Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Gullwing AL

Gullwing AL

Brīvības gatve 214m - 208, Rīga, Latvija, LV-1039
(+371) 26571028
 
VissPiedāvājumiVideoKarte
Apraksts

Raidījumā "Veiksmīgs uzņēmējs" stāstām par lieliem un maziem uzņēmumiem, meklējam un noskaidrojam, kur slēpjas viņu panākumu atslēga un kāda ir viņu veiksmes formula! Par brokastīm parūpēsies un veselīga dzīvesveida smalkumiem stāstīs individuālais fitnesa treneris Mikus Embrekts! kurš gatavojot veselīgas un gardas brokastis, stāstīs par veselīga uztura nozīmi mūsu ikdienā. Savukārt pašmāju slavenības ļaus ieskatīties savos brīvā laika pavadīšanas veidos un sniegs iedvesmu katram no mums, bet raidījuma "sejai", aktierim Aināram Ančevskim nopietns un interesants uzdevums - iejusties profesijas pārstāvju lomās! Kā viņam tas izdodas - skatieties svētdienu rītos, plkst.11:00, kanālā LNT. Esam profesionāļi, kuri kopā ar uzņēmējiem mēģina rast radošu, interesantu un izzinošu veidu, kā parādīt viņu uzņēmumu veiksmes formulu, lai pēc tam, ar labākajiem vēlējumiem, nodotu to jūsu vērtējumam, mīļie skatītāji! Piesakies un esi veiksmīgs!

Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresVideo filmēšana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 7396
Meklēšanas rezultātos parādīts : 7796


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Bruņinieku muiža, viesu nams
Bruņinieku muiža, viesu namsViesu nams Mednieku pirts. Plašajā banketu zālē nosvinēsiet savas kāzas, jubileju, dzimšanas dienu vai citas jebkuras ģimenes svinības.
Apartamenti Dundaga XXL, apartamenti
Apartamenti Dundaga XXL, apartamentiBrīvdienu māja ar brīnišķīgu silto baseinu un aromātisku malkas pirti. Atrodamies Ziemeļkurzemē, Dundagā, 150 km no Rīgas, privātā teritorijā. Dundagas pils un parks no mums nieka 800 m, līdz jūrai 22 km, Baložezers 5 km, pāri ielai Eksotisko dzīvnieku parks, netālu Liepniekvalka alas u. c. dabas apskates objekti. Piedāvājam 2 apartamentus ar virtuvi. Piedāvājumā siltais baseins un pirts.
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrāde
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrādeSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
RENT A CAMPER, auto noma
RENT A CAMPER, auto nomaKemperu un piekabju noma. Komfortablās un mobilās automājas ir iekarojušas ceļotāju simpātijas un ieguvušas atzinību visā pasaulē.
Aleksandra, sauna - atpūtas centrs
Aleksandra, sauna - atpūtas centrsVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
Reiss, autoserviss
Reiss, autoservissUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
Skultes muiža, viesu nams
Skultes muiža, viesu namsSkultes muiža - ideāla vieta kolektīviem pasākumiem, kāzām, sporta spēlēm: viesību zāle, pirts, baseins, kamīnzāle, terase, divvietīgas istabas.
Ireneta, kāzu salons
Ireneta, kāzu salonsIreneta. Jūsu izvēlei salonā uz vietas vienmēr pieejami 250 kleitu modeļi. Visu veidu variācijās no baltās līdz šampanieša krāsai.
Lakta, metālapstrāde
Lakta, metālapstrādeFirma Lakta. Metālapstrāde, metāla dizains, kalumi interjeram, Metāla kāpnes, margas, nožogojumi, vēja rādītāji, svečturi. Dažādi materiāli, tehnika, ir iespējama cinkošana un mākslinieciska virsmas krāsošana.
Visi banneri