Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Seno lietu krātuve

Seno lietu krātuve

26 km no Kandavas, Vārpiņas, Vāne, Vānes pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3131
(+371) 26111332
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Svarīgi: Pieteikties iepriekš.

Veidotāja: Vānes pagasta bibliotēkas vadītāja Sandra Kosogova.

Apraksts: 2015. gada decembrī Vānes pagastā atklāja „Seno lietu krātuvi”, projekta "Dari pats” ietvaros. Kolekcijas sākums bija 2015.gada vasarā Vānes pagasta svētkos bibliotēkā ierīkota izstāde „Vēsture zem putekļiem”, kuras pamatā ir Airitas un Ilmāra Hānbergu dāvātās senlietas, grāmatas un sadzīves priekšmeti no „Zeltiņu” mājām. Turpinājums sekoja, kad Kandavas novada Iespēju fonds izsludināja projektu konkursu „Dari pats”. Pagasta ļaudis nolēma tajā piedalīties. Projekts tika atbalstīts un tā ar vairāku mēnešu ieguldīto darbu un laiku, 2015.gada nogalē tika atklāta Vānes pagasta vēstures glabātāja "Seno lietu krātuve". Sandra Kosogova ir pateicīga visiem palīgiem, savai darba grupai, ar kuras palīdzību izdevies paveikt šo nozīmīgo darbu.

Piezīmes: Atklāšanas brīdī iekārtotas bija trīs telpas un ierakstīti septiņi vānenieku atmiņu stāsti par dzīvi Vānē 20. gadsimtā. Turpmāk muzeju gaida liels darbs, lai turpinātu vākt atmiņas, lietas un faktus.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSenlietu kolekcijas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 4683
Meklēšanas rezultātos parādīts : 9940

H4y Interior, SIA
H4y Interior, SIA Plašs iekštelpu mēbeļu un interjera priekšmetu klāsts. Mēbeles ikvienai dzīvojamās platības telpai, tai skaitā dārza mēbeles, visslielākais dārza mēbeļu klāsts Baltijas valstīs -dārza krēsli, dārza galdi, batuti, ugunskura vietas, dārza mēbeļu komplekti) Piedāvājuma klāstā ergonomiskie un biroja krēsli.
Iecavnieki, viesu māja
Iecavnieki, viesu mājaViesu māja "Iecavnieki" atrodas klusā meža ielokā, Jaunjelgavas novadā, stundas braucienā no Rīgas. Pirts ar baseinu, zāle banketu rīkošanai (50 pers.). Sešas istabiņas ar dušu un WC katrā. Sporta laukumi. u.c.
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-servissMeža un dārza tehnikas zīmoli Husqvarna, Stiga, Partner, Jonsered un Alpina ražoti motorzāģi, trimmeri, krūmgrieži, zāles pļāvēji, traktori.
Gaišos toņos, apbedīšanas pakalpojumi
Gaišos toņos, apbedīšanas pakalpojumiBēru pakalpojumu komplekss, dokumentu noformēšana un visus bērēm nepieciešamos piederumi, diennakts morga pakalpojumi, aģenta izsaukums uz mājam.
Jost Residence, brīvdienu māja
Jost Residence, brīvdienu mājaLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
Elīna Sila Art
Elīna Sila ArtAuduma autiņi un autiņbiksītes zīdaiņiem un bērniem. Izšūšanas pakalpojumi. Personalizēti izšuvumi uz dažādiem auduma izstrādājumiem - krekliem, maisiņiem, cepurītēm, dvieļiem, priekšautiem utt. Firmas logo izšūšana. Izšuvumi personalizētām dāvanām kāzām, kristībām, ziemassvētkiem, visa veida svinībām utt.
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekss
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekssAtpūta pie Usmas ezera. Guļbūves mājiņas, izjādes, izbraucieni ar kamanām, nakšņošana, pirtis, treileru pieslēgums, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas pavadoņa pakalpojumi.
Aleksandra, sauna - atpūtas centrs
Aleksandra, sauna - atpūtas centrsVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
Saullēkti ozolos, viesu nams
Saullēkti ozolos, viesu namsViesu māja Ezernieku pagastā pie lielākās ozolu birzs Baltijā, blakus Ežezers ir salām bagātākais ezers Latvijā. Atpūta gan divām personām, gan lielām tūristu grupām. Banketu zāle līdz 40 cilvēkiem. Izbraucienus ar kuteri pa Ežezeru.
Kandavas keramikas ceplis, darbnīca
Kandavas keramikas ceplis, darbnīcaKandavas keramikas ceplī darbojās jaunā māksliniece Linda Romanovska. Iespēja apskatīt darbnīcu , iegādāties, pasūtīt keramikas darbus un piedalīties dažādās radošās darbnīcās.
Visi banneri