Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Kemperiu servisas, UAB

Mainų gatvė 5 - 2, Klaipėda, Klaipėdos apskritis, Lietuva
(+370) 46323130
 
VissPiedāvājumiVideo
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKemperu serviss

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 2138
Meklēšanas rezultātos parādīts : 3718
Skatīt arī katalogā : Kemperu serviss


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
AQUA SAN, SIA, santehnika
AQUA SAN, SIA, santehnikaAQUA SAN. Peldbaseini un SPA baseini, projektēšana, aprīkojuma uzstādīšana. SPA baseins - sporta kompleksam, skolai, privātmājai, dārzam, viesnīcai vai medicīnas rehabilitācijas centram.
Kantes krogs, atpūtas komplekss
Kantes krogs, atpūtas komplekssŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Ziedugravas, atpūtas bāze
Ziedugravas, atpūtas bāzeLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
Baltijas durvis
Baltijas durvisBaltijas durvis. Metāla durvis. Logi. Durvis. Plastikāta logi. Ugunsdrošās durvis. Iekšdurvis. Uzstādīšana. Montāža.
Tāti, kempings
Tāti, kempingsKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Kāli, viesu nams
Kāli, viesu namsAtpūta ezera krastā 10 minūšu braucienā no Rīgas Bauskas virzienā. Galdu klāšana, nakšņošana,  pirts, makšķerēšana. Darbadienās elastīgas cenas!
Villa Dole, viesu nams
Villa Dole, viesu namsAtpūta Daugavas krastā Doles salā. Mājīgi numuriņi gulēšanai, telpas svinībām un pasākumiem, pirts.
Zemeņu krastiņi, lauku māja
Zemeņu krastiņi, lauku mājaZemeņu Krastiņi. Lauku māja Ilzas-Geraņimovas ezera krastā. Naktsmājas, pirts rituāls, peldvietas, makšķerēšana, inventāra noma.
Kempings Sīļi, kempings
Kempings Sīļi, kempingsČetrvietīgas mājiņas, pirts, piknika vietas. Jūras stāvkrasts, Jūrkalne 5 km.
Visi banneri