Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Masāžas studija 8

Masāžas studija 8

Pasta iela 47 - 308, 3. stāvs, Jelgava, Latvija
(+371) 22007782
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Jauna masāžas studija Jelgavā!
Masāža notiek ar limfas stimulāciju ruļļiem ķermeņa formu uzlabošanai.

Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.

Limfodrenāžas masāža palīdz pastiprināt limfas cirkulāciju. Masāžas rezultātā pazūd tūskas, tumšie loki zem acīm, nostiprinās asinsvadi, paaugstinās šūnu pilnvērtīgas funkcionēšanas spējas.


Limfodrenāžas masāža notiek darbojoties pie trenažiera – ruļļa izpildot vienkāršus noteiktus vingrojumus. Šādi veikta masāža ar trenažieri jeb aparātu limfas cirkulāciju padara vēl trīs, četras reizes ātrāku, nekā to panāk ar manuālo masāžu. Tā ir iedarbīgāka un dod ātrāku rezultātu un sajūtu ziņā ir daudz spēcīgāka par manuālo masāžu.

Masāžas būtība ir trenažiera rotējoši rullīši. Masāžas laikā cilvēks tiem piespiež vispirms pēdas, tad apakšstilbus, augšstilbus, sānus,  vēderu ,roku delmus, muguru šādā veidā ļoti pamatīgi izmasējot visu ķermeni. Kopumā masāža ilgst apmēram stundu. Efekts ir redzams ātri - jau pēc pāris nodarbībām samazinās ķermeņa apkārtmērs, īpaši viduklī un uz augšstilbiem, uzlabojas muskuļu tonuss, āda kļūst tvirtāka un elastīgāka. Sievietes ir sajūsmā par šāda veida masāžu jo var atbrīvoties no liekiem cm vietās kurās to grūti izdarīt. Bet ar aparātu tagad to vienkārši var norullēt!

Tāpēc ērti būtu uz procedūru uzvilkt ērtu apģērbu - ērtas pieguļošas bikses vai legingus un krekliņu. Un noteikti izdzert 0.5 l ūdens 30 min pirms procedūras un 0.5l ūdeni procedūras laikā.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresVeselība, Skaistumkopšana, Medicīna    Masāža, masāžas pakalpojumi       Ruļļu masāža       Klasiskā masāža       Limfodrenāža       Masāža ar aparātu    Ķermeņa svara korekcijas       Liekā svara samazināšana       Organisma attīrīšana    Limfas stimulācija    Dietologu konsultācijas Dāvanu kartes
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 47721
Meklēšanas rezultātos parādīts : 194501

Līcīši, atpūtas komplekss
Līcīši, atpūtas komplekssDaugavas un Kausupītes ieskautajā līcī mājvietu sev radis Dabas relaksācijas un svinību komplekss „Līcīši” - cilvēka prāta un dabas radīta vide, kādu citviet neatrast. Skatienam paveras saules gaismas, ūdens un debess krāsu spēles.
Villa Avoti, viesu nams
Villa Avoti, viesu namsLieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūras
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūrasRomantiska nedēļas nogale. Atpūta visai ģimenei, 16 ērtas un mājīgas guļvietas.Telpas svinībām un banketiem. Krievu un turku pirtis, džakuzi.
Granda, galdniecība
Granda, galdniecībaFirmas Granda, galdniecības darbi. Kāpņu izgatavošana, uzstādīšana; mēbeļu izgatavošana; ozolkoka alus mucas; pirts kubli un karstie kubli; koka vannas.
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
Apšukrogs, kafejnīca
Apšukrogs, kafejnīcaAPŠUKROGS - tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km). Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!
CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
Magnus Hotel, viesnīca
Magnus Hotel, viesnīcaMagnus HOTEL - jauna trīs zvaigžņu viesnīca Kauņā pilsētas centrā. Deviņu stāvu ēka, 82 modernas un komfortablas divvietīgas istabas, 7 luksi. Restorāns 60 viesiem ar Eiropas virtuvi.
Oneway Logistics, SIA
Oneway Logistics, SIAOneway Logistics uzticama transporta un ekspedīcijas kompānija, kura piedāvā pilnu loģistikas pakalpojumu kompleksu, Jūsu kravas glabāšanu un apdrošināšanu. Garantējam jebkāda veida transportēšanu Eiropas, Skandināvijas, Āzijas un NVS valstīs.
Sers, karnevāla tērpu noma
Sers, karnevāla tērpu nomaPlašā izvēlē piedāvājam karnevāla tērpus gan bērniem, gan pieaugušajiem (tērpi, kostīmi, maskas, tērpu atribūti, parūkas).
Visi banneri