Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Darimo

Rīgas iela 39, Cēsis, Cēsu novads, Latvija, LV-4101
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresApģērbiApavi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 2979
Meklēšanas rezultātos parādīts : 32272
Skatīt arī katalogā : Apģērbi


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Titan, fitnesa klubs
Titan, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls. Sporta klubā TITAN!
Tavs Draugs, zoosalons
Tavs Draugs, zoosalonsUzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
Reiss, autoserviss
Reiss, autoservissUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejs
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejsŠodien muzeja kompleksā ietilpst četras ēkas, kurās izvietoti - muzeja krājums, mākslas izstāžu zāle, vēstures izstāžu zāle un administrācija. Muzeja sākums meklējams 1947.gadā, kad pieņemts lēmums par tā izveidi. Sākotnējā muzeja bagātība ir Rozentāla laikabiedra Marta Vēja savāktā mākslinieka oriģināldarbu kolekcija.
Jolanta, viesnīca
Jolanta, viesnīcaAtpūtas centrs Jolanta, Alūksnē, piedāvā komfortablus un ērtus viesnīcas numuriņus Alūksnes viesiem. Sauna, baseins, banketu zāle. Draudzīgas cenas.
AQUA SAN, SIA, santehnika
AQUA SAN, SIA, santehnikaAQUA SAN. Peldbaseini un SPA baseini, projektēšana, aprīkojuma uzstādīšana. SPA baseins - sporta kompleksam, skolai, privātmājai, dārzam, viesnīcai vai medicīnas rehabilitācijas centram.
Ēmužas, viesu nams
Ēmužas, viesu namsLauku māja Ēmužas atrodas Vadzenes pagastā. Plašajās telpās iespējams sarīkot svinības līdz pat 250 cilvēkiem, bet ārpus telpām iespējams sarīkot pasākumu apmēram 500 cilvēkiem. Mājā ir iekārtotas 10 istabas, kurās var izgulēties līdz pat 60 cilvēkiem
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Albatross SPA
Albatross SPAPēc atjaunošanas durvis vēris mājīgais Albatross SPA atpūtas komplekss. Atpūtas kompleksā ir 25m peldbaseins ar trīs celiņiem ar 28 °C ūdens temperatūru, baseina dziļums seklākajā galā ir 1 metrs, vidū – 1,5 metri, dziļākajā galā 2 metri, 7m bērnu baseins ar ūdens temperatūru 32 °C, vidējais dziļums 0.5 metri, sauna un tvaika pirts.
Visi banneri