Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
AR Baltic, SIA

AR Baltic, SIA

Katlakalna iela 8, Rīga, Latvija, LV-1073
(+371) 29259230
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMetāla plaukti, noliktavu plaukti
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 1614
Meklēšanas rezultātos parādīts : 6187
Skatīt arī katalogā : Metāla plaukti, noliktavu plaukti


Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
Mucenieki, brīvdienu māja
Mucenieki, brīvdienu mājaBrīvdienu māja ar pirti 20 minūšu braucienā no Rīgas. Atpūta pie Lielupes, laivas, makšķerēšana ...
Sandras Baumanes dāvanu darbnīca
Sandras Baumanes dāvanu darbnīcaSandras Baumanes radošajā darbnīcā var pasūtīt interjera priekšmetus: spoguļus, spilvenus, svečturus, gleznas, traukus sava mājokļa iekārtošanai kā arī dāvanām draugiem, kolēģiem, biznesa partneriem.
Lejasmalas, atpūtas komplekss
Lejasmalas, atpūtas komplekssBrīvdienu mājas un pirts Lejas ezera krastā. Romantiska atpūtas vieta uz neapdzīvotas salas. Telpas semināriem un banketiem. Telšu un piknika vietas.
ESELO, centrālā noliktava
ESELO, centrālā noliktavaSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
Ziepju virtuve
Ziepju virtuvePiedāvājam : ziepju masas, bāzes šampūnam, dušas želejai un matu balzamam, krāsvielas, perlamutri (mikas), gliteri (spīdumi), pārtikas aromātus, ēteriskās eļļas, smaržvielas, bāzes eļļas un sviestus, ziepju formas, instrumentus ziepju veidošanai un iepakošanai.
Paradīzes, viesu nams
Paradīzes, viesu namsViesu nams, pirts, korporatīvie pasākumi līdz 100 cilvēkiem. makšķerēšana 17 zivju dīķos. Atpūta pie dabas Paradīzē.
Deko Dārzs
Deko DārzsNodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu.
URALA, viesu māja
URALA, viesu mājaĪsta krievu pirts. Telpas svinībām līdz 100 cilvēkiem. Liela terase ar apkurināmu kublu. Pavisam netālu no Rigas.
Žuvėdra, viesnīca, restorāns
Žuvėdra, viesnīca, restorānsViesnīcā ir 10 numuri, konferenču zāle ar aprīkojumu, alus bārs, restorāns, mini relaksācijas centrs - pirts, sauna, hidromasāžas vanna, atpūtas istaba.
Visi banneri