Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Zanda, rokdarbi, keramika

Zanda, rokdarbi, keramika

Rīga, Latvija
(+371) 29442420
 
VissPiedāvājumiGalerija
Apraksts

Kad man bija 4 gadi, vecāmamma pirmo reizi man iedeva rokās tamboradatu. 6 gadu vecumā uztamborēju 2 pārus čības - mammai un krustmātei Ziemassvētku dāvanām. Jakas un džemperus sev, draugiem un radiņiem adu kopš skolas programmā bija jaku adīšana. Visbiežāk Ziemassvētku un jubileju dāvanas darinu pati, tad katrā zeķē, cimdā vai bļodiņā var ielikt visas labās domas par dāvanas saņēmēju. Rokdarbi ir mana meditācija, vaļasprieks un atpūta.

Kā top keramikas trauki, pirmo reizi pamēģināju 2009.gadā Latgales podnieku skolas vasaras plenērā pie Evalda Vasilevska. Kopš 2013.gada  vasaras plenēra, nu jau traukus veidoju gandrīz katru dienu. 

Ja arī jums ir iepatikušies mani darbiņi, labprat dalītos ar kādu samīļotu bļodiņu, siltām zeķēm vai īpaši jums adītu džemperi.

Ja vēlaties pasūtīt īpaši Jums veidotus keramikas izstrādājumus, jārēķinās, ka pasūtījums jāveic 2-4 nedēļasiepriekš. Ceplīti kurinām apmēram reizi mēnesī, bet darbu izveidei un žūšanai nepieciešamas 1-3 nedēļas, atkarība no darbu lieluma (biezuma).

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAmatnieku darinājumi, meizstardarbi, izstrādājumi Skatīt vairākZandas Priednieces keramikas darbu izstāde "Vizbuļu laikā" Ropažu kultūras centrā (06.05.2016.) Skatīt vairākPodnieki un keramiķi Melnā keramika (Svēpētā keramika) Skatīt vairākKeramikas izstrādājumi Skatīt vairākKeramikas trauki Skatīt vairākMāla trauki Skatīt vairākTrauki, virtuves piederumi Māla šķīvji Skatīt vairākMedus podi Skatīt vairākPodi Skatīt vairākPuķu podi Skatīt vairākBļodas Skatīt vairākMāla krūzes Skatīt vairākMāla bļodas Skatīt vairākRituālu (Bļodas) Skatīt vairākBļodas ar latvju rakstiem (Bļodas) Skatīt vairākŠķīvji-paplātes (Šķīvji) Skatīt vairākVāzes Skatīt vairākMāla vāzes Skatīt vairākMāla svečturi Skatīt vairākMāla rotas Skatīt vairākKrūkas Skatīt vairākKrūzes un krūzītes Skatīt vairākDāvanas Skatīt vairākCepļa atvēršana Skatīt vairākAdījumi Zeķes Skatīt vairākVilnas zeķes Skatīt vairākAdītas zeķes Skatīt vairākTautiskas zeķes Skatīt vairākSomas un somiņas ŠOBRĪD PĀRDOŠANĀ Keramikas ceplis MADZE Skatīt vairākRadošās darbnīcas Skatīt vairākKeramikas māla augļu trauki Skatīt vairākKeramikas māla zupas bļodiņas Skatīt vairākKeramikas māla podi un podiņi cepeškrāsnij Skatīt vairākKeramikas māla svečturi āra Skatīt vairākKeramikas māla svečturi iekarināmi Skatīt vairākKeramikas māla svečturi ar sveci Skatīt vairākKeramikas māla svečturi - sveču paliktņi Skatīt vairākKeramikas māla krūzītes bez osām Skatīt vairāk

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 43382
Meklēšanas rezultātos parādīts : 579593


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
Masāžas studija 8
Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiālu tirdzniecība, jumta un sienu materiālu ražošana no plānā lokšņu tērauda. Vairāk kā 2000 nosaukumu, kuri izgatavoti no augstvērtīgām izejvielām, izmantojot progresīvas tehnoloģijas.
Madaras, atpūtas māja
Madaras, atpūtas mājaAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojs
Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojsProfesionāli rakstiskie un mutiskie tulkojumi 110+ valodās. Dokumentu tulkošana ar notariālu apliecinājumu, svešvalodu kursi un bērnu nometnes.
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrāde
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrādeSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
Dikolat, SIA
Dikolat, SIADIKOLAT - tas ir drošs gaisa kompresoru iekārtu piegādātājs. Mēs esam gatavi piegādāt pilnu pakalpojumu ķēdi, kas saistīta ar gaisa komresoriem: no piegādes un uzstādīšanas līdz izejmateriālu apgadei un servisa pakalpojumiem. Mūsu firmas veiksmes pamatā ir liela pieredze un kvalitatīvs kompresoru iekārtu piedāvājums (skrūvju un virzuļu kompresori, spiestā gaisa sausinātāji, maģistrālie filtri, gaisa sistēmas). Mēs piegādājam pazīstamu ražotāju kompresoru iekārtas - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor.
Prezentreklāma, SIA
Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
Visi banneri