Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dimantu kalns, Z/S

Dimantu kalns, Z/S

Dimantu kalns, Rembate, Rembates pagasts, Ogres novads, Latvija, LV-5052
(+371) 20388777
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViesu nami   Naktsmītnes      Dažādi numuri      Gultasvietas   Telpu noma      Telpas atpūtai un viesībām      Telpas konferencēm un semināriem      Banketu zāles un telpas svinībām      Vietas kāzu svinībām   Kamīnzāle   Banketi      Banketu apkalpošana      Kāzu svinību organizēšana   Pirtis      Krievu pirts      Dīķi   Lauku mājas   Ziemas dārziAktīvā atpūta   Izjādes ar zirgiem   Peintbols   BatutiAtpūta pie dabas   Piknika vietas   Telšu vietas   Ugunskura vietas   Brīvdabas estrādesPiedāvājumi bērniem   Svinības un pasākumi bērniem   Pasākumu organizēšana bērniem   Vasaras nometnes bērniem   Bērnu rotaļu laukumi   Bērnu ballītes   Atrakcijas      Piepūšamās atrakcijas   Ģimenes pasākumi, organizēšana   Bērnu dzimšanas dienas   Dzīvnieki apskatei      Dambrieži, savvaļas govis, lapsu alas, zirgs, ponijs, strausi, truši, kazas, aitas, vistas, tītari (Dzīvnieki apskatei)      Dzīvnieku barošana no rokas (Dzīvnieki apskatei)Sporta pasākumi   Sporta spēles      Vasaras sporta spēles      Ziemas sporta spēles   Vieta sporta pasākumiem      Sporta laukumi         Basketbola laukumi         Futbola laukumi         Volejbola laukumiZirgu stallis    Dambrieži   Briežu dārziĪpašie piedāvājumiEkskursijas gida pavadībā (Ekskursijas)   Ekskursijas skolēniem   Gidi, gidu pakalpojumi
Karte

Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Gintus, SIA, mērniecība
Gintus, SIA, mērniecībaSIA Gintus , mērniecība, topogrāfija, detālplānojumi, izpildshēmas, robežplāni.
Telpaugi.lv
Telpaugi.lvAugi, puķu podi birojam, mājām, terasēm un pasākumiem!       Parūpēsimies arī par augu kopšanu!
Melturi, viesnīca
Melturi, viesnīcaViesnīca "Melturi" atrodas gleznainā vietā pie Amatas upes. Ērta piebraukšana, autostāvvieta. Mājīgi 1-vietīgi un 2-vietīgi numuri, sauna, baseins, kamīnzāle, telpas konferenču rīkošanai.
Bonaselect, mēbeles
Bonaselect, mēbelesMūsu mēbeļu interneta veikals atšķiras ar garantētiem piegādes laikiem, jo mūsu transports ceļo pa Eiropas valstīm neatkarīgi no pasūtījumu daudzuma. Mēs neierobežojam klientu iztēli un palīdzam izvēlēties unikālas materiālu krāsas un faktūru kombinācijas. Pats galvenais, ka mēs strādājam priekš klientiem, lai palīdzētu aprīkot Jūsu mājas. Mēs piedāvājam stilīgas, praktiskās un ērtas mēbeles Jūsu mājām bez mākslīga uzcenojuma. Uz doto brīdi mūsu piedāvājumā ir vairāk nekā 200 000 mēbeļu variāciju no 150 ražotājiem. Jūs neatradāt interneta veikalā meklēto? Droši vien mēs vienkārši tehniski nepaspējām to pievienot. Rakstiet vai zvaniet mums, mēs palīdzēsim atrast, izvēlēties un pasūtīt. Piegādāsim tieši laikā. Katalogi un materiālu paraugi ir pieejami mūsu birojā Rīgā, Sniķeres ielā 29 k2. Gaidām Jūs 9:00-16:30 darba dienās.
Tavs Draugs, zoosalons
Tavs Draugs, zoosalonsUzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
Nordmen, veikals
Nordmen, veikalsEleganti biznesa, klasiski ikdienas uzvalki ir piemēroti cilvēkiem, kas lieliski izskatīties, ērti justies. Vīrietis uzvalkā no Nordmen jutīsies pārliecināts un stils būs perfekts.
Elīna Sila Art
Elīna Sila ArtAuduma autiņi un autiņbiksītes zīdaiņiem un bērniem. Izšūšanas pakalpojumi. Personalizēti izšuvumi uz dažādiem auduma izstrādājumiem - krekliem, maisiņiem, cepurītēm, dvieļiem, priekšautiem utt. Firmas logo izšūšana. Izšuvumi personalizētām dāvanām kāzām, kristībām, ziemassvētkiem, visa veida svinībām utt.
Skultes muiža, viesu nams
Skultes muiža, viesu namsSkultes muiža - ideāla vieta kolektīviem pasākumiem, kāzām, sporta spēlēm: viesību zāle, pirts, baseins, kamīnzāle, terase, divvietīgas istabas.
Arņa Preisa keramikas darbnīca
Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
Visi banneri