Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Seno lietu krātuve

Seno lietu krātuve

26 km no Kandavas, Vārpiņas, Vāne, Vānes pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3131
(+371) 26111332
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Svarīgi: Pieteikties iepriekš.

Veidotāja: Vānes pagasta bibliotēkas vadītāja Sandra Kosogova.

Apraksts: 2015. gada decembrī Vānes pagastā atklāja „Seno lietu krātuvi”, projekta "Dari pats” ietvaros. Kolekcijas sākums bija 2015.gada vasarā Vānes pagasta svētkos bibliotēkā ierīkota izstāde „Vēsture zem putekļiem”, kuras pamatā ir Airitas un Ilmāra Hānbergu dāvātās senlietas, grāmatas un sadzīves priekšmeti no „Zeltiņu” mājām. Turpinājums sekoja, kad Kandavas novada Iespēju fonds izsludināja projektu konkursu „Dari pats”. Pagasta ļaudis nolēma tajā piedalīties. Projekts tika atbalstīts un tā ar vairāku mēnešu ieguldīto darbu un laiku, 2015.gada nogalē tika atklāta Vānes pagasta vēstures glabātāja "Seno lietu krātuve". Sandra Kosogova ir pateicīga visiem palīgiem, savai darba grupai, ar kuras palīdzību izdevies paveikt šo nozīmīgo darbu.

Piezīmes: Atklāšanas brīdī iekārtotas bija trīs telpas un ierakstīti septiņi vānenieku atmiņu stāsti par dzīvi Vānē 20. gadsimtā. Turpmāk muzeju gaida liels darbs, lai turpinātu vākt atmiņas, lietas un faktus.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSenlietu kolekcijas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 4694
Meklēšanas rezultātos parādīts : 9975


Baltic Media, tulkojumu birojs
Baltic Media, tulkojumu birojsTulkošanas birojs Baltic Media Ltd. ir vadošais valodu pakalpojumu uzņēmums Ziemeļeiropā. Tas nodrošina tulkošanas un lokalizācijas, kā arī valodu apmācības pakalpojumus. Tulkojumi no un uz zviedru, somu, dāņu, īslandiešu, norvēģu, fēru, vācu, angļu, poļu, krievu, latviešu, lietuviešu un igauņu valodām.
Ķekavas zoo
Ķekavas zooAtpūtas kompleks atrodas 3 km no Ķekavas centra, klusā un ļoti skaistā vietā, blakus upei Ķekaviņa. Kamīnzāle, pirts, dabas takas.
LD apartamenti
LD apartamentiLaipni lūdzam!
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūras
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūrasRomantiska nedēļas nogale. Atpūta visai ģimenei, 16 ērtas un mājīgas guļvietas.Telpas svinībām un banketiem. Krievu un turku pirtis, džakuzi.
Villa Anna, viesu nams
Villa Anna, viesu namsVilla Anna - tas ir mūżīgais sirmās jūras un tas nostāstu noslēpums, ko papildina čaklu pavāru sagādāta azaida aromāts, kas ienāk kopā ar rīta saules stariem Jūsu istabā.
Parketa grīdu pilns serviss
Parketa grīdu pilns servissGrīdas parkets, ražotāju labākās, zemākās cenas. Masīvi ozolkoka dēļi, ozola parkets, vinila grīdas segums. Plati divslāņu dēļi un skujiņas parkets. Ieklāšana, slīpēšana, lakošana, vaskošana. Koka grīdas remons, labošana, atjaunošana, restaurācija. Veikals Valmieras iela 34, Rīga. Profesionalitāte un augstākā kvalitāte
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecība
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecībaRĪGAS BŪVSERVISS piedāvā izdevīgi iegādāties visdažādākos būvmateriālus - jumtam, fasādei, pamatiem, iekšējai un ārējai apdarei, siltumizolācijai u.c., kā arī logus, durvis, santehniku un pārvietojamās mājiņas.
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
SAKA - S, mēbeles
SAKA - S, mēbelesMēbeļu izgatavošana, projektēšana un uzstādīšana pēc individuāliem pasūtījumiem. Praktiskas, izturīgas, vienkāršas un modernas, ekskluzīvas, ekoloģiskas mēbeles.
Visi banneri