Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Akmens Pasaule

Akmens Pasaule

Biķernieku iela 121, Rīga, Latvija
(+371) 26366325
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Dekoratīvie akmeņi

Pēdējos gados dekoratīvie akmeņi ir guvuši milzīgu popularitāti dārzu un pagalmu labiekārtošanā. Arvien vairāk dārzi un pagalmi tiek rotāti ar oļiem dažādās krāsās un frakcijās. Šeit pieejams neiedomājami liels akmeņu un oļu klāsts, kā arī citi akmens izstrādājumi jūsu dārzam.

Marmora izstrādājumi

Dekoratīvie marmora izstrādājumi lieliski papildinās un izrotās jūsu telpu, dārzu vai pagalmu. Ļoti plašs marmora izstrādājumu klāsts - statujas, vāzes, puķu kastes, āra izlietnes, strūklakas, dekoratīvās akas, kolonnas, dārza soli, krēsli un galdi.

Pirtsakmeņi

Baltie pirts akmeņi- dabīgais Itālijas kalnu iezis Marmors.

Šie akmeņi paredzēti gan sausajām gan mitrajām pirtīm. Šī ieža fizikālās īpašības ļauj tam nedaudz uzsūkt sevī mitrumu, tāpēc tas piedod mitrajām pirtīm īpaši vieglu garu.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMarmora apstrāde Pirtis Akmeņi    Marmors       Marmora apstrāde    Kapakmeņi Kapu teritoriju labiekārtošana, kapu pieminekļu uzstādīšana Puķu podi Vāzes Akmens kolonnas Strūklakas Dekoratīvie akmeņi Dekoratīvās skulptūras Akmens statujas    Dzīvnieku statujas    Svētās statujas       Enģeļi (Svētās statujas)       Dievmāte (Svētās statujas) Baltie pirts akmeņi Baltie akmeņi (Akmeņi) Dārza interjera elementi Dzīvnieku kapi (Kapi) Dizaina elementi, objekti
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 10601
Meklēšanas rezultātos parādīts : 221172


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Ķekavas zoo
Ķekavas zooAtpūtas kompleks atrodas 3 km no Ķekavas centra, klusā un ļoti skaistā vietā, blakus upei Ķekaviņa. Kamīnzāle, pirts, dabas takas.
Valenas, SIA
Valenas, SIAAicinām veikalus sadarboties. Mēs esam oficiālais Vācijas uzņēmumu: Sassa Mode, CECEBA, BUGATTI, TOM TAILOR, SUSA-Vertriebs, Dr.Bieler. pārstāvis. Mūsu piedāvājumā plašs koriğējošo, termo un jauniešu veļas komplektu klāsts, pieejami arī lieli izmēri, cenas ir pieņemamas. Izvēlies vācu kvalitāti un praktiskumu. Tirgū mūs novērtē par stabilitāti un uzticamību.
Florius, SIA
Florius, SIAGalvenā mūsu uzņēmuma pamatnozare ir profesionāla dārza ierīkošana, kopšana, labiekārtošana. Mēs esam šeit, lai padarītu mūsu apkārtējo vidi skaistāku un baudāmāku.
Dūšeļu kempings laivas
Dūšeļu kempings laivasKempings Dūšeļi pie Babītes ezera piedāvā atpūtu visa gada garumā: distanču slēpošana, ziemas un vasaras cope, laivu noma, SUP noma, velo noma, piknika terases un atpūtas vietas, mājiņas no 2019.g maija
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileri
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileriRažošanas komercfirma RUSSO-BALT ir pirmais vieglo automašīnu un mikroautobusu piekabju ražotājs Latvijas Republikā.
ESELO, centrālā noliktava
ESELO, centrālā noliktavaSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieks
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieksKrāsnis pirtīm, mājai un pavardi dārzam. Īstas krievu pirts krāsnis. Krāsns, kura cep, vāra, sautē. Krāsns izmēri un izskats tiek mainīts pēc klientu vēlmēm, saskaņojot ar telpas interjeru.
Radošuma attīstības centrs, SIA
Radošuma attīstības centrs, SIA«Radošuma attīstības centrs» - neformālas izglītības iestāde. Mācību kursi. Mākslas pakalpojumi. Ierāmēšana, rāmju dizains.
Visi banneri