Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
LD apartamenti

LD apartamenti

Celtnieku iela 3, 1. stāvs, Ventspils, Latvija, LV-3602
(+371) 27068602
Juridiskais nosaukums : 3 istabu dzīvoklis
Juridiskā adrese : Celtnieku iela 3, Ventspils, LV-3602
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Mājīgs, labiekārtots trīs istabu dzīvoklis, kur baudāms kluss naktsmiers, piejūras dabas klātbūtne un labi attīstītas pilsētvides priekšrocības.

Naktsmītne atrodas Ventspils pilsētas Ziemeļu daļā dzīvojamo namu rajonā ar labi attīstītu infrastruktūru, dabiskas pludmales un gleznaina priežu meža ieskautu kāpu tuvumā. Vide piemērota aktīvās atpūtas cienītājiem un ģimenēm ar bērniem.

Vecpilsētas centrs, autoosta un iecienītākās izklaides vietas ~ 5 km.

Sabiedriskā autobusa pietura, pārtikas veikals un bankomāts izvietoti pie pašas mājas. Tuvumā vairāki citi pārtikas veikali – no 30 līdz 500 m, Bērnu parks Fantāzija – 150 m, Pārventas Meža parks un Virvju taka – 200 m, poliklīnika, Dziedinātava, kafejnīca, bibliotēka, aptieka, pasts– līdz 400 m, kā arī reģiona zemnieku piedāvātāto produktu tirdzniecības vietas.

Pakalpojumā klientu ērtībai un komfortam iekļauts viss sadzīvei nepieciešamais ilgākai atpūtai: mēbeles, virtuves tehnika (indukcijas plīts virsma, mikroviļņu krāsns/grils, ledusskapis, elektriskā ūdens kanna), veļas mašīna, trauki, virtuves un galda piederumi, televizori, gludināšanas aprīkojums, matu fēns, segas, spilveni, kokvilnas gultas veļa un dvieļi, higiēnas un tīrīšanas līdzekļi.

Naktsmītne ir draudzīga bērniem un viesiem, kas novērtē tīru dzīves vidi - piedāvājam antialerģisku numuru.

Ērta, labi apgaismota piebrauktuve un bezmaksas autostāvvieta.

Dzīvoklis atrodas nama 1.stāvā. Klientu drošībai: ieejas kodu atslēga, apsardzes signalizācija.

Istabas izolētas, slēdzamas, virtuve, vannas istabā vanna un duša, nodalīts WC, lodžija.

Vietu skaits: 8

Piedāvājums

1 istaba ar divām  transformējamām dīvāngultām 80x190 cm - 2 viesiem

1 istaba ar divām 2-vietīgām dīvāngultām 160x200 cm - 4 viesiem

1 istaba ar vienu 2-vietīgu gultu 160x200 cm- 2 visiem

Cena

100 Eur/diennaktī personām par visu dzīvokli 8 viesiem

Ir paredzētas atlaides atkarībā no viesu skaita, sezonas un uzturēšanās ilguma.

Lūdzam iepriekš sazināties un vienoties par rezervācijas iespējām.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes    Dzīvokļu īre Skatīt vairāk      Īstermiņa īre       8-vietīgi numuri Skatīt vairākTelpu noma Autostāvvietas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 20920
Meklēšanas rezultātos parādīts : 206994


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Toss Boulinga Halle
Toss Boulinga HalleBoulings, biljards, restorāns un bārs. Toss Boulinga halle aicina jūs jauki pavadīt nedēļas nogali. Vieta sporta pasākumu, svinību un banketu rīkošanai.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaTerapija, vakcinācija, ķirurģija, ultrasonogrāfija, veterinārā aptieka un aptieka, kaķu barība, suņu barība. Kaķu, suņu, sesku, trušu ārstēšana.
Turies!, pasākumu organizēšana
Turies!, pasākumu organizēšanaMobilās atrakcijas jūsu pasākumam - virvju trase, vertikālās kāpšanas trases , galda futbola lielformāta versija. Piedāvājām arī mobilās skatuves un citas konstrukcijas. Pasākuma formāts: publiskie un korporatīvie pasākumi, izstādes, reklāmas pasākumi.
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrsJaunķemeri - veselība no dabas! Jaunākās fizikālās terapijas metodes, fizioterapija, ergoterapija, osteorefleksoterapija, balneoterapija.
220.lv, veikals
220.lv, veikals220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru iepirkšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Bonaselect, mēbeles
Bonaselect, mēbelesMūsu mēbeļu interneta veikals atšķiras ar garantētiem piegādes laikiem, jo mūsu transports ceļo pa Eiropas valstīm neatkarīgi no pasūtījumu daudzuma. Mēs neierobežojam klientu iztēli un palīdzam izvēlēties unikālas materiālu krāsas un faktūru kombinācijas. Pats galvenais, ka mēs strādājam priekš klientiem, lai palīdzētu aprīkot Jūsu mājas. Mēs piedāvājam stilīgas, praktiskās un ērtas mēbeles Jūsu mājām bez mākslīga uzcenojuma. Uz doto brīdi mūsu piedāvājumā ir vairāk nekā 200 000 mēbeļu variāciju no 150 ražotājiem. Jūs neatradāt interneta veikalā meklēto? Droši vien mēs vienkārši tehniski nepaspējām to pievienot. Rakstiet vai zvaniet mums, mēs palīdzēsim atrast, izvēlēties un pasūtīt. Piegādāsim tieši laikā. Katalogi un materiālu paraugi ir pieejami mūsu birojā Rīgā, Sniķeres ielā 29 k2. Gaidām Jūs 9:00-16:30 darba dienās.
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumiMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
Evergreen, akmens apstrāde
Evergreen, akmens apstrādeAkmens materiāli - bruģakmens, granīta apmales, akmens apdares plāksnes, flīzes, pakāpienu plāksnes, kāpņu elementi, puķu podi, kastes, palisādes, žogu stabi un citi dabīga akmens materiāli.
Bieriņi, lauku māja
Bieriņi, lauku mājaLabiekārtota, senatnīga māja ar kamīnu, dārzu, telšu vietām, medību trofejām, sporta laukumiem, komercmakšķerēšanu.Fazānu audzētavas apmeklējums.
Visi banneri