Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Tavs Draugs, zoosalons

Tavs Draugs, zoosalons

Ilūkstes iela 109, Rīga, Latvija
(+371) 22101477
(+371) 25152881
Juridiskais nosaukums : SIA:Tavs Draugs
Reģistrācijas numurs : 40103912970
Juridiskā adrese : SIA:"Tavs Draugs"
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Uzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodās divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodās Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109.

Darba laiks abos veikalos ir no 10.00- 20.00 svētdienās brīvs. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu. Kā arī ir iespējams pierakstīties uz izdevīgu vakcināciju.
Mūsu sortimentā ir pieejami;
veterinārie medikamenti - pretblusu līdzekļi, prettārpu līdzekļi, vitamīni, kopšanas līdzekļi, dažādas papildbarības, nomierinošie līdzekļi, dezinfekcijas līdzekļi.
Veterinārās barības- Royal Canin, Hills, Trovet utt.
Zobu veselībai- kauliņi, papildbarības, zobupastas, spreji mutes higiēnai.
Ikdienas barības- Advance, Josera, Brekkies, Monge,utt. Dažādi konservi suņiem un kaķiem.
Barība grauzējiem un putniem, kā arī vitamīni un papildbarības viņiem.
Dažādi aksesuāri, kaķu smiltis, tualetes, ķemmes, nagu šķēres, mantiņas utt.

Pastāvīgajiem klientiem, piedāvājam atlaides, klientu kartiņas, lieliem pirkumiem bezmaksas piegādi.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresVeterinārās aptiekas Skatīt vairāk   Dzīvnieku barība       Suņu barība          Josera barība suņiem (Dzīvnieku barība)       Kaķu barība       Hills barība (Dzīvnieku barība)       Royal Canin (Dzīvnieku barība)       Profesionālā dzīvnieku barība    Veterinārie medikamenti dzīvniekiem       Vitamīni dzīvniekiem       Pretblusu līdzekļi       Prettārpu līdzekļi Veterinārās klīnikas, serviss Skatīt vairāk   Dzīvnieku vakcinācija       Vakcīna pret trakumsērgu       Kompleksā vakcīna suņiem       Kompleksā vakcīna kaķiem    Veterinārārsti, veterinārfeldšeri    Veterināra konsultācijas Zoo preces, zooveikali Kopšanas līdzekļi dzīvniekiem
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 49874
Meklēšanas rezultātos parādīts : 521377


Vides tehnika, SIA
Vides tehnika, SIAPlašākais siltumizolācijas materiālu klāsts no pasaulē vadošajiem ražotājiem, celtniecības materiāli, siltumapgādes, santehnikas un gaisa kondicionēšanas risinājumi.
ANVI AM, SIA, darbnīca
ANVI AM, SIA, darbnīcaANVI AM tautas tērpu sagatavošanā darbojas no 1994.g. Bērnu linu apģērbi, galdauti, aizkari, spilveni, šūpuļkrēsli, šūpuļtīkli. Veic individuālus pasūtījumus.
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASUzņēmums AKVEDUKTS - viens no stabilākajiem un uzticamākajiem apkures, ūdensapgādes un dārza preču vairumtirgotājiem Baltijas valstīs. Mūsu kompānija piedāvā modernas, augstiem standartiem un tehniskām prasībām atbilstošas preces ūdensapgādei, apkurei un laistīšanai Latvijas, Lietuvas un Igaunijas teritorijā.
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāle
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāleKafejnīca - banketu zāle Gaujas Lukss piedāvā svinību telpas no 10 līdz 100 cilvēkiem. Klājam gan kāzu galdus, gan bēru mielastus.
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaSvēpētā jeb tā sauktā dūmotā, melnā keramika. Sena podniecības tehnoloģija, kur augstas meistarības pamatā ir gudra atturība, vienkāršs skaistums un praktiskums.
Anemones, glempings
Anemones, glempingsGlampings Anemones ir jauna atpūtas vieta Plieņciemā 900m no jūras. Glempings atrodas priedēm apaugušā, apzaļumotā, ziedošā teritorijā. Blakus: pastaigu takas, kurās aug mellenes, brūklenes un sēnes. Glempings aprīkots ar virtuves zonu, kurā atradīsiet ledusskapi, traukus, indukcijas plītiņu, mikroviļņu krāsni, kafijas automātu. Namiņā ir duša, tualete, gaisa siltumsūknis (temperatūru var dzesēt vai uzsildīt), granulu kamīns.
Evergreen, akmens apstrāde
Evergreen, akmens apstrādeAkmens materiāli - bruģakmens, granīta apmales, akmens apdares plāksnes, flīzes, pakāpienu plāksnes, kāpņu elementi, puķu podi, kastes, palisādes, žogu stabi un citi dabīga akmens materiāli.
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala Vienmēr svaigas zivis - zvejniekciemos kūpinātās zivis, zivju produkti, jūras veltes, delikateses un pašu gatavoti SUSHI!Gatavojam izcilas kvalitātes Suši no svaigākajām zivīm - sushi ar lasi (philadelphia roll, phialadelphia lux, sakecheese maki, spicy ...), sushi ar tunci (Teka maki...), sushi ar tīģergarnelēm (Ebi roll, Ebi maki...), sushi ar ..... :)Esat laipni gaidīti Svaigu zivju un Sushi veikals / Sushi&Fish Dubultu pr. 18, Jūrmala.
Arre, metālapstrāde
Arre, metālapstrādeARRE izgatavo metāla vārtus, žogus,margas un citus metālizstrādājumus
Riekstkalni, stādaudzētava
Riekstkalni, stādaudzētavaSpecializētā riekstkoku stādaudzētava "RIEKSTKALNI" piedāvā Latvijas klimatam piemērotus, salizturīgus riekstkoku stādus no Kanādas. Mūsu stādi tiek audzēti no labāko Kanādas šķirņu mātes koku sēklām, kas dod iespēju stādiem labāk pielāgoties Latvijas klimatam, augsnei un gaismas režīmam.
Visi banneri