Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Capsellam, SIA

Capsellam, SIA

Čiekurkalna 2. šķērslīnija 8, Rīga, Latvija
(+371) 29600144
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Zārki

Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.

Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.

Krusti

Kapu krustu izgatavošana prasa noteiktas zināšanas, jo krustiem jāatbilst baznīcas prasībām un kanoniem.

Kapu krusti tiek izgatavoti no koksnes, dzelža vai akmeņa. Materiāla izvēli nosaka radinieku vēlmes..

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresApbedīšanas pakalpojumi Skatīt vairāk   Dokumentu noformēšana cilvēka nāves gadījumā    Bēru organizēšana       Bēru ceremonijas noformēšana       Visu veidu sēru ceremoniju organizēšana       Sēru ceremoniju organizēšana       Sēru ceremoniju vadītāji, izvadītāji, mācītāji    Kremācija, krematorija pakalpojumi Mirušo transportēšana    Mirušā transportēšana uz ārzemēm un pa Latviju    Mirušo transportēšana no mājas    Mirušā transportēšana uz morgu Apbedīšanas un rituālie piederumi    Zārki Skatīt vairāk      Koka zārki       Zārki ar drapējumu       Lakoti zārki       Tapsēti zārki       Nestandarta zārki       Zārku izgatavošana       Nestandarta zārku izgatavošana    Koka krusti Skatīt vairāk      Krustu izgatavošana Morgs, diennakts morga pakalpojumi Nesēju pakalpojumi bērēs, nesēji
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 23391
Meklēšanas rezultātos parādīts : 256017


Raganas ķēķis, krodziņš
Raganas ķēķis, krodziņšRaganas ķēķī - tikai tīrākie lauku labumi - mielojies, kamēr vēders pilns, kā arī neaizmirsti nogaršot mūsu krodziņa īpašo "Raganas vīnu".
Art Fabrics, SIA
Art Fabrics, SIANodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus!
Aļņi, viesu māja
Aļņi, viesu mājaViesu Nams Aļņi piedāvā:Viesu māju ar banketu zāli kāzām un svinībām līdz 46 personām. Nakšņošanai 34 guļvietas - ieskaitot papildvietas. Numurs jaunlaulātajiem. Guļbūves pirts ar āras baseinu un ūdens kaskādi.Nojumi nelielām svinībām vasaras sezonā. Ēdināšanu un apkalpošanas pakalpojumus kāzām, viesībām, banketiem, semināriem, nelieliem sporta pasākumiem.Atrodamies 25 km no Rīgas, 3 km no Ogres starp Ogri un Tīnūžiem.
Toode, SIA, jumtu segumi
Toode, SIA, jumtu segumiSIA TODE ražo: valcētos jumtus, teknes, palodzes, karnīzes, kores, vējdēļus, kā arī visus citus locījumus no tērauda. Jumtu segumi.
P. Čerņavska keramikas māja
P. Čerņavska keramikas mājaEkspozīcijas apskate. Iespēja pašam izmēģināt roku podu virpošanā. Izstrādājumus iespējams iegādāties.
Jaunarāji, kempings
Jaunarāji, kempingsAtpūta pie Gaujas. Varēsiet patīkami atpūsties priežu meža ielokā, pašā Gaujas krastā. Jūsu rīcībā būs piecas jaunas un komfortablas 8-vietīgas mājiņas viesiem lauku pirts un banketu zāli.
Jaunsvelmes, viesu māja
Jaunsvelmes, viesu mājaJaunsvelmes. Iespēja izbaudīt jauku atpūtu, organizējot izlaidumus vai citus saviesīgus pasākumus 80 viesiem klusā, zaļā dabas stūrītī.
Ričarda kamīni, kamīnu salons
Ričarda kamīni, kamīnu salonsRičarda kamīni vēlas, lai Jūsu kamīna interjers būtu atšķirīgs un pilnīgāk atbilstu Jūsu prasībām. Jums ir iespēja pēc savas gaumes pasūtīt kamīna kurtuvi un apdares materiālu.
Annas, viesību māja
Annas, viesību mājaAnnas Patīkams no dabīgiem materiāliem veidots interjers dos jums iespēju teicami pavadīt laiku omulīgā atmosfērā jaunā guļbaļķu ēkā ar terasi un nopērties īstā ar malku kurinātā pirtī.
Cheirons, veterinārā klīnika - aptieka
Cheirons, veterinārā klīnika - aptiekaKlīnikā piedāvājam daudzpusīgu visa veida veterināro palīdzību dzīvniekiem (suņiem, kaķiem, seskiem, trušiem, jūras cūciņām, kāmīšiem u.c.) Slimību diagnostika un ārstēšana, vakcinācija, mikročipēšana, ķirurģiskās operācijas dzīvniekiem (t.sk. kastrācija, sterilizācija, audzēju operācijas, kaulu lūzumu operatīvā un konservatīvā ārstēšana, traumas, brūces u.c.) Laboratorijas analīzes, rentgens, ultrasonogrāfija.
Visi banneri