Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Rubiki, SIA

Rubiki, SIA

Skudriņas, Munciški, Līksnas pagasts, Augšdaugavas novads, Latvija
(+371) 29258588
(+371) 25602277
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

SIA ‘’Rubiki’’ ir zināms uzņēmums, kas savu darbību uzsāka 2011. gada janvārī ar nosaukumu SIA ‘’Jaunie Vecozoli’’. Iemesls nosaukuma maiņai – padarīt to vieglāk uztveramu un atpazīstamu gan klientiem, gan sadarbības partneriem. Jaunais nosaukums ir neikdienišķs. Iepriekš uzņēmuma pamatdarbība bija lauksaimniecība, bet, domājot par turpmāko attīstību un apkārtējās vides uzlabošanu, kā arī veidiem, kā nodarbināt darbiniekus arī starpsezonā, 2013. gadā tika uzsākta ražotnes būvniecība lielizmēra plastmasas tvertņu ražošanā. 2014. gadā tika iegādāts lielizmēra plastmasas tvertņu metināmais galds (šobrīd Latvijā vienīgais), kas paver iespēju ražot tādus produktus kā apsildāmie polipropilēna pirts kubli, polipropilēna iekšējie baseini, plosti, laipas un to pontoni, ārējie baseini gan cilvēkiem, gan zivīm, bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas privātmājām un atpūtas namiem, laipas, plosti to pontoni. Uzņēmums piedāvā arī HDPE (augsta blīvuma polietilēna plēve) ģeomembrānas ieklāšanas pakalpojumus.

Uzņēmums ir būtiski palielinājis produkcijas klāstu, kas tiks piedāvāts ne tikai Latvijas, bet arī ārvalstu tirgos. Galveno akcentu uzņēmums liek uz klienta vēlmju izzināšanu, izmantojot šobrīd plaši pielietoto sociālo mediju spektru, kā arī uz produkcijas kvalitātes palielināšanu, racionālu resursu izmantošanu un vislabāko speciālistu piesaisti SIA „Rubiki” komandā, kas palīdzēs kļūt atpazīstamiem no klienta klientam. Uzņēmuma galvenais mērķis paliek nemainīgs - ražot augstas pievienotās vērtības un kvalitātes produktus un viest ticību Latgales reģionam kā konkurētspējīgam.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSūkņu stacijas    Sūkņu stacijas no polipropilēna Notekūdeņu attīrīšanas iekārtas līdz 10 m3/dnn (Notekūdeņu attīrīšanas iekārtas) Skatīt vairākBaseini Kubli, baļļas, izgatavošana Skatīt vairākPlastmasas izstrādājumi    Lielizmēru plastmasas rezervuāri Laipas Skatīt vairākPontoni Skatīt vairākUgunsdzēsības baseini Plosti Skatīt vairākHidroizolācijas darbi    HDPE ģeomembrānas plēves montāžas darbi (Hidroizolācijas darbi) Skatīt vairākMeliorācijas darbi    Dīķi, dīķu ierīkošana    Kanalizācijas tranšeju rakšana    Kūtsmēslu lagūnas    Dūņu lauki Lopbarības graudu audzēšana Pārtikas graudu audzēšana Sēklas graudu audzēšana Šarolē tīršķirnes liellopu audzēšana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 9022
Meklēšanas rezultātos parādīts : 191218


Zivtiņi, viesu nams
Zivtiņi, viesu namsViesu nams Zivtiņi Kaltenē, jūras krastā. Naktsmitnes 40 per., pirts, baseins, 2 banketu zāles, 3 kotedžas.
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remonts
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remontsVisa veida svaru tirdzniecība un remonts. Svari tirdzniecībai, mājai, noliktavām, medicīnai, kraušanas pakalpojumiem, laboratorijām un daudz kam citam.
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošana
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošanaSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu noma
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu nomaUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem.
KMH kvadraciklu un motociklu noma
KMH kvadraciklu un motociklu nomaEsam izveidojuši interesantu trasi tikai 30km attālumā no Rīgas, kur jūs varat atpūsties, uzlādēties un apgūt jaunas iemaņas. KMH trase ir lieliska vieta, kur aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, kolēģiem un ģimeni. Nomā mēs piedāvājam pārbaudītu ražotāju - Honda, KTM, Suzuki un Polaris mototehniku.
Dvina, viesu nams
Dvina, viesu namsNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
Chiffon, apģērbi
Chiffon, apģērbiChiffon darbojas modes industrijas sfērā un piedāvā saviem klientiem individuālo apģērbu šūšanu kā arī veido nelielas sērijveida kolekcijas, kuras tiek realizētas savā salonā. Jaunākās modes tendences, labākās cenas.
For Rest, viesu māja
For Rest, viesu mājaViesu nams ar terasi ezera krastā. Krievu pirts ar slotiņām un aromātisku tēju. Vieta nelielu svīnību organizēšanai 6-9 cilvēkiem.
Aļņi, viesu māja
Aļņi, viesu mājaViesu Nams Aļņi piedāvā:Viesu māju ar banketu zāli kāzām un svinībām līdz 46 personām. Nakšņošanai 34 guļvietas - ieskaitot papildvietas. Numurs jaunlaulātajiem. Guļbūves pirts ar āras baseinu un ūdens kaskādi.Nojumi nelielām svinībām vasaras sezonā. Ēdināšanu un apkalpošanas pakalpojumus kāzām, viesībām, banketiem, semināriem, nelieliem sporta pasākumiem.Atrodamies 25 km no Rīgas, 3 km no Ogres starp Ogri un Tīnūžiem.
Visi banneri