Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dikolat, SIA

Dikolat, SIA

Austuves iela 1b, Rīga, Latvija, LV-1063
(+371) 29699169
(+371) 29527238
Juridiskais nosaukums : DIKOLAT, SIA
Reģistrācijas numurs : 50003998851
Juridiskā adrese : Maskavas iela 285 k-3 - 22, Rīga, LV-1063
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarteRaksti
Apraksts

Firma "DIKOLAT" - tas ir drošs gaisa kompresoru iekārtu piegādātājs.

Mēs esam gatavi piegādāt pilnu pakalpojumu ķēdi, kas saistīta ar gaisa komresoriem: no piegādes un uzstādīšanas līdz izejmateriālu apgadei un servisa pakalpojumiem. Mūsu firmas veiksmes pamatā ir liela pieredze un kvalitatīvs kompresoru iekārtu piedāvājums (skrūvju un virzuļu kompresori, spiestā gaisa sausinātāji, maģistrālie filtri, gaisa sistēmas). Mēs piegādājam pazīstamu ražotāju kompresoru iekārtas - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor.

Zīmoli
BoamaBottariniFriulanairOMIREMEZA
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKompresori Skatīt vairāk   Virzuļu gaisa kompresori Skatīt vairāk   Skrūves kompresori Skatīt vairāk   Dīzeļkompresori    Bezeļļas kompresori Skatīt vairāk   Spriālveida kompresori Skatīt vairāk   Lietoti kompresori Kompresoru uzstādīšana, pieslēgšana Skatīt vairākKompresoru noma Skatīt vairākKompresoru remonts, serviss Skatīt vairāk   Rezerves daļas kompresoriem Skatīt vairākSaspiesta gaisa tvertnes - resiveri Skatīt vairākElektrodzinēji un elektromotori Skatīt vairākSaspiestā gaisa sausinātāji Skatīt vairākGaisa pūtēji Skatīt vairākPneimatiskie instrumenti Skatīt vairākAugstspiediena un vakuuma iekārtas Vakuma sūkņi Kompresoru filtri Skatīt vairākSaspiesta gaisa caurules Skatīt vairākSaspiesta gaisa sistēmas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 13765
Meklēšanas rezultātos parādīts : 45174

Jette, lietišķā māksla
Jette, lietišķā mākslaAmatniecības uzņēmums Jette IK. Pastalas. Dekoratīvi lietišķās mākslas darbu izgatavošana un tradīciju saglabāšana. Ādas mākslinieciskās apdares darbi.
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumiMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
Gravtex, SIA
Gravtex, SIARažojam:
- unikālus koka dekoratīvos sienu paneļus,
- fasādes apdares paneļus no saplākšņa, kas ir ideāls risinājums ēku un telpu apdarē.
Mārcienas muiža, SPA viesnīca
Mārcienas muiža, SPA viesnīcaMārcienas muiža. SPA komplekss, pirtis, naktsmītnes, konferenču un banketa zāles, atpūta pie dabas.
Sonāte, viesu nams
Sonāte, viesu namsViesu nams Sonāte atrodas gleznainā vietā, blakus Stāmerienas pils. Naktsmītnes, pirts, baseins, telpas banketiem un konferencēm.
Info Hotel, Palanga
Info Hotel, PalangaInfo Hotel Palangā. Piedāvā 13 modernus divvietīgus numuriņus, WiFi, SAT TV. Vakarā varat atpūsties pie bāra viesnīcas hallē un izbaudīt plašu dzērienu klāstu.
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieks
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieksKrāsnis pirtīm, mājai un pavardi dārzam. Īstas krievu pirts krāsnis. Krāsns, kura cep, vāra, sautē. Krāsns izmēri un izskats tiek mainīts pēc klientu vēlmēm, saskaņojot ar telpas interjeru.
Baltic Media, tulkojumu birojs
Baltic Media, tulkojumu birojsTulkošanas birojs Baltic Media Ltd. ir vadošais valodu pakalpojumu uzņēmums Ziemeļeiropā. Tas nodrošina tulkošanas un lokalizācijas, kā arī valodu apmācības pakalpojumus. Tulkojumi no un uz zviedru, somu, dāņu, īslandiešu, norvēģu, fēru, vācu, angļu, poļu, krievu, latviešu, lietuviešu un igauņu valodām.
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Visi banneri