Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

DDF, SIA

Nostūrīšu 9, Ādaži, Ādažu pagasts, Ādažu novads, Latvija, LV-2164
(+371) 28441200
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresApsardzes sistēmas, aizsargierīcesVideonovērošanas sistēmas

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 2946
Meklēšanas rezultātos parādīts : 23072
Skatīt arī katalogā : Apsardzes sistēmas, aizsargierīces


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Zivtiņi, viesu nams
Zivtiņi, viesu namsViesu nams Zivtiņi Kaltenē, jūras krastā. Naktsmitnes 40 per., pirts, baseins, 2 banketu zāles, 3 kotedžas.
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. darbojas industriālā alpīnisma nozarē – būvniecības, montāžas un celtniecības darbi lielā augstumā un grūti pieejamās vietās, izmantojot rūpnieciskā alpīnisma tehniku.
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsEzernieki ir vieta, kur varēsiet atpūsties gan lielā kompānijā, gan šaurā draugu lokā. Iespējams uzņemt no 20 līdz 60 viesu.
Zariņi, viesu māja
Zariņi, viesu mājaLaipni lūdzam viesu mājā "Zariņi". Krievu pirts ar baseinu,  sauna, naktsmītnes, lapene, ugunskura un telšu vietas. Telpas banketiem un svinībām.
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
Santa, viesnīca
Santa, viesnīcaViesnīca netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle.
Arņa Preisa keramikas darbnīca
Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
Akmens lietas, SIA
Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
Visi banneri