Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīca

Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīca

Hipokrāta iela 2, Rīga, Latvija, LV-1038
(+371) 67000610
 
VissPiedāvājumiVideo
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresStacionārā medicīniskā palīdzība
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 2967
Meklēšanas rezultātos parādīts : 21593
Skatīt arī katalogā : Stacionārā medicīniskā palīdzība


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīca
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīcaViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
Toode, SIA, jumtu segumi
Toode, SIA, jumtu segumiSIA TODE ražo: valcētos jumtus, teknes, palodzes, karnīzes, kores, vējdēļus, kā arī visus citus locījumus no tērauda. Jumtu segumi.
Bramaņi, viesību nams
Bramaņi, viesību namsViesību nams, pirts, lieliska viesību vieta pasākumiem līdz 30 cilvēkiem. Guļvietas, aktīvā atpūta. Atpūta laukos.
Otrā Elpa, labdarības veikals
Otrā Elpa, labdarības veikalsLabdarības veikals, kurā var nodot sev vairs nevajdzīgas, bet citam lietderīgas lietas, apģērbus, apavus, grāmatas. Ieņēmumi no pārdotām mantām, tiek novirzīti dažādiem labdarības/sociāliem projektiem. Katrs pircējs var balsot par to, tieši kurš projekts saņems finansējumu tajā mēnesī.
Dridži, atpūtas un sporta komplekss
Dridži, atpūtas un sporta komplekssAtpūtas komplekss Dridži tapis ar SAPARD programmas atbalstu, 2003.g. tas bija lielākais lauku tūrisma projekts Latgalē. Izveidojot kompleksu, mūsu mērķis bija popularizēt tūrismu Latgalē, nodrošinot plašas aktīvas atpūtas iespējas šajā reģionā.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
RD Met, SIA, metālapstrāde
RD Met, SIA, metālapstrādeSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
Beach Hotel Liepāja, viesnīca
Beach Hotel Liepāja, viesnīcaEsi gaidīts Beach Hotel Liepāja! Divos stāvos izvietotas 23 istabas sulīgos toņos! Esam vēja pūtienā no jūras, divi vēja pūtieni - un Tu esi Rožu laukumā!
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Visi banneri