Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dizains un Druka, SIA

Dizains un Druka, SIA

Lāčplēša iela 70, 2. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 27863280
(+371) 67217802
Juridiskais nosaukums : Sia Dizains un Druka
Reģistrācijas numurs : 40103730993
Juridiskā adrese : Sia Dizains un Druka

instrukcijasLietotāja rokasgrāmatām un instrukcijām ir izšķiroša nozīme, lai nodrošinātu, ka lietotāji var efektīvi saprast un izmantot produktu vai pakalpojumu. Neatkarīgi no tā, vai esat tehniskais autors, produktu dizainers vai kāds, kura uzdevums ir izveidot lietotāja dokumentāciju, tālāk sniegtie padomi palīdzēs jums izveidot skaidrus, kodolīgus un lietotājam saprotamas instrukcijas.

turpināt lasīt ...

Maiju kalendārsRunājot par laika uzskaiti, lielākā daļa no mums ir pieraduši pie pazīstamā Gregora kalendāra. Bet vai zinājāt, ka visā pasaulē ir daudz intriģējošu un neparastu kalendāru sistēmu no dažādām kultūrām? Šie kalendāri piedāvā aizraujošu ieskatu dažādos veidos, kā cilvēce ir svinējusi un mērījusi laiku. Šajā rakstā mēs dosimies ceļojumā, lai izpētītu dažus no ievērojamākajiem un neparastākajiem kalendāriem no visas pasaules.

turpināt lasīt ...

Mūsdienu saspringtajā konkurencē, kad ir jāizcīna sava vieta zem saules, svarīgi lai Jūsu uzņēmums sasniegtu pēc iespējas plašāku klientu loku. Mārketings un reklāma ir vieni no svarīgākajiem faktoriem šī mērķa sasniegšanā. Efektīvas vizualizācijas, kas izvietotas pārdomātās lokācijās un vietnēs, ir viens no biežāk izmantotajiem rīkiem klientu piesaistē. Šobrīd īpaši aktuālas ir uzlīmes, kas kalpo gan kā lieliska reklāma, gan skaista dekorācija. Uzlīmju veidi un pielietošana ir pieejami plašā spektrā, jo iespējami dažādi materiāli, dizaini un daudz kas cits.  

turpināt lasīt ...

Kāds ir viens no ilgtspējīgākajiem reklāmas risinājumiem? Tie noteikti ir baneri! Tos iespējams lietot gan iekštelpās, gan ārā  - dažāda veida un formāta risinājumos. Baneri ir īpaši ražota liela izmēra digitāla druka - tie ir viegli pārvietojami, izturīgi un pamanāmi.

Īpaša priekšrocība, ko piedāvā šāda veida druka, ir produkta daudzpusība un ilgtspēja. Ja baneris paredzēts āra apstākļiem, to iespējams veidot noturīgu gan pret mitrumu, gan pret UV starojumu. Baneri tiek lietoti kā vides reklāma un, kad tos stratēģiski novieto, tie vienmēr piesaista auditorijas uzmanību - vai tas ir pasākumu, vai īpašu akciju reklamēšanai. Īpaši efektīvus banerus padara arī to redzamība, augtās kvalitātes krāsas un spilgtums, kas tos padara vienlīdz labi saskatāmus gan dienasgaismā, gan nakts pilsētas izgaismojumā naktī.

turpināt lasīt ...

Logotips ir grafiska vizualizācija, kas galvenokārt tiek izmantota, lai sniegtu priekšstatu par kompānijas, uzņēmuma, brenda ideju un tēlu. Galvenais logotipa mērķis ir individualitāte, firmas stila atpazīstamības veicināšana, uzmanības pievēršana un identificēšana konkurentu vidū.

Logotips ir spilgts, īss un emocionāls stāsts par brendu, tā uzdevumiem, ideoloģiju, vērtībām un produktu, tas kalpo kā brenda kvalitātes garantija un to iespējams attēlot daudz dažādos veidos – uzraksta veidā, simbolu veidā vai šo elementu kombinācijā.

Logotipam un firmas stilam, kurā ietilpst dokumentu mapes, vizītkartes, veidlapas u.c. produkti, jābūt viegli saprotamam un lakoniskam. Tam jābūt viegli atpazīstamam un acīm baudāmam. Galvenokārt ilglaicīgi aktuālam un idejiski saturiskam.  Ne reti ir grūti atrast uzticamus partnerus, kuru rokās būs firmas tēls, taču tipogrāfija pašā Rīgas centrā, Tipografijas.lv, kas jau vairāk kā 20 gadus ir Latvijā augsti pieprasīta un atpazīstama, piedāvā plašu piedāvājumu klāstu, tai skaitā visu nepieciešamo firmas stila izveidei. Sīkāk ar piedāvājumu varat iepazīties šeit http://www.tipografijas.lv/lv/poligrafijas-dizains-maketesana/logotips

Izgatavojot logotipu un veidojot firmas stilu tiek veikta rūpīga uzņēmuma, brenda analīze, meklēts piemērotākais grafiskais risinājums un pieredzējušu dizaineru un maketētāju uzraudzībā veidota izcila firmas vizuālā identitāte!

Piesaistoša vizuālā identitāte ir pirmā panākumu atslēga veiksmīgam biznesam un tā virzīšanai tirgū un pirmais atbildīgais uzdevums ir atrast kompetentu logotipu un firmas stilu izstrādātāju. Lai justos droši par savu izvēli, nenāktos vilties ieguldītajā laikā un līdzekļos, rekomendējam SIA “Dizains un Druka” tipogrāfiju, kas ātri un kvalitatīvi veiks uzticēto darbu, sniegs noderīgus padomus un dalīsies labākajā pieredzē, kas iegūta ilgu darba gadu garumā!

Vairāk informācijas atradīsiet šeit http://www.dizainsundruka.lv/lv/pakalpojumi

 

turpināt lasīt ...

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Baltijas durvis
Baltijas durvisBaltijas durvis. Metāla durvis. Logi. Durvis. Plastikāta logi. Ugunsdrošās durvis. Iekšdurvis. Uzstādīšana. Montāža.
Jena motors, SIA, atpūtas saimniecība
Jena motors, SIA, atpūtas saimniecībaKvadrociklu, motoroleru, motociklu, ūdens un sniega motociklu noma un tirdzniecība. Sporta inventāra noma.
Burtakas, atpūtas komplekss
Burtakas, atpūtas komplekssVelnišķīgi laba atpūta! Laipni lūdzam, ar visu ģimeni un draugu pulku, brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Pirtis, makšķerēšana, banketi, biljards bārs.
MinTrakTex, SIA
MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
Fotostudijas.lv, fotostudija
Fotostudijas.lv, fotostudijaFotostudija Rīgas centrā. Fotostudijas īre un fotogrāfa pakalpojumi. Fotosesijas studijā vai Jūsu izvēlētā vietā. Lielformāta druka, kanvu un fotogrāmatu izgatavošana.
Vējkalnietis, vīna darītava
Vējkalnietis, vīna darītavaDienliliju Dārza apmeklētāji var apskatīt gan krāšņās dienlilijas gan degustēt dažādus mājas vīnus. Mazliet pārfrāzējot Mārtiņu Rītiņu " bet kas gan var būt būt labāks par abiem kopā '" ? Ziedi un vīns ...
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Jaunpils pils, viduslaiku pils
Jaunpils pils, viduslaiku pilsJaunpils pils ir viena no retajām viduslaiku pilīm, kas lieliski saglabājusi savu sākotnējo izskatu.
Visi banneri