Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dikolat, SIA

Dikolat, SIA

Austuves iela 1b, Rīga, Latvija, LV-1063
(+371) 29699169
(+371) 29527238
Juridiskais nosaukums : DIKOLAT, SIA
Reģistrācijas numurs : 50003998851
Juridiskā adrese : Maskavas iela 285 k-3 - 22, Rīga, LV-1063
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarteRaksti

Gaisa Kopresori

26.09.2020

bezellas-virzulu-kompresors-0.jpg Gaisa kompresori – tās ir speciālas ierīces, kuras izmanto gāzu padevei un saspiešanai zem spiediena (aukstuma radītāja, gaisa tvaiki…utt.).Gaisa kompresoriemir plašs pielietojuma spektrs. Vairumā gadījumu tos izmanto remontdarbos, montāžas darbos, autoservisos, ražošanā, celtniecībā, tas ir, izmanto tur, kur vajag izmantot pneimoierīces un pneimoinstrumentus. Tāpat gaisa kompresorus izmanto ražošanā, kur vajag izmantot augsta spiediena saspiestu gaisu. Šajā gadījumā kvalitatīvākam un efektīvākam darbam kompresorus izmanto urbšanas iekārtās ogļu un kalnu rūdas industrijā, kā arī naftas gāzes sfērā. Tāpat tos intensīvi izmanto metalurģijā, pārtikas rūpniecībā, elektroķīmijas sfērā, medicīnā un citās jomās. Kompresorus var izmantot jebkuros laika apstākļos, pie tam tie vienmēr saglabā augstu kvalitātes līmeni.

Ir vēl viena kompresora izmantošanas nozare – viens no mākslas veidiem – aerogrāfija. Lai izpaustos šajā nozarē, nepieciešama noteikta gaume, talants, aerogrāfs, un, protams, ierīce, ko izmanto gaisa ievilkšanai aerogrāfā – kompresors. Tādejādi, lai kādam nolūkam arī nebūtu nepieciešama kompresora ierīce, izvēlēties kompresoru vajag ļoti nopietni, lai vēlāk jums rezultāts neliktu vilties.

turpināt lasīt ...

Svētku mode, šūšanas salons
Svētku mode, šūšanas salonsŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
VI&P, metālapstrāde
VI&P, metālapstrādeInterjera dizains. Privātmāju projekti. Privātmāju projektus un dizaina projektus. Metālapstrāde, metāla, disku pretkorozijas apstrāde.
Bramaņi, viesību nams
Bramaņi, viesību namsViesību nams, pirts, lieliska viesību vieta pasākumiem līdz 30 cilvēkiem. Guļvietas, aktīvā atpūta. Atpūta laukos.
Dārziņi, zirgu sēta
Dārziņi, zirgu sētaZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-line
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-lineLētas aviobiļetes. Visi lidojumi. Visi galamērķi. Visas vietas. Ryanair, Wizz Air, Norwegian, airBaltic, Lufthansa, Aeroflot, Finnair, LOT, SAS, easyJet, Turkish Airlines...
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Cheirons, veterinārā klīnika - aptieka
Cheirons, veterinārā klīnika - aptiekaKlīnikā piedāvājam daudzpusīgu visa veida veterināro palīdzību dzīvniekiem (suņiem, kaķiem, seskiem, trušiem, jūras cūciņām, kāmīšiem u.c.) Slimību diagnostika un ārstēšana, vakcinācija, mikročipēšana, ķirurģiskās operācijas dzīvniekiem (t.sk. kastrācija, sterilizācija, audzēju operācijas, kaulu lūzumu operatīvā un konservatīvā ārstēšana, traumas, brūces u.c.) Laboratorijas analīzes, rentgens, ultrasonogrāfija.
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsTūrisma apskates objekts - vienīgie pazemes ezeri Latvijā.
Acrulat, SIA
Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
Visi banneri