Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Veido sevi, studija

Veido sevi, studija

Ģertrūdes iela 27, 5. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 29427307
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Tikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. 

Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. 

Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.

Mūsu ikdiena

Klasiskās dejas nodarbības - tās laikā vērojam sevi spogulī, izpildot dažādus baleta elementus un kustību kombinācijas, kas attīsta un nostiprina praktiski visas muskuļu grupas, veidojot staltu stāju un vairojot pašapziņu.

Tapšana

Bet, lai būtu spēks noturēt savas rokas un kājas, tad vingrojam arī uz grīdas, nostiprinot vēdera un muguras muskuļus un noteikti arī pastiepjamies un atpūšamies - un tas notiek baleta fitnesa nodarbībās.

Spēks

Ja Jums mājās ir kāda maza balerīna vai topošs baleta premjers, tad arī bērniem ir savas baleta nodarbības.

Mazie solīši

Ja nu tomēr dejot negribas, tad droši nāciet uz body art jogu. Body art vingrinājumi uzmundrina prātu un ķermeni, brīžiem ļaujot pārvarēt sevi un savu izturību.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresStudijas Skatīt vairāk   Deju studijas Skatīt vairāk   Deju kursi Skatīt vairāk      Baleta nodarbības pieaugušajiem       Modernā deja bērniem       Baleta un deju skolas Skatīt vairākDeju skolas Veselības vingrošana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 28812
Meklēšanas rezultātos parādīts : 97095


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Restorer, SIA
Restorer, SIAGleznu un sienu gleznojumu profesionāla restaurācija, kā arī gleznu dekoratīvo rāmju restaurācija un zeltīšana ar lapiņu zeltu. Sienu gleznojumi un dekoratīvie apmetumi. Interjera dizains un konsultācijas.
Dižāpas, kempings
Dižāpas, kempingsAtpūta pie Usmas ezera, piecvietīga mājiņa, čigānu pirts, telšu vietas, piknika vietas, laivu noma.
KraBS, metālapstrāde
KraBS, metālapstrādeKraBS. Metāla izstrādājumi un konstrukcijas, Žalūzijas un automātiskās sistēmas, Saules kolektoru sistēmas un komplekti, Darba aizsardzība, apģērbs, aprīkojums.
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumi
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumiTrīs slāņu parkets, klasiskās un eksotiskās koksnes, dažāda veida gumijas segumus - bērnu rotaļu laukumiem, fitnesa, trenažieru zālēm, šautuvēm un citām sporta grīdām.
KMH kvadraciklu un motociklu noma
KMH kvadraciklu un motociklu nomaEsam izveidojuši interesantu trasi tikai 30km attālumā no Rīgas, kur jūs varat atpūsties, uzlādēties un apgūt jaunas iemaņas. KMH trase ir lieliska vieta, kur aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, kolēģiem un ģimeni. Nomā mēs piedāvājam pārbaudītu ražotāju - Honda, KTM, Suzuki un Polaris mototehniku.
Vecliepas, brīvdienu māja
Vecliepas, brīvdienu mājaVecliepas, Ventas upes krastā. Makšķerēšanas un sportošanas iespējas. Telpas svinībām. Mājiņas ar terasi un grilu.
Žuvine, zivju restorāns
Žuvine, zivju restorānsŽuvinė. Vienīgais specializētais zivju restorāns Palangā, atrodas uz galvenās izklaides ielas Basanaviciaus, piecu minūšu gājienā līdz jūrai.
JS WoodMagic , kokapstrāde
JS WoodMagic , kokapstrādeKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
Visi banneri