Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
PREMIUM MANAGEMENT, SIA

PREMIUM MANAGEMENT, SIA

Peldu iela 26/28, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 29970996
Juridiskais nosaukums : PREMIUM MANAGEMENT, SIA
Reģistrācijas numurs : 40103851430
Juridiskā adrese : Raņķa dambis 7 k-1 - 14, Rīga, LV-1048
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarteRaksti

Kad koučš tev var palīdzēt

09.04.2019
Santa Ogriņa
https://biznesakoucings.lv



Veiksmīgi cilvēki visā pasaulē izmanto kouča pakalpojumus dzīves kvalitātes uzlabošanai un profesionālo mērķu sasniegšanai. Koučs jeb personības izaugsmes treneris var palīdzēt saprast, ko Tu vēlies darīt ar savu dzīvi, bet vēl jo vairāk, kā to sasniegt.

Kaut daudzi uzskata, ka visu zina un un var paši, koučinga popularitāte ir pierādījusi, ka ar kouča atbalstu vēlmes un mērķi tiek sasniegti ātrāk un ar mazākiem resursiem. Kur ir noslēpums? Koučs strādā individuālizēti izmantojot dažādas tehnikas, lai klients veiksmīgi tiktu virzīts uz sasniegumiem.

Īpaši koučings ir ieteicams, ja cilvēks jūtas pārpūlējies, zaudējis apņēmību, apjucis un zaudējis skaidrību par saviem mērķiem un dzīves jēgu. Koučs vairāku koučings sesiju laikā palīdzēs tikt skaidrībā par saviem dzīves mērķiem, prioritātēm, partnerattiecībām, karjeras un biznesa izaugsmi, kā rezultātā klientā atgriezīsies spēks, enerģija un vēlme darboties.

Šeit apkopotas 7 pazīmes, kad koučs Tev var palīdzēt:

1. Ja vēlies celt savu pašapziņu

Ja nejūties pārliecināta/-s par saviem spēkiem, koučs palīdzēs Tev saprast kā Tev jājūtas, lai būtu pašpietakama/-s un ar augstu pašapziņu, kā arī, kopā izstrādāsiet stratēģiju, kurās dzīves jomās un kā vairot pašapziņu. Koučs palīdzēs nostiprināt Tavu ticību saviem spēkiem, kouča metodes vairos Tavu pašapziņu un spēju sasniegt vēlamo.

2.Ja jūties pazudis/-i un pārpūlējies/-usies neskaitāmo darbu sarakstā, Tev trūkst spēja fokusēties.

Koučs Tev palīdzēs saprast prioritātes balstītas uz Taviem mērķiem. Kopā izveidosiet plānu, kā sasniegt vēlamo, kas vairos Tavu enerģiju un spēju koncentrēties uz vissvarīgāko. Rezultātā Tu jutīsi fokusu, progresu un, ka esi atguvusi/-is kontroli.

3.Ja jūti šaubas par saviem spēkiem un zaudējusi/-is drosmi

Personības izaugsmes koučs palīdzēs Tev izprast savu dziļāko es un svarīgākās vērtības dzīvē, kuru apmierināšana Tevī radīs miera sajūtu un piepildījumu. Koučs palīdzēs Tev apzināties savas stiprās puses un izaugsmes zonas. Tevī atgriezīsies ticība saviem spēkiem un vēlme virzīties uz priekšu un sasniegt labāku dzīves kvalitāti un mērķus, lai Tu varētu darīt to, ko vēlies un baudīt dzīvi.

4. Ja jūties neapmierināta/-s un vēlies izmaiņas dzīvē – partnerattiecībās, profesijā vai mainīt citus dzīves apstākļus.

Ja esi nonākusi/-cis situācijā, kur nezini, kas esi, ko vēlies darīt, bet saproti, ka kā līdz šim turpināt nevari, tad koučinga sesijas ir lielisks sākuma punkts sevis apzināšanai un savas jaunās dzīves veidošanai. Koučs Tev palīdzēs sajust savu patieso Es un skaidri apzināties, ko Tu patiesībā vēlies katrā no dzīves lauciņiem – profesija, partnerattiecības, veselība, izaugsme un attīstība, hobiji, draugi, ienākumi un citās Tev svarīgās svērās.

5. Ja Tev ir ideja, bet nav skaidra plāna

Personībs izaugsmes vai biznesa koučs palīdzēs radīt skaidru un detalizētu vīziju, tādā veidā izkristalizējot idejas būtību un dziļāko jēgu, neatkarīgi vai runa iet par biznesu vai privāto dzīvi. Koučs ar dažādām tehnikām assistēs, lai Tu nonāktu līdz plānam un darbības soļiem, kas iekļauj laika vienības un sagaidāmos rezultātus. Kopā ar kouču Jūs izvērtēsiet Tavu progresu un vajadzības gadījumā veiksiet korekcijas plānā, lai maksimāli efektīvi virzītos uz vīzijas un idejas realizāciju.

6. Ja vilcinies ar darbu izpildi, mērķu sasniegšanu un ikdienišķām lietām

Regulāra vilcināšanās un vajadzīgo darbu atlikšana nekad nevienu vēl nav novedusi pie sapņu piepildījuma. Lai sasniegtu savus mērķus un vēlmes nepieciešama disciplīna un aktīva darbība. Koučs palīdzēs izprast, no kurienes nāk vilcināšanās, kā arī palīdzēs izveidot jaunus ieradumus, kas veicinās motivāciju un aktīvu darbību.

7. Ja vēlies patiesi iepazīt sevi, savu dziļāko Es

Nereti mēs dzīvojam sabiedrības un vecāko paaudžu pieņemtajās dzīves lomās un normās. Pat daudzi uzskati, ko mēs ikdienā deklarējam un kuriem ticam, patiesībā nāk no mūsu vecākiem vai apkārtējās sabiedrības. Piemēram, „Lai nopelnītu, ir smagi jāstrādā” vai „Puikas neraud”. Bet vai tā ir mūsu patiesā būtība? Koučinga sesijas laikā, koučs Tev palīdzēs saprast Tavas individuālās vērtības, virzītājspēkus dzīvē, Tavus arhetipus, dziļākās vēlmes un piepildījumu, kas ļaus tev dzīvot dzīvi brīvu no citu uzspiestajiem viedokļiem, atbilstoši savai patiesajai būtībai.

Ja kāds no augstāk minētajiem punktiem ir Tavs izaicinājums, personības izaugsmes koučs būs lielisks atbalsts un Tavas personības attīstības veicinātājs, kamēr vienatnē risinājumu meklēšana var aizņemt mēnešus un gadus un reti kad būs tik dziļa un patiesa kā ar profesionāli. Koučs vadīs un atbalstīs Tevi transformācijs procesā, lai Tava privātā un profesionālā dzīve būtu piepildīta un iedvesmas pilna.

 

turpināt lasīt ...

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
SPA Estonia, SPA viesnīca
SPA Estonia, SPA viesnīcaSPA Estonia ir ārstniecības un rehabilitācijas centrs, kurš piedāvā ne tikai veselību nostiprinošas, bet arī daudz un dažādas skaistumu veicinošas procedūras.
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsEzernieki ir vieta, kur varēsiet atpūsties gan lielā kompānijā, gan šaurā draugu lokā. Iespējams uzņemt no 20 līdz 60 viesu.
Mucenieki, lauku māja
Mucenieki, lauku mājaLauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā,klusā meža ielokā. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke.
Villa Vanilla, viesnīca
Villa Vanilla, viesnīcaViesnīca Villa Vanilla piedāva 10 labiekārtotus numuriņus Siguldas klusajā centrā - tuvumā atrodas gan ēdināsnas vietas, gan ievērojami apskates objekti.
Griva Group, būvmateriāli
Griva Group, būvmateriāliBūvķīmija, hidroizolācija, blīvēšanas, līmēšanas materiāli, epoksīdi, betona remonta materiāli, PVC membrānas.
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileri
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileriRažošanas komercfirma RUSSO-BALT ir pirmais vieglo automašīnu un mikroautobusu piekabju ražotājs Latvijas Republikā.
Dzērienu serviss
Dzērienu servissDzērienuserviss.lv izplata vīna un citu dzērienu pildīšanas iekārtas, kas īpaši piemērotas dažādiem dzērienu ražotājiem. Piedāvājam dažādu aprīkojumu augļu un ogu apstrādei, sulu, vīna u.c. alkoholisko dzērienu izgatavošanai
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūras
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūrasRomantiska nedēļas nogale. Atpūta visai ģimenei, 16 ērtas un mājīgas guļvietas.Telpas svinībām un banketiem. Krievu un turku pirtis, džakuzi.
Odzienas muiža, muiža
Odzienas muiža, muižaMuižas komplekss - telpas dažādiem svētkiem, semināriem un pasākumiem. Odzienas Krogusmājā varat pārlaist nakti jaukos pagājušā gadsimta sākumam atbilstoši iekārtotos numuriņos, kopumā 9 numuri, taču muižas kompleksā kopumā spējam izguldīt līdz 74 cilvēkiem.
Visi banneri