Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Matraču meistars, matrači

Matraču meistars, matrači

Krasta iela 46, Rīga, Latvija, LV-1003
(+371) 29410961
(+371) 29283176
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Kāpēc izvēlēties „Matraču meistara” produkciju?

Elpojošs matracis — pareizs miktroklimats

Matracis ir radīts, izmantojot modernākās tehnoloģijas un augstvērtīgākos materiālus. Mūsu matrači no citiem atšķiras, ārā ar to, ka mūsu matraču sānu malas netiek nostiprinātas ar porolonu, kas ļauj matracim elpot, un nodrošina pareizu mikroklimatu.

Matracis saglabā savu formu

Pateicoties stūru stiprinājumiem, matracis saglabā savu formu.

Atsperu bloks komfortablam miegam

Matracī katra spirāliskā atspere atrodas savā kabatiņā. Tā darbojas individuāli un nodrošina pareizu atbalstu Tavam mugurkaulam. Matracis pieņem Tava ķermeņa formu, Tu jūties komfortabli, un blakus guļošais cilvēks nejūt Tavas kustības.

Roku darbs

Individuāls roku darbs padara katru matraci par tieši jums radītu produktu!

Noņemama virsma

Matracis kalpos ilgi, pateicoties dubultam, izturīgam šuvumam. Rāvējslēdzis padara matrača virsmu viegli noņemamu un mazgājamu 30°C, kas atbilst higiēnas prasībām. Matrača virsmu veido gaisa caurlaidīgs, trikotāžas audums, kas nodrošina pareizu gulēšanas mikroklimatu.

Matraci veido 250 atsperes uz 1 m² vai „multipocket” atsperu bloks, kurā ir 310-320 atsperes uz 1 m².

Sastāvs: audums, sintepons, kokvilna, vatīns, kokoss, vatīns, ortopēdisko kabatatsperu bloks - vatīns, kokoss, vatīns, kokvilna, sintepons, audums.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMatraču izgatavošana un ražošana Skatīt vairākMatraču tirdzniecība Skatīt vairāk   Matrači Skatīt vairāk   Bērnu matrači Skatīt vairāk   Virsmatrači Skatīt vairāk   Matrači ar rāmi Skatīt vairāk   Kokosa matrači Skatīt vairāk   Lateksa matrači Skatīt vairākGuļamistabas mēbeles Skatīt vairāk   Gultas Skatīt vairāk
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 10624
Meklēšanas rezultātos parādīts : 46856


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMIOLANS SIA. SEIFI. Metāla DURVIS. Izgatavošana pēc pasūtījuma. No 1992.gada mēs strādājam Jūsu labā.
Arkadia, SPA viesnīca
Arkadia, SPA viesnīcaHotel-Spa Arkadia. Viesnīca, SPA centrs, saunas, džakuzi, baseins, bistro, restorāns,  konferenču zāles, banketi un svinības, biljards, atpūta ar bērniem
Riekstkalni, stādaudzētava
Riekstkalni, stādaudzētavaSpecializētā riekstkoku stādaudzētava "RIEKSTKALNI" piedāvā Latvijas klimatam piemērotus, salizturīgus riekstkoku stādus no Kanādas. Mūsu stādi tiek audzēti no labāko Kanādas šķirņu mātes koku sēklām, kas dod iespēju stādiem labāk pielāgoties Latvijas klimatam, augsnei un gaismas režīmam.
Atlas Motors, autosalons - autoserviss
Atlas Motors, autosalons - autoservissAtlas Motors ir neatkarīgs ASV auto uzņēmums: riepu, automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība, auto serviss.
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pārvietošanās serviss
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pārvietošanās servissZebra Cargo, mantu pārvietošana un iepakošana, noliktavas pakalpojumi, mākslas priekšmetu transportēšana un apdrošināšana. Ofisu pārvešana, Pārcelšanās, Mantu pārvešana, Pārcelšanās serviss, Pārvākšanās serviss, Krāvēju pakalpojumi, Iekraušana, Izkraušana, Pārvietošanās serviss, Mantu pārvietošana, Pārvākšanās, Biroja pārvešana, Pārvešana, Pārvietošana
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
Bucefāls, krodziņš
Bucefāls, krodziņšKrodziņa Bucefāls - telpas banketiem, galdu klāšana, karstais galds un aukstais galds. Viesu nams, pirts, baseins.
Leibuk, IK
Leibuk, IKGrāmatvedības pakalpojumi visa veida uzņēmējdarbības formām.Konsultācijas biznesa uzsākšanā, piemērotākās uzņēmējdarbības formas izvēle, nodokļu režīma izvēle. Uzņēmums "Leibuk" sniedz kompleksus pakalpojumus, sākot ar biznesa plāna izstrādi, sabiedrības dibināšanu, grāmatvedības apkalpošanu un ekonomiskās analīzes veikšanu uzņēmumiem.
Visi banneri