Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Veselības centrs Medeors pluss-S

Veselības centrs Medeors pluss-S

Dzirnavu iela 91 k-3, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 26176608
(+371) 67226062
Juridiskais nosaukums : Veselības centrs Medeors pluss-S, SIA
Reģistrācijas numurs : 42103090496
Juridiskā adrese : Zvirbuļu iela 11, Rīga, LV-1011
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte

Fizioterapija


Miķeļbāka, kempings
Miķeļbāka, kempingsViesu nams Miķeļbāka piedāvā kempinga mājiņas. Duša un WC servisa mājā. Ir iespējams pasūtīt ēdināšanu. Velosipēdu īre, ogošanas un sēņošanas iespējas. Viesu nams atrodas netālu no jūras.
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecība
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecībaZemnieku saimniecība "Kaņepītes" bioloģiski audzē un ražo dazāda veida graudu produkciju no kviešiem, rudziem, miežiem, auzām, griķiem, zirņiem un ķimenēm. BIO milti, graudi, pārslas u.c. Brauciet ar saviem traukiem uz saimniecību pēc produkcijas, dabūsiet patīkamu atlaidi!
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnika
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnikaZobārstniecības pakalpojumi. Bērnu zobārstniecība. Stomatoloģija. Zobu mākslinieciskā restaurācija. Zobu protezēšana.
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
INETA LESĪTE, stiliste
INETA LESĪTE, stilisteLAK vizāžista amata meistare, stiliste Ineta Lesīte. Stilista konsultācijas sievietēm un vīriešiem.Apģērbu, aksesuāru iegāde veikalos.Make-up, make-up apmācības. Dāvanu kartes. Semināri. Lekcijas.
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāle
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāleKafejnīca - banketu zāle Gaujas Lukss piedāvā svinību telpas no 10 līdz 100 cilvēkiem. Klājam gan kāzu galdus, gan bēru mielastus.
URALA, viesu māja
URALA, viesu mājaĪsta krievu pirts. Telpas svinībām līdz 100 cilvēkiem. Liela terase ar apkurināmu kublu. Pavisam netālu no Rigas.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Pokaiņi
PokaiņiSena svētvieta, akmens krāvumi, enerģiju lauki. Izzini sevi un senatni.
Skursteņmeistars, SIA
Skursteņmeistars, SIALatvijas Amatniecības Kamerā diplomēti skursteņslauķu amata meistari, zeļļi un mācekļi sniedz sekojošus pakalpojumus: Mehāniskās ventilācijas sistēmu tīrīšanu, Dūmvadu projektēšanu, pieņemšanu ekspluatācijā, Skursteņu un apkures ierīču tīrīšanu...
Visi banneri