Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Fiesta, banketi

Fiesta, banketi

Miera iela 14 - 16, Salaspils, Salaspils novads, Latvija, LV-2169
(+371) 20218602
 
VissPiedāvājumiVideospa
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViesnīcasBanketi   Banketu apkalpošana   Galdu klāšana   Izbraukumu banketiTelpu noma   Telpas atpūtai un viesībām   Banketu zāles un telpas svinībām   Telpas konferencēm un semināriem   Vietas kāzu svinībāmSPA komplekss   SPA   Pirtis      Saunas      Krievu pirts      Turku pirts      Tropu pirts   Solāriji   Baseini   Džakuzi   Masāža, masāžas pakalpojumi   Vaksācija   Ūdens aerobika   SPA procedūras, ietīšanaĒdināšanas pakalpojumi   Kafejnīcas   Bāri      Dzērieni      Alkoholiskie dzērieni   Restorāni   Ēdieni      Brokastis      Pusdienas      Siltie ēdieni      Vakariņas      Salāti      Uzkodas         Aukstās uzkodas         Karstās uzkodas      Deserti      Bērnu ēdienkarte      Konditorejas izstrādājumi, saldumi         Tortes pēc pasūtījumaPasākumu organizēšana   Tematiskie pasākumi   Atpūtas pasākumi, organizēšana   Korporatīvie pasākumi, organizēšana   Bērnu ballītes   BoulingsDāvanu kartes
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 19960
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1200313
Skatīt arī katalogā : Viesnīcas


HBH Juozo alus , atpūtas centrs
HBH Juozo alus  , atpūtas centrsŠodien vienlaicīgi slēgtajās bāra telpās un ārā garšot Joza alu un baudīt lielisko „Radas“ virtuvi var no 700 līdz 1200 cilvēkiem.
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika SIA Tvora – plaša profila uzņēmums piedāvā plašu sētu un žogu dažādību, kā arī ar to saistītās preces. Mes esam oficiālie pārstāvji daudzās Eiropas ražotājiem valstīs Baltiyskih.
Gungas, viesu nams
Gungas, viesu namsGungas -  etnogrāfiskais viesu nams svinībām, atpūtai un semināriem.
Eiropas reģionālais tūrisma institūts
Eiropas reģionālais tūrisma institūtsTūrisma ziņu portāls Eiropa.lv: tūrisma ziņas, eKatalogs, semināri, apmācības, konsultācijas, vēstkopas, CV online.
Sīpoli, viesu nams
Sīpoli, viesu namsViesu māja Sīpoli atrodas 1 km no jūras. Skaists, dārzs, pirtiņa, viesu māja, banketu zāle, piknika vietas.
Jolanta, viesnīca
Jolanta, viesnīcaAtpūtas centrs Jolanta, Alūksnē, piedāvā komfortablus un ērtus viesnīcas numuriņus Alūksnes viesiem. Sauna, baseins, banketu zāle. Draudzīgas cenas.
Stila Elements
Stila ElementsUzņēmums Stila Elements ir klasisku dekoru eksperts, kas palīdz veidot elegantus interjera un eksterjera dizainus izmantojot tādus materiālus kā koks un ģipsis.
Baltijas durvis
Baltijas durvisBaltijas durvis. Metāla durvis. Logi. Durvis. Plastikāta logi. Ugunsdrošās durvis. Iekšdurvis. Uzstādīšana. Montāža.
Visi banneri