Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumi

LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumi

Firsa Sadovņikova iela 39 - 10, 2. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1003
(+371) 29846928
(+371) 27784003
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Mūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/ eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/ mazumtirdzniecībā, skaistumkopšanas pakalpojumi, loģistika un transports, autoservisa uzņēmumi, internet veikali un vēl dažādu sfēru pakalpojumu sniegšanā (kafejnīcas, restorāni). Sniedzam pakalpojumus un konsultācijas - juridiskām (SIA), fiziskām personām (IK, pašnodarbinātām personām), kā arī mikrouzņēmumiem (SIA, pašnodarbinātām personām).

Mūsu grāmatvedības uzskaite ir precīza, pareiza, kvalitatīva. Mēs varam garantēt savlaicīgu darbu izpildi, kā arī konfidencialitāti, efektivitāti un drošību. Galvenais mūsu darba mērķis - sakārtota, pārskatāma grāmatvedības uzskaite un grāmatvedības pakalpojumi, kas veikti atbilstoši LR likumdošanai un noteiktajiem starptautiskajiem grāmatvedības standartiem. Lai sekotu līdzi visām izmaiņām nodokļu likumdošanā, mūsu darbinieki regulāri piedalās dažādos semināros par izmaiņām likumos, nodokļos un grāmatvedības uzskaitē , lai mūsu klients saņemtu viņam izdevīgāko grāmatvedības risinājumu.

Pakalpojumi

Ikmēneša grāmatvedības pakalpojumu cenas tiek aprēķinātas katram klientam individuāli, tās ir atkarīgas no uzņēmuma darbības sfēras, darījumu sarežģītības pakāpes, izejošo un ienākošo dokumentu skaita.

Cenas sākot no 50,00 EUR/mēnesī.

- Tekošo dokumentu apstrāde, ikmēneša atskaišu iesniegšanu VID (EDS);
- Grāmatvedības organizācija; grāmatvedības dokumentu apstrāde un iegrāmatošana, grāmatvedības uzskaites atjaunošana par iepriekšējiem periodiem;
- Operatīvo finanšu pārskatu un gada pārskatu analīze, sagatavošana un iesniegšana; konsultācijas nodokļu aprēķinos un to optimizācija; naudas plūsmas plānošana; nodokļu optimizācija, kā arī pārmaksāto nodokļu atgriešana;
- Konsultācija dažādos grāmatvedības jautājumos; fizisko un juridisko personu nodokļu konsultācijas; lietvedības kārtošana (dokumentu noformēšana, aktu, izziņu un rīkojumu sagatavošana, darba līgumu noformēšana un uzskaite);
- Pamatlīdzekļu un materiālo vērtību uzskaite, debitoru/kreditoru uzskaite, avansu norēķini, algas uzskaite, kases un bankas dokumentu apstrāde un iegrāmatošana, ceļazīmes, komandējumu uzskaite, akti, rīkojumi; -atskaite CSP un Latvijas Bankai. Kā arī – tukšo atskaišu aizpildīšana un iesniegšana VID ; palīdzēsim aizpildīt un iesniegt EDS līgumu, kā arī dokumentu noformēšana Uzņēmumu reģistrā un t. t.

Pieredze VID un Darba inspekciju pārbaudēs – klientu pārstāvniecība Valsts iestādēs.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresGada pārskati, bilances Grāmatvedības pakalpojumi, grāmatvedība VID atskaites un deklarācijas Fizisko personu nodokļu deklarācijas sastādīšana Algu, atvaļinājumu, slimības pabalstu aprēķināšana Finanšu pamatlīdzekļu uzskaite Nodokļu aprēķināšana Uzņēmuma ienākuma nodokļu deklarācijas Operatīvie un gada pārskati, bilances Finanšu pārskati Lietvedība, lietvedības organizācija Personāla lietvedība Līgumu sastādīšana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 22078
Meklēšanas rezultātos parādīts : 131335


VEIPRO, SIA, svari un svaru remonts
VEIPRO, SIA, svari un svaru remontsNodarbojamies ar automātisko un neautomātisko elektronisko svaru un svēršanas sistēmu ražošanu, tirdzniecību un apkalpošanu. Sadarbībā ar pasaulē vadošajiem svaru un svaru komponenšu ražotājiem piegādājam augstas kvalitātes produktus un pakalpojumus visām uzņēmējdarbības jomām.
Kandava, viesnīca
Kandava, viesnīcaLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
Energetikas, veselības un atpūtas centrs
Energetikas, veselības un atpūtas centrsEnergetikas. Rehabilitācijas centrs pie jūras. Bērnu vasaras nometnes. Pasākumu organizēšana, ēdināšana. Konferenču telpas.
Jaunarāji, kempings
Jaunarāji, kempingsAtpūta pie Gaujas. Varēsiet patīkami atpūsties priežu meža ielokā, pašā Gaujas krastā. Jūsu rīcībā būs piecas jaunas un komfortablas 8-vietīgas mājiņas viesiem lauku pirts un banketu zāli.
Villa Anna, viesu nams
Villa Anna, viesu namsVilla Anna - tas ir mūżīgais sirmās jūras un tas nostāstu noslēpums, ko papildina čaklu pavāru sagādāta azaida aromāts, kas ienāk kopā ar rīta saules stariem Jūsu istabā.
Vīnogu stādi
Vīnogu stādiVīnogu stādu audzētāja un šķirņu kolekcionāra Gata Kužuma saimniecībā pašlaik pārbaudes nolūkos, dārza apstākļos, tiek audzētas vairāk kā 300 vīnogu škirnes. Katru gadu kolekcija papildinās ar 20 - 30 jaunām šķirnēm, atmetot mūsu apstākļiem nepiemerotās. Būsim priecīgi jums palīdzēt, lai arī jūsu mājās augtu ražens vīnkoks, kurš priecētu ar saldām un sulīgām ogām.
Skaistkrasti, pirts
Skaistkrasti, pirtsViesu nams Tīnūžos. Bezmaksas WiFi. Pirts un apkurināms kubls. Pilnībā aprīkota virtuvīte, dažās naktsmītnēs ir plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem un DVD.  Izjādss ar zirgiem un makšķerēšana.
Aldari, motelis
Aldari, motelisMotelis. Telpas banketiem un svinībām. Sporta pasākumu organizēšana.
Dridži, atpūtas un sporta komplekss
Dridži, atpūtas un sporta komplekssAtpūtas komplekss Dridži tapis ar SAPARD programmas atbalstu, 2003.g. tas bija lielākais lauku tūrisma projekts Latgalē. Izveidojot kompleksu, mūsu mērķis bija popularizēt tūrismu Latgalē, nodrošinot plašas aktīvas atpūtas iespējas šajā reģionā.
Visi banneri