Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Intra serviss, SIA

Intra serviss, SIA

Aizputes iela 2 k-1, Rīga, Latvija, LV-1046
(+371) 67557584
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresGāzes iekārtas, ierīces
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 2434
Meklēšanas rezultātos parādīts : 21892
Skatīt arī katalogā : Gāzes iekārtas, ierīces


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Skultes muiža, viesu nams
Skultes muiža, viesu namsSkultes muiža - ideāla vieta kolektīviem pasākumiem, kāzām, sporta spēlēm: viesību zāle, pirts, baseins, kamīnzāle, terase, divvietīgas istabas.
Vidzemes logi, durvis un logi
Vidzemes logi, durvis un logiSIA "Vidzemes logi" ražo energoefektīvus, augstas kvalitātes PVC logus un durvis par samērīgu cenu. Uzticams partneris celtniecībā un renovācijā.
Rūķīši, viesu māja
Rūķīši, viesu mājaRūķīši, viesu māja Murjāņos. Atpūta pie Gaujas, naktsmītnes, pirts, banketu zāle, telšu vietas.
Jaunzemi, lauku sēta
Jaunzemi, lauku sētaLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Silta-maja.lv
Silta-maja.lvSilta-Māja.lv ir apkures sistēmu montāžas kompānija ar lielu pieredzi siltumsūkņu tirgū, nodrošinot saviem klientiem augstu montāžas un apkalpošanas kvalitāti par pieejamu cenu.
Kandavas keramikas ceplis, darbnīca
Kandavas keramikas ceplis, darbnīcaKandavas keramikas ceplī darbojās jaunā māksliniece Linda Romanovska. Iespēja apskatīt darbnīcu , iegādāties, pasūtīt keramikas darbus un piedalīties dažādās radošās darbnīcās.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaTerapija, vakcinācija, ķirurģija, ultrasonogrāfija, veterinārā aptieka un aptieka, kaķu barība, suņu barība. Kaķu, suņu, sesku, trušu ārstēšana.
Norde metāls, SIA, metālapstrāde
Norde metāls, SIA, metālapstrādeNORDE METĀLS, uzņēmuma darbības veids ir metālizstrādājumu ražošana - melnā metāla,  nerūsējošā tērauda. Vārti, trepes, margas
Uldis Kleins, akmeņkalis
Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
Visi banneri