Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
LATCARRIER, SIA

LATCARRIER, SIA

Vējstūru iela 31, Rīga, Latvija, LV-1063
(+371) 26805095
(+371) 29909075
Juridiskais nosaukums : LATCARRIER, SIA
Reģistrācijas numurs : 41503070617
Juridiskā adrese : Siguldas iela 11 - 36, Daugavpils, LV-5404
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

KĀPĒC IZVĒLĒTIES MŪS?

PRIEKŠROCĪBAS UN VĒRTĪBAS, KO MĒS SNIEDZAMVIENKĀRŠI, DROŠI :

  • Uzticama un droša kompānija ar vairāku gadu pieredzi un kompetentu komandu!
  • Ātra un vienkārša komunikācija, kas nozīmē ātru cenas piedāvājumu un operatīvās atbildes uz jautājumiem, ka arī nepārtrauktu komunikāciju pārvadājuma laikā!
  • Mūsu darbinieku zināšanas ļauj izveidot pārdomātas un loģiskas piegādes ķēdes, kas nodrošina operatīvu piegādi ar optimālām izmaksām!

AUGSTĀKĀ LĪMEŅA KLIENTU APKALPOŠANA

Mūsu komandas pieredze un attiecīgi klientu serviss atbilst augstākajiem standartiem loģistikas nozarē, nodrošinot nevainojamu klientu apkalpošanu visos sadarbības posmos.

GLOBĀLĀS PARTNERĪBAS

Ilglaicīgi sadarbojamies ar uzticamiem partneriem visā Eiropā. Tie ļauj mums sniegt pasaules līmeņa pakalpojumus, vienlaikus saglabājot vietējo uzticamību un spēju pielāgoties katra reģiona unikālajām prasībām.

VIENKĀRŠI, DROŠI UN EFEKTĪVI.

Mēs nodrošinam, ka klientu kravas pārvietosies droši un ar maksimālu efektivitāti attiecībā uz laiku un cenu. Mūsu atbildīga pieeja loģistikai nodrošina piegādes precizitāti un savlaicīgumu.

NEIEROBEŽOTAS IESPĒJAS

Strādājot ar mums, klients droši paplašina sava biznesa mērogu. Mums pieejamie resursi palīdzēs sasniegt jaunus tirgus un mērķtiecīgi augt, zinot, ka Tavam pārvadātājām ir nepieciešamas zināšanas un pieredze loģistikā, lai palīdzētu Tev sasniegt savus mērķus.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLoģistikas pakalpojumi Kravu pārvadājumi, loģistika Iekšzemes kravu pārvadājumi Starptautiskie kravu pārvadājumi Transporta pakalpojumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5504
Meklēšanas rezultātos parādīts : 82997


Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Svētku pils, viesu nams
Svētku pils, viesu namsViesu nams Svētku Pils atrodas Atpūtas vietā “4 Saules” un mūsu viesiem iespējams relaksēties pirtī, doties laivu braucienos, grillēt smaržīgus ēdienus un pavadīt laiku kopā pie dabas, baudot sauli, siltumu un vasaras smaržu.
Muižnieki, kempings
Muižnieki, kempingsMuižnieki, kempings pie Usmas ezera. Viesu nams, pirts, telšu vietas. Atpūta pie dabas, makšķerēšana, laivu un kutera noma.
Labs virziens, SIA
Labs virziens, SIAPakalpojumā ietilpst grāmatvedības pirmdokumentu sakārtošana un reģistrēšana, finanšu atskaišu sagatavošana un iesniegšana Valsts ieņēmumu dienesta EDS sistēmā, Centrālās Statistikas pārvaldes e-pārskatu sistēmā un citās institūcijās pēc nepieciešamības.
Mauriņi, viesu nams
Mauriņi, viesu namsViesu nams Mauriņi atrodas Allažu pagastā, aptuveni sešu kilometru attālumā no Siguldas. Mauriņi ir divstāvu ēka, ar individuāli iekārtotiem numuriņiem, kamīna telpu, baseinu, pirti un lielāku svinību zāli. Semināru rīkotāji
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
Svētku mode, šūšanas salons
Svētku mode, šūšanas salonsŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Santa, viesnīca
Santa, viesnīcaViesnīca netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle.
Vidi, viesu nams
Vidi, viesu namsAtpūta pie Sasmakas ezera. Vieta svinību, sporta pasākumu un nometņu organizēšanai. Banketu zāle un pirts.
Pāces vilnas fabrika
Pāces vilnas fabrikaLauku dzija no Latvijā audzētām aitām. Vilnas pārstrāde no mazgāšanas procesa līdz gatavam dzijas pavedienam. Nemazgātas vilnas pirkšana, maiņa.
Visi banneri