Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Masāžas studija 8

Masāžas studija 8

Pasta iela 47 - 308, 3. stāvs, Jelgava, Latvija
(+371) 22007782
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Jauna masāžas studija Jelgavā!
Masāža notiek ar limfas stimulāciju ruļļiem ķermeņa formu uzlabošanai.

Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.

Limfodrenāžas masāža palīdz pastiprināt limfas cirkulāciju. Masāžas rezultātā pazūd tūskas, tumšie loki zem acīm, nostiprinās asinsvadi, paaugstinās šūnu pilnvērtīgas funkcionēšanas spējas.


Limfodrenāžas masāža notiek darbojoties pie trenažiera – ruļļa izpildot vienkāršus noteiktus vingrojumus. Šādi veikta masāža ar trenažieri jeb aparātu limfas cirkulāciju padara vēl trīs, četras reizes ātrāku, nekā to panāk ar manuālo masāžu. Tā ir iedarbīgāka un dod ātrāku rezultātu un sajūtu ziņā ir daudz spēcīgāka par manuālo masāžu.

Masāžas būtība ir trenažiera rotējoši rullīši. Masāžas laikā cilvēks tiem piespiež vispirms pēdas, tad apakšstilbus, augšstilbus, sānus,  vēderu ,roku delmus, muguru šādā veidā ļoti pamatīgi izmasējot visu ķermeni. Kopumā masāža ilgst apmēram stundu. Efekts ir redzams ātri - jau pēc pāris nodarbībām samazinās ķermeņa apkārtmērs, īpaši viduklī un uz augšstilbiem, uzlabojas muskuļu tonuss, āda kļūst tvirtāka un elastīgāka. Sievietes ir sajūsmā par šāda veida masāžu jo var atbrīvoties no liekiem cm vietās kurās to grūti izdarīt. Bet ar aparātu tagad to vienkārši var norullēt!

Tāpēc ērti būtu uz procedūru uzvilkt ērtu apģērbu - ērtas pieguļošas bikses vai legingus un krekliņu. Un noteikti izdzert 0.5 l ūdens 30 min pirms procedūras un 0.5l ūdeni procedūras laikā.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresVeselība, Skaistumkopšana, Medicīna    Masāža, masāžas pakalpojumi       Ruļļu masāža       Klasiskā masāža       Limfodrenāža       Masāža ar aparātu    Ķermeņa svara korekcijas       Liekā svara samazināšana       Organisma attīrīšana    Limfas stimulācija    Dietologu konsultācijas Dāvanu kartes
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 48148
Meklēšanas rezultātos parādīts : 196342


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Mucenieki, lauku māja
Mucenieki, lauku mājaLauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā,klusā meža ielokā. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke.
Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMIOLANS SIA. SEIFI. Metāla DURVIS. Izgatavošana pēc pasūtījuma. No 1992.gada mēs strādājam Jūsu labā.
Dimzas, stādaudzētava
Dimzas, stādaudzētavaStādu audzētava Dimzas pircējiem piedāvā: plašā sortimentā dekoratīvos stādus. Floristikas materiālus. Izstrādājam un realizējam apzaļumošanas projektus.
Ratatui, franču restorāns
Ratatui, franču restorānsEsat laipni gaiditi nobaudīt franču ēdienus romantiskā un elegantā atmosfērā. Patīkamā franču mūzikas pavadījumā varēsiet baudīt francijas sieru un vīnu. Gaidām Jūs kopā ar ģimeni un draugiem izbaudīt dzīvi.
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumi
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumiTrīs slāņu parkets, klasiskās un eksotiskās koksnes, dažāda veida gumijas segumus - bērnu rotaļu laukumiem, fitnesa, trenažieru zālēm, šautuvēm un citām sporta grīdām.
H4y Interior, SIA
H4y Interior, SIA Plašs iekštelpu mēbeļu un interjera priekšmetu klāsts. Mēbeles ikvienai dzīvojamās platības telpai, tai skaitā dārza mēbeles, visslielākais dārza mēbeļu klāsts Baltijas valstīs -dārza krēsli, dārza galdi, batuti, ugunskura vietas, dārza mēbeļu komplekti) Piedāvājuma klāstā ergonomiskie un biroja krēsli.
Vila Baldininkas
Vila BaldininkasBALDININKAS ir moderns kūrorts, kas sastāv no trim korpusiem. Tas atrodas Kuršu jūras līča krastā, Neringā. Vien- un divistabu aparatmenti.
Dižāpas, kempings
Dižāpas, kempingsAtpūta pie Usmas ezera, piecvietīga mājiņa, čigānu pirts, telšu vietas, piknika vietas, laivu noma.
Park Hotel Kekava, viesnīca
Park Hotel Kekava, viesnīcaViesnīca, telpas konferencēm un semināriem, sauna, bārs, galdu klāšana dažāda veida pasākumiem.
Visi banneri