Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba

Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba

Brīvības iela 33 (ieeja no Dzirnavu ielas), Rīga, Latvija, LV-1010
(+371) 26600417
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Atklāj sava prāta spēju robežu

"Escape" ir interaktīva un intuitīva reālas dzīves spēle, kas prasa koncentrēšanos, prasmi rast risinājumus un iemaņas strādāt komandā neparastos apstākļos.

60 minūtes tiek dotas komandai no 2 līdz 6(5) dalībniekiem, lai atrisinātu mīklas un atrastu "pavedienus" izkļūšanai no istabas.

Spēles rezervēšana jāveic ne vēlāk kā 24 stundas pirms spēles.

ALTERNATĪVA IZKLAIDES FORMA

Vairāk kā 500,000 cilvēku ir izbaudījuši mūsu 'Escape' spēles visā pasaulē. Mēs piedāvājam pieredzēt ko patiesi unikālu, kaut ko tādu par ko ir vērts runāt un dalīties ar draugiem.

ĢIMENE UN DRAUGI

Meklējat ko neparastu, kas izklaidētu gan jūs, gan jūsu bērnus? Mūsu 'Escape' spēles ir lielisks veids kā aizraujoši pavadīt laiku ar ģimeni un sev tuvajiem, jo lai izkļūtu – visiem jāstrādā kopā. Iešana uz kino ir pagātnē!

STUDENTI

Tev patīk izaicinājumi un prāta spēles? Meklē jautru un izaicinošu aktivitāti, kas saliedētu Tevi un draugus? Liec prātam piedzīvot adrenalīna plūsmu kādā no mūsu 'Escape' spēļu istabām. Ir vajadzīga 2-6 dalībnieku komanda. Arī istabu izvēlies sev tīkamāko.

KORPORATĪVIE PASĀKUMI

Esi noguris no blāvajiem un garlaicīgajiem pasākumiem pilsētā? 'Escape' piedāvā izaicinošus scenārijus tieši Tavai komandai. Mūsu 'Escape' spēles ir unikāls veids kā saliedēt kolektīvu. Tas ir reāls team buiding pasākums!

TŪRISTI UN CEĻOTĀJI

Kas gan var būt labāks par sava ceļojuma papildināšanu ar kādu aizraujošu 'Escape' spēli. Mūsu unikālā izklaides forma piesaistīs jūsu interesi daudz vairāk nekā ierastais tūristu autobuss, muzejs vai kārtējais tilts. Mēs izklaidi pasniedzam pavisam jaunā gaismā un līmenī.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūtas un izklaides vietas Izlaušanās spēles (escape rooms) Atpūta un izklaide Rīgā Kvesti (Atpūtas vietas) Skatīt vairākQuest Prison break -Slaughter house-Mummy-Titanic Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 15793
Meklēšanas rezultātos parādīts : 42057

Rīgas Logi, durvis un logi
Rīgas Logi, durvis un logiMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaErgoss. Koksnes plātņes - saplāksnis, mēbeļu plātnes, OSB plātnes. Dažādu finieru veidu zāģēšana. Mēbeles pēc pasūtījuma.
Tava Kafija
Tava KafijaBez kafijas – nu nekur! Gan vasarā, gan ziemā mūsu rokas un lūpas sniedzas pie tases aromātiskas kafijas! Ar mūsu plašo kafijas piedāvājumu klāstu vari iepazīties mājas lapā www.tavakafija.lv, vai veikalā.
Ungurmuiža, viesu māja
Ungurmuiža, viesu mājaUngurmuiža ir harmonisks 18. gadsimta koka ēku ansamblis, milzu ozolu ieskauts, tas ieņem nozīmīgu vietu Latvijas kultūras pieminekļu mantojumu vidū. To 1732. gadā cēlis barons fon Kampenhauzens kā savas dzimtas māju, un šobrīd Latvijā nav saglabājušās līdzīgas baroka koka celtnes, kuru iekštelpas ir tik bagātīgi izgreznotas ar sienu gleznojumiem. Mūsdienu ērtībām piemērota, tā būs kā radīta Jūsu atpūtai, svinībām un semināriem. Varēsiet baudīt muižas īpašo gaisotni, pastaigājoties pa parku zem milzu ozoliem vai dzerot tēju krāšņajā tējas paviljonā.
Lakta, metālapstrāde
Lakta, metālapstrādeFirma Lakta. Metālapstrāde, metāla dizains, kalumi interjeram, Metāla kāpnes, margas, nožogojumi, vēja rādītāji, svečturi. Dažādi materiāli, tehnika, ir iespējama cinkošana un mākslinieciska virsmas krāsošana.
P. Čerņavska keramikas māja
P. Čerņavska keramikas mājaEkspozīcijas apskate. Iespēja pašam izmēģināt roku podu virpošanā. Izstrādājumus iespējams iegādāties.
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrāde
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrādeSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
PTC, SIA, iepakojumi
PTC, SIA, iepakojumiPTC SIA 5000 dažāda veida iepakojuma materiālu un palīglīdzekļu, iekārtu; iespēja iepirkt materiālus jebkura daudzumā.
Līcīši, lauku sēta
Līcīši, lauku sētaSIA Līcīši ir viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!
Chiffon, apģērbi
Chiffon, apģērbiChiffon darbojas modes industrijas sfērā un piedāvā saviem klientiem individuālo apģērbu šūšanu kā arī veido nelielas sērijveida kolekcijas, kuras tiek realizētas savā salonā. Jaunākās modes tendences, labākās cenas.
Visi banneri