Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Jauniešu māja

Jauniešu māja

Kungu iela 24, Liepāja, Latvija, LV-3401
(+371) 63481646
(+371) 63481646
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMākslas skolasIzglītības un apmācību centri, dažādas skolas
Karte

Big Ben, nocenota sadzīves tehnika
Big Ben, nocenota sadzīves tehnikaLielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas. Garantijas serviss, bezmaksas piegāde.
Vīcežu muiža, atpūtas komplekss
Vīcežu muiža, atpūtas komplekssVīcežu muiža, atpūtas komplekss. Dažādu pasākumu un svētku organizēšana, atrakcijas , atpūta pie dabas.
Park Hotel Kekava, viesnīca
Park Hotel Kekava, viesnīcaViesnīca, telpas konferencēm un semināriem, sauna, bārs, galdu klāšana dažāda veida pasākumiem.
Zāģeri, viesu nams
Zāģeri, viesu namsBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Labs virziens, SIA
Labs virziens, SIAPakalpojumā ietilpst grāmatvedības pirmdokumentu sakārtošana un reģistrēšana, finanšu atskaišu sagatavošana un iesniegšana Valsts ieņēmumu dienesta EDS sistēmā, Centrālās Statistikas pārvaldes e-pārskatu sistēmā un citās institūcijās pēc nepieciešamības.
Madaras, atpūtas māja
Madaras, atpūtas mājaAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
Purgaiļi, viesu māja
Purgaiļi, viesu mājaViesu mājas Purgaiļi. Gultas vietas, ēdināšana, pirts, telpas svinībām, konferenču un semināru rīkošana, sporta laukums, peldēšanas iespējas, telšu un piknika vietas.
Kalves, brīvdienu māja
Kalves, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Kalvenes ezera krastā. Makšķerēšana, piknika vietas, atpūta pie dabas, meža zvēru vērošana.
FINLAT
FINLATPatēriņa kredīts, Kredītu pārfinansēšana, Pārkreditācija, Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu, Kredīts pret automobiļa ķīlu, Kredīts automobiļa iegādei, Autolīzings, Kredīts uzņēmumiem, Kredīts uzņēmējdarbības uzsākšanai, Kredīts parādu atmaksai, Lauksaimnieku kredīts, Faktorings/rēķinu izrakstīšana, Attīstības projektu finansēšana, Interesantu IT jaunuzņēmumu finansēšana, Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu.
RC Auto , autoserviss
RC Auto , autoservissAprīkojums ir profisionālajā tehniskā līmenī, jaunas ES ražotas, un Latvijā sertificētas autoservisa iekārtas, kas ļauj ātri un kvalitatīvi veikt automašīnas diagnostiku un remontu.
Visi banneri