Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Limfodrenāžas salons Magone

Limfodrenāžas salons Magone

Kokneses sporta centrs, Parka iela 27a, Koknese, Aizkraukles novads, Latvija
(+371) 26754088
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Limfodrenāža - tā ir masāža ar mainīgu gaisa spiedienu, kā rezultātā uzlabojas asinsrite un limfas plūsma. Šī procedūra palīdz ārstēt celulītu, novērst dažādas izcelsmes tūskas, likvidēt venozās atteces traucējumus. Ļoti efektīva procedūra pie „smagu” un pietūkušu kāju problēmas. Tā ir viena no pamatprocedūrām figūras korekcijai un cīņai ar celulītu, kas aktivizē vielmaiņu ādas taukšūnās. Limfodrenāža mazina nogurumu, veicina muskuļu atslābināšanos, palielina ādas elastību, novērš dažādas izcelsmes tūskas. Masāža ar mainīgu gaisa spiedienu ne vien patīkami relaksē, bet arī uzlabo asinsriti un limfas plūsmu, kā arī palīdz izvadīt no organisma kaitīgos vielmaiņas galaproduktus – toksīnus.

Apmeklētāju pieņem pēc pieraksta, zvanot Innai Magonei – T. 26754088.

Maksa par mehāniskās limfodrenāžas pakalpojumu ir no 7 līdz 10 eiro.

Sižetu par Kokneses sporta centru un limfodrenāžas kabinetu: skatīt šeit

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLimfodrenāža
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 2669
Meklēšanas rezultātos parādīts : 7661


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Palmas, brīvdienu māja
Palmas, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Palmas atrodas 1500 metri no jūras, Jūrkalnes centrā : divstāvu jauna guļbūves ēka, divas atsevišķas istabas otrā stāvā, gultas vietu skaits 8, ir virtuve (ledusskapis plīts, trauki, izlietne, silts ūdens) duša, vc,
Priedes māja, viesu nams
Priedes māja, viesu namsViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
Jaunpils pils, viduslaiku pils
Jaunpils pils, viduslaiku pilsJaunpils pils ir viena no retajām viduslaiku pilīm, kas lieliski saglabājusi savu sākotnējo izskatu.
Uldis Kleins, akmeņkalis
Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
Madaras, atpūtas māja
Madaras, atpūtas mājaAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
Eglieni, viesu māja
Eglieni, viesu mājaViesu nams un krodziņš " Eglieni " aicina jauki pavadīt laiku , baudīt veselīgu atpūtu un gardi paēst  visa gada garumā. Labiekārtotas, ērtas istabiņas, WiFi, pirts, dīķis, apkurināms kubls, galdu klāšana Rīga - 30 min.
Hotel Tigra, viesnīca
Hotel Tigra, viesnīcaViesnīca Tigra Cēsu pievārtē Jūs gaidīs, lai sniegtu atpūtu pēc dienas darbiem un aktivitātēm. Īpašus brīžus var baudīt Atpūtas centrā, kurā ir pirts, baseins un banketu-semināru zāle.
Ričarda kamīni, kamīnu salons
Ričarda kamīni, kamīnu salonsRičarda kamīni vēlas, lai Jūsu kamīna interjers būtu atšķirīgs un pilnīgāk atbilstu Jūsu prasībām. Jums ir iespēja pēc savas gaumes pasūtīt kamīna kurtuvi un apdares materiālu.
Ances Dizains, apģērbu apdruka
Ances Dizains, apģērbu apdrukaPiedāvājam apģērbu apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Viss mūsu mājas lapā redzamais sortiments paredzēts apdrukai un izšūšanai. Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.
Visi banneri