomīta šķembas, grants, smilts, melnzeme). Teritoriju labiekārtošana. Bruģa ieklāšana. Piebraucamo, servitūta, piemājas un lauku ceļu būve.
Latgales galdnieks, IK
Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Mēbeļu restaurācija un ražošana, kāpņu un durvju ražošana, guļbūves. Masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm.
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāle
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāleKafejnīca - banketu zāle Gaujas Lukss piedāvā svinību telpas no 10 līdz 100 cilvēkiem. Klājam gan kāzu galdus, gan bēru mielastus.
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecība
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecībaRĪGAS BŪVSERVISS piedāvā izdevīgi iegādāties visdažādākos būvmateriālus - jumtam, fasādei, pamatiem, iekšējai un ārējai apdarei, siltumizolācijai u.c., kā arī logus, durvis, santehniku un pārvietojamās mājiņas.
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu noma
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu nomaUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
Kristus Karaļa kalns, kalns
Kristus Karaļa kalns, kalnsAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objekts
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objektsKaraliste sastāv no miniatūras pils mājas pagalmā, leļļu galerijas un garderobes .Tas ir ļoti populārs un unikāls tūristu pilsētas objekts. Jums tiek piedāvāta fotogrāfēšanās iespēja uz pils fona.Karaļa garderobe - ģērbuvē atrodami vairāk nekā 550 grezni dažādu izmēru sieviešu, bērnu un vīriešu tērpi. Leļlu galerija - apskatāmas vairāk kā 170 darbi.
Visi banneri