Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Lonas Latvija, SIA, veikals

Lonas Latvija, SIA, veikals

Domina-Shopping, Ieriķu iela 3, Rīga, Latvija, LV-1084
(+371) 23378430
Pirmdiena10:00 - 21:00
Otrdiena10:00 - 21:00
Trešdiena10:00 - 21:00
Ceturdiena10:00 - 21:00
Piektdiena10:00 - 21:00
Sestdiena10:00 - 21:00
Svētdiena10:00 - 21:00
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

LONAS - ir guļamistabas mēbeļu un citu kvalitatīva miega atribūtu ražotājs.

Visa LONAS produkcija ir īpaši pielāgota jūsu vajadzībām un izstrādāta kopā ar ārstiem, kineziterapeitiem un pazīstamiem produktu dizaineriem.
Kopš 1993. gada LONO produkti ir izstrādāti, ražoti un uzlaboti veselīgākam un labākam miegam. Lielākā daļa LONAS matraču ražošanas procesa ir rūpīgs roku darbs.
Ražošanā izmantotie materiāli ir īpaši gaisa caurlaidīgi, pilnīgi nekaitīgi un piemēroti pat zīdaiņiem (sertifikāts Oeco-tex®).
LONAS matrači ir sarežģīti izstrādājumi, kas apvieno daudzas mūsdienīgas tehnoloģijas. Lai nodrošinātu vislabākās ekspluatācijas īpašības un ilgmūžību, mēs piedāvājam īpaši šiem matračiem radītas LONAS gultas. LONAS gultas tiek ražotas atbilstoši paaugstinātām ilgmūžības un gaisa caurlaidības prasībām.
LONAS HOME mājas tekstilu veido dizaineri, izmantojot dabiskus audumus: gultas veļas komplekti un palagi kalpos ilgi, un krāsas un raksti priecēs katru reizi, kad skatāties uz guļamistabu. Unikāli izstrādāti gultas pārklāji, mājas smaržas, sildoši paklāji vai rotaļīgi pufi guļamistabas un mājas mājīgumam. LONAS HOME piedāvā stilīgus dvieļus un mīkstus, pūkainus peldmēteļus.
Pasūtītos un izgatavotos LONAS produktus mēs piegādāsim paši ar savu transportu, un mūsu kurjeru komanda uznesīs matraci līdz pat jūsu gultai, bet LONAS gultu piegādās un jūsu mājās saliks bez maksas.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMatraču tirdzniecība Skatīt vairāk   Matrači Skatīt vairāk   Virsmatrači Skatīt vairāk   Bērnu matrači Skatīt vairākGuļamistabas mēbeles Skatīt vairāk   Gultas Skatīt vairākGultas veļa un piederumi Skatīt vairāk   Gultas veļa Skatīt vairāk   Spilveni Skatīt vairāk   Palagi Skatīt vairāk   Segas Skatīt vairāk   Gultas vēļa bērniem    Gultas pārklāji Skatīt vairākGuļamistabas aksesuāri Skatīt vairākMājas tekstils Skatīt vairāk   Dvieļi Skatīt vairāk   Pledi Skatīt vairāk   Halāti Skatīt vairāk
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 12869
Meklēšanas rezultātos parādīts : 112636


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbi
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbiR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
MS Real, SIA
MS Real, SIAFirma profesionāli nodarbojas ar bioloģisko attīrīšanas iekārtu izvēli, pārdošanu un uzstādīšanu privātmājām. Pie mums var iegādāties bioloģiskās attīrīšanas iekārtas, kā arī pasūtīt visas sistēmas piegādi un uzstādīšanu.
Aleksandra, sauna - atpūtas centrs
Aleksandra, sauna - atpūtas centrsVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
Kristīne Boļšedvorova, māksliniece
Kristīne Boļšedvorova, mākslinieceMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
Magma, SIA
Magma, SIASIA "Magma" - santehnikas tirdzniecība un ražošana. Dibināta 1996.gada 23.februārī. Tas ir 100 % latviešu uzņēmums, kas no neliela ģimenes uzņēmuma ir izaudzis par stabilu, drošu, dinamisku santehnikas ražošanas un tirdzniecības uzņēmumu Latvijā. Ražo lokanos pievadus un jaucējkrānus zem MAGMA zīmola. Uzņēmuma mērķis - pārdot vislabākos jaucējkrānus. Uzņēmums sniedz klientiem maksimāli pilnu servisa paketi, sākot ar konsultācijām līdz ieviešanai tirdzniecībā.
Zemeņu krastiņi, lauku māja
Zemeņu krastiņi, lauku mājaZemeņu Krastiņi. Lauku māja Ilzas-Geraņimovas ezera krastā. Naktsmājas, pirts rituāls, peldvietas, makšķerēšana, inventāra noma.
Ances Dizains, apģērbu apdruka
Ances Dizains, apģērbu apdrukaPiedāvājam apģērbu apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Viss mūsu mājas lapā redzamais sortiments paredzēts apdrukai un izšūšanai. Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.
Miķeļbāka, kempings
Miķeļbāka, kempingsViesu nams Miķeļbāka piedāvā kempinga mājiņas. Duša un WC servisa mājā. Ir iespējams pasūtīt ēdināšanu. Velosipēdu īre, ogošanas un sēņošanas iespējas. Viesu nams atrodas netālu no jūras.
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
Visi banneri