Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs

Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs

Lielā Dzirnavu iela 24 - 4, Ventspils, Latvija
(+371) 27498137
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Bērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus.
Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
Šobrīd bērnu centrs ir atvērts katru darba dienu no 16.00 līdz 19.00. Visi darbinieki ir brīvprātīgie.
Centra darbinieki katru dienu savu darbu sāk ar lūgšanu (kopā ar bērniem). Darbinieki ar bērniem veic individuālas pārrunas par viņiem svarīgiem jautājumiem. Daudzi bērni vienkārši pienāk un apsēžas blakus, pieglaužas vai ieraušas klēpī – viņi meklē siltumu, mīlestību un patvērumu.
Caur komunikāciju, nodarbībām, rotaļām, spēlēm veidojam bērnos un jauniešos saskarsmes iemaņas, pieklājību, sapratni, izpalīdzību, žēlsirdību, par pamatu ņemot kristīgās vērtības. Katru dienu centru apmeklē apmēram 20 bērnu vecumā no 4 līdz 15 gadiem.
Katru dienu ir vairākas nodarbības. Mūzika, kristīgā mācība, māksla (dažādi veidi), mājturība, amatniecība zēniem, , floristika, dzīveszinības meitenēm. Amatniecībā zēni apgūst iemaņas kā naglot, skrūvēt, darināt no koka mājai noderīgas lietas, kā arī salabot ķeblīti vai ieeļļot durvis.
Mazajiem bērniem tiek nodrošināta iespēja rotaļāties ar rotaļlietām, pēc iespējas arī uzdāvinām kādu lelli vai mīksto mantiņu par ko bērniem ir liels prieks.
Katru dienu ir pārrunas par kristīgām tēmām, iepazīstināšana ar kristietības pamatiem, nepiesaistot nevienai konkrētai konfesijai. Iespēju robežās ir paredzēti pārgājieni, ekskursijas, jauniešiem – tikšanās ar dažādiem speciālistiem.
Centrā, protams, ir savi noteikumi, kurus bērni cenšas ievērot, bet, ja ir pārkāpums, tad sēžam un atkal visu pārrunājam. Bērni zina, ka viņus šeit pieņem, mīl un gaida, ka šeit viņi var uzticēties un iespēju robežās risināt savas problēmas.
Visi mūsu darbinieki strādā ar lielu atdevi, bez atlīdzības.
Mūsu darbība ir iespējama pateicoties ziedojumiem.
Ar gandarījumu varu teikt – jā, šis centrs ir vajadzīgs un man prieks, ka mēs ar savu darbību darām gaišāku šo bērnu un jauniešu ikdienu.
Sakarā ar to, ka mūsu centru apmeklē tikai romu bērni, esam pievērsušies Romu tautas kultūrmantojuma saglabāsanai un popularizēšanai. Bērni apgūst romu dziesmas un dejas. Projekta ietvaros esam uzšuvuši romu tērpus 10 meitenēm. Bērni ir talantīgi mūzikā, viņiem patīk dziedāt, dejot un man ir prieks, ka mēs kopīgi varam atklāt un parādīt citiem Romu tautas kultūrmantojumu.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBērnu un jauniešu centri    Kristīgā mācība, kristīgais atbalsts (Reliģiskie centri)    Humānā palīdzība, eksistenciālās vajadzības (Bērnu nami un aprūpe)       Pārtikas pakas    Sociālā aprūpe, palīdzība Romu kultūrmantojums, integrācija (Kultūra)    Kristīgas dziesmas, romu dziesmas (Mūzikas pulciņi) Skatīt vairāk   Citi pulciņi Bērnu brīvā laika pavadīšana (Bērnu atpūtas centri)
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 49427
Meklēšanas rezultātos parādīts : 276309


SPA Estonia, SPA viesnīca
SPA Estonia, SPA viesnīcaSPA Estonia ir ārstniecības un rehabilitācijas centrs, kurš piedāvā ne tikai veselību nostiprinošas, bet arī daudz un dažādas skaistumu veicinošas procedūras.
Dridži, atpūtas un sporta komplekss
Dridži, atpūtas un sporta komplekssAtpūtas komplekss Dridži tapis ar SAPARD programmas atbalstu, 2003.g. tas bija lielākais lauku tūrisma projekts Latgalē. Izveidojot kompleksu, mūsu mērķis bija popularizēt tūrismu Latgalē, nodrošinot plašas aktīvas atpūtas iespējas šajā reģionā.
Prezentreklāma, SIA
Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
Kļava
KļavaViena no Kļavas jaunajām aktivitātēm ir sadarbība ar slavenu Vācijas koka durvju ražotāju - firmu LEBO, kas pērk Latvijā ražotas, precizi ēvelētas sagataves, durvju karkasu izgatavošanai
Jette, lietišķā māksla
Jette, lietišķā mākslaAmatniecības uzņēmums Jette IK. Pastalas. Dekoratīvi lietišķās mākslas darbu izgatavošana un tradīciju saglabāšana. Ādas mākslinieciskās apdares darbi.
Purgaiļi, viesu māja
Purgaiļi, viesu mājaViesu mājas Purgaiļi. Gultas vietas, ēdināšana, pirts, telpas svinībām, konferenču un semināru rīkošana, sporta laukums, peldēšanas iespējas, telšu un piknika vietas.
Veselības centrs Medeors pluss-S
Veselības centrs Medeors pluss-SMūsu Veselības centrs Medeors pluss-S” ir izveidots  ar nolūku sniegt palīdzību cilvēkiem ar muguras problēmām, sporta traumām, pēc operācijas rehabilitācijā, piedāvājam veselības uzturēšanas programmas biroja darbiniekiem, grūtniecēm, sievietēm pēcdzemdību periodā, kā arī tiem kuriem pāri 60 un vairāk.
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempings
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempingsTIPI VILLAGE - unikāla atpūtas vieta ar plašu teritoriju, kurā rast jaunas izjūtas nakšņojot mūsu Tipi teltīs, saplūst ar dabu, baudīt klusumu un mieru tālu no pilsētas, redzēt briežu un stirnu barus, supot apkaimes ūdeņos, doties pārgājienā pa meža takām, šaut ar loku, baudīt dabiskas ainavas skaistumu un gūt neaizmirstamu lauku piedzīvojumu.
Kandavas keramikas ceplis, darbnīca
Kandavas keramikas ceplis, darbnīcaKandavas keramikas ceplī darbojās jaunā māksliniece Linda Romanovska. Iespēja apskatīt darbnīcu , iegādāties, pasūtīt keramikas darbus un piedalīties dažādās radošās darbnīcās.
Mare, viesnīca
Mare, viesnīcaViesnīca Mare, 500m līdz jūrai, telpas semināriem, konferencēm, pirts, kamīnzāle, TV, internets, izbraucieni ar zvejas laivām, peintbols, pļavu golfs, izjādes ar zirgiem, ekskursijas, gida pakalpojumi.
Visi banneri