Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledža, mācību centrs

Smilšu iela 3, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 67213037
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPieaugušo izglītības iestādes
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 1520
Meklēšanas rezultātos parādīts : 761
Skatīt arī katalogā : Pieaugušo izglītības iestādes


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Deko Alianse, ziedu salons
Deko Alianse, ziedu salonsSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes iela 14
7. martā strādāsim stundu ilgāk līdz 20:00 8. martā strādāsim kā darba dienā no 8:00 līdz 19:00 Piedāvājam arī ziedu piegādi, piezvani un pasūti +371 67282841www.dekoziedi.lv
Tavs Draugs, zoosalons
Tavs Draugs, zoosalonsUzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
Marteks noma, autoserviss
Marteks noma, autoservissMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
Latrex laivas
Latrex laivasIzbaudiet neaizmirstamu laiku uz ūdens. Latvijā ražotas stiklplasta airu laivas un motorlaivas.
Vuolake Hotelli, viesnīca
Vuolake Hotelli, viesnīcaVuolake - mājīga viesnīca visai ģimenei ezera krastā, 15 minūšu braucienā no Jyvaskyla. Viesnīca ir 26 istabiņas, telpas svinībām, konferencēm un banketiem. Sauna.
Vegetarian foods, pārtika
Vegetarian foods, pārtikaVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
Ūši, kempings
Ūši, kempingsKolkasraga tuvums, jūras un priežu smaržas piesātināts gaiss, sena vēsture un savdabīga vietas identitāte ir Kolkas rakturiezīmes, kuras uzsūkušas sevī arī Ūšu sēta un tās cilvēki. Piedāvājam iepazīt Kurzemes tālākā ziemeļu stūra identitāti izbaudot nesteidzīgu atpūtu jūras tuvumā.
Gintus, SIA, mērniecība
Gintus, SIA, mērniecībaSIA Gintus , mērniecība, topogrāfija, detālplānojumi, izpildshēmas, robežplāni.
Bobcatdarbi
BobcatdarbiCeļu būve, remonts, uzturēšana, zemes un rakšanas darbi, augsnes frēzēšana, zemes aerācija, zemes planēšana, zemes urbšana, labiekārtošana, apzaļumošana, teritoriju uzkopšana, ledus frēzēšana, zāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšana, celmu frēzēšana un izrakšana, žogu uzstādīšana
Visi banneri