Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Tulku Fabrika, tulkošanas birojs

Tulku Fabrika, tulkošanas birojs

Krišjāņa Barona iela 32 - 1, 2. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 67286067
(+371) 26695222
(+371) 29642016
(+371) 67280286
 
VissPiedāvājumiVideoKarte
Apraksts

ZTB.LV sniedz plašu tulkošanas pakalpojumu klāstu – rakstiskus un mutiskus tulkojumus jebkurās valodu kombinācijās. Mūsdienīgās megapoles multikulturālā vide pastāvīgi liek mums saskarties ar dažādas tematikas tekstu tulkošanas nepieciešamību. Ja Jums nepieciešams profesionāls rakstisks vai mutisks tulkojums no/uz angļu, vācu, spāņu vai kādu citu svešvalodu, „ZTB.LV” – ir Jūsu pareizā izvēle.

ZTB.LV garantē saviem pastāvīgajiem un potenciālajiem klientiem:

  • piesaistīto tulkotāju augstu profesionalitāti izvēlētajā jomā;
  • jebkuras sarežģītības pakāpes teksta tulkošanas kvalitāti un izpildes operativitāti;
  • optimālu attiecību „cena-kvalitāte” par tulkojumu izpildi;
  • kvalitatīvu uz klientu orientētu apkalpošanu (klientam ērta apmaksas sistēma, tulkojuma bezmaksas piegāde, elastīga atlaižu un bonusu sistēma, ērts darbalaiks bez pārtraukumiem u.c.)
  • „ZTB.LV” darbinieki ievēros visas Jūsu vēlmes un komentārus, attiecībā uz tekstu, kuru tulkošanu Jūs esat pasūtījuši, stilu un terminoloģiju. Mēs strādājam ar jebkāda formāta tekstiem. Mūsu birojā nepastāv „minimālā apjoma” jēdziens, esam gatavi Jums palīdzēt jebkura teksta apjoma tulkošanā.

    „ZTB.LV” augstu vērtē savu klientu laiku: Jūs varat pasūtīt teksta tulkojumu un saņemt gatavo darbu, neatstājot savu darba vietu vai dzīvokli –atsūtot savu pasūtījuma tekstu uz mūsu e-pastu, vai arī atnesot uz mūsu norādīto adresi. Gatavo darbu mēs nosūtīsim Jums atbilstoši pieprasījumam, nosūtot elektroniski, vai arī mūsu kurjers atbrauks uz Jūsu norādīto adresi absolūti bez maksas. Protams, Jūs vienmēr būsiet laipni gaidīti mūsu birojā, kur profesionālie konsultanti atbildēs uz visiem Jūs interesējošiem jautājumiem un nodrošinās Jūsu pasūtījuma precīzu un kvalitatīvu izpildi.

    Mēs garantējam Jūsu dokumentu pilnīgu konfidencialitāti un saglabātību.

    Kļūstot par ZTB.LV klientu, Jūs pasargāsiet sevi no nekvalitatīva tulkojuma un ietaupīsiet savu laiku un naudu!

    Video
    PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTulkošana, tulkojumi, tulkošanas pakalpojumi    Tekstu tulkošana    Medicīnas tekstu tulkojumi, tulkošana       Medicīnas dokumentu tulkošana       Medicīnas izziņu tulkošana    Tulkošana, tulkojumi, tulkošanas pakalpojumi    Dokumentu tulkošana, tulkojumi    Notariāli, notāra apstiprināti tulkojumi       Zvērināta tulka pakalpojumi Tekstu rediģēšana, korektūra un ievadīšana    Gramatikas pārbaude    Ortogrāfijas pārbaude    Stilistikas pārbaude Tulkojumi vienas dienas laikā (Steidzami tulkojumi)
    Karte

    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 27530
    Meklēšanas rezultātos parādīts : 124522


    ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
    ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, radio sistēmu dzīvniekiem tirdzniecība. Partneri ir ASV kompānija PetSafe. PetSafe izstrādā radio un elektroniskas ierīces, kuras uzlabo cilvēku un dzīvnieku attiecības.
    Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
    Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
    Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejs
    Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejsKandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
    MinTrakTex, SIA
    MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
    RUSSO-BALT, auto piekabes un treileri
    RUSSO-BALT, auto piekabes un treileriRažošanas komercfirma RUSSO-BALT ir pirmais vieglo automašīnu un mikroautobusu piekabju ražotājs Latvijas Republikā.
    Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrs
    Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrsAktīvs visu gadu! Ozolkalns piedāvā atpūtas iespējas un nakšņošanu Gaujas Nacionālajā parkā, Cēsu pievārtē. Ziemā tās ir kalnu slēpošanas un snovborda trases, kas sasniedz 500 m garumu. Kalns aprīkots ar krēslu un diviem enkuru pacēlājiem, pieejama inventāra noma un instruktoru pakalpojumi.
    Thread solutions, SIA
    Thread solutions, SIAPiedāvājam augstākās kvalitātes COATS šujamos diegus apģērbiem, somām, apaviem, mēbelēm, sporta inventāram, teltīm, tentiem, jahtām, filtriem, tehniskai šūšanai, maisu aizšūšanai, aušanai. Piedāvājam diegus augstām temperatūrām.
    Logu Plēves, SIA
    Logu Plēves, SIAUzstādām plēves uz logiem, durvīm, starpsienām un citām stikla virsmām rūpniecības, ražošanas telpās, birojos, veikalos, viesnīcās, bērnudārzos, skolās un citās sabiedriskās iestādēs, privātmājās un dzīvokļos, visur, kur vien ir stikls un stikla izstrādājumi
    Skaistkrasti, pirts
    Skaistkrasti, pirtsViesu nams Tīnūžos. Bezmaksas WiFi. Pirts un apkurināms kubls. Pilnībā aprīkota virtuvīte, dažās naktsmītnēs ir plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem un DVD.  Izjādss ar zirgiem un makšķerēšana.
    Ligas, viesu nams
    Ligas, viesu namsTikai 10. minūšu braucienā no Rīgas, Jūs nokļūsiet viesu namā Līgas, kas atrodas Ķekavā. Lai Jūs justos, kā mājās, esam padomājuši par visu, līdz pēdējam sīkumam. Īsta pirtiņa, vēss baseins un veldzējošs dīķ
    Visi banneri