Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos

Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos

Apiņu 8, Ogre, Ogres novads, Latvija, LV-5003
(+371) 26532851
(+371) 26593651
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Vizināšana notiek Ogrē, Zilajos kalnos, bet var arī notikt pie Jums.

Iepriekš pieteikšanās ir obligāta, vismaz 2 nedēļas iepriekš! Ziemā (sniega apstākļos) pieteikšanās vismaz 4 nedēļas iepriekš.

Lūdzu, neatlieciet uz pēdējo brīdi!

Brauciens suņu pajūgā 1km; Brauciens suņu pajūgā 3km; Ģimenes komplekts (2 pieaugušie + 2 bērni līdz 6 g.v.) 3km

Apkalpojam grupas (vizināšana, ekskursījas). 

Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.

Ir pieejami arī profesionāla fotogrāfa un video operatora pakalpojumi. 

Cenas un distances ir informatīvas. Visa informācija precizējama personīgi sazvanoties vai rakstot e-pastā.  

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAktīvā atpūta Skatīt vairāk   Braucieni suņu pajūgos Skatīt vairāk      Vizināšanās ar kamanām Skatīt vairāk      Vizināšanās ar velokartu Skatīt vairāk      Izbraucieni    Atpūta pie dabas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 20381
Meklēšanas rezultātos parādīts : 170870


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Jaunogres nams, brīvdienu māja
Jaunogres nams, brīvdienu mājaTelpas svinībām, atpūtai, semināriem - kamīnzāle 36 personām. Pirts, silts baseins ar straumi un filtrētu ūdeni. Tenisa korts, viesību galda klāšana, satelītu TV. Speciāls piedāvājums divām personām - 30 Ls (darbadienās). 35 km no Rīgas.
Muduri, SIA, darbnīca
Muduri, SIA, darbnīcaEtnogrāfisko tērpu gatavošana, šūšana un izšūšana kolektīviem un individuāliem pasūtītājiem. Tekstilizstrādājumi.
Ziemupes Muiža, SPA viesnīca
Ziemupes Muiža, SPA viesnīcaViesnīca Ziemupes Muiža & SPA atrodas Ziemupē, 1,9 km attālumā no Ziemupes pludmales. Viesu rīcībā ir restorāns, bezmaksas privātā autostāvvieta, bārs un koplietošanas atpūtas telpa. Naktsmītnei ir dārzs un terase.
Rubīni, apartamenti
Rubīni, apartamentiBrīvdienu apartamenti Rubīni ir jauka un mājīga atpūtas vietiņa Ventspils viesiem. Pavisam 5 numuri iekārtoti kā atsevišķi labiekārtoti 2-3 istabu dzīvoklīši.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMIOLANS SIA. SEIFI. Metāla DURVIS. Izgatavošana pēc pasūtījuma. No 1992.gada mēs strādājam Jūsu labā.
Stādu placis Lielvārde, labiekārtošana, apzaļumošana
Stādu placis Lielvārde, labiekārtošana, apzaļumošanaSietiņš GO. Ainavu un apstādījumu projektēšana, apzaļumošana. Zālieni, apstādījumi, akmens dārzi, dekoratīvie augi. Stādu piegāde, konsultācijas. Auto riepas, riepu remonts, balansēšana.
Ortija SIA
Ortija SIAZiedu salons, floristu pakalpojumi. Pasākumu un telpu noformēšana. Ziedu pušķu piegāde visā pasaulē.
Paradīzes graudi, ziedi Jūrmalā
Paradīzes graudi, ziedi JūrmalāAtnāciet pie mums uz salonu Jūrmalā, Dubultos, un mēs centīsimies palīdzēt. Piegādāsim ziedus Jums vēlamajā laikā.Tiksimies ziedu salonā! Ziedi Jūrmalā. Ziedi Jūrmalā ar piegādi.
Visi banneri