Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Baltic Hope

Skrundas iela 33 - 11, Kuldīga, Kuldīgas novads, Latvija, LV-3301
(+371) 26953266
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAuto kravu pārvadājumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 1826
Meklēšanas rezultātos parādīts : 11538
Skatīt arī katalogā : Auto kravu pārvadājumi


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Žuvėdra, viesnīca, restorāns
Žuvėdra, viesnīca, restorānsViesnīcā ir 10 numuri, konferenču zāle ar aprīkojumu, alus bārs, restorāns, mini relaksācijas centrs - pirts, sauna, hidromasāžas vanna, atpūtas istaba.
Zivtiņi, viesu nams
Zivtiņi, viesu namsViesu nams Zivtiņi Kaltenē, jūras krastā. Naktsmitnes 40 per., pirts, baseins, 2 banketu zāles, 3 kotedžas.
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakse
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakseMedicīniskās manipulācijas, blokādes - medikamentu ievade, pleca operācijas, elkoņa locītavu operācijas, plaukstas locītavas operācijas, gūžas locītavas un augšstilba operācijas, ceļa locītavas operācijas, potītes un pēdas operācijas
Kalēji, brīvdienu māja
Kalēji, brīvdienu mājaViesu māja, pirts un kempings Mazirbē. Jūra un pludmale bez burzmas. Lieliska atpūta no pilsētas kņadas.
Annas, viesību māja
Annas, viesību mājaAnnas Patīkams no dabīgiem materiāliem veidots interjers dos jums iespēju teicami pavadīt laiku omulīgā atmosfērā jaunā guļbaļķu ēkā ar terasi un nopērties īstā ar malku kurinātā pirtī.
Mīts, akmens apstrāde
Mīts, akmens apstrādeSabiedrība MĪTS izgatavo 15 veidu un 8 krāsu betona bruģakmeni, ceļu un ietvju apmales, betona pakāpienus.
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejs
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejsKandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Cigoriņš IU, darbnīca
Cigoriņš IU, darbnīcaAkmens apstrāde un pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.
Visi banneri