Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Veselības centrs Medeors pluss-S

Veselības centrs Medeors pluss-S

Dzirnavu iela 91 k-3, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 26176608
(+371) 67226062
Juridiskais nosaukums : Veselības centrs Medeors pluss-S, SIA
Reģistrācijas numurs : 42103090496
Juridiskā adrese : Zvirbuļu iela 11, Rīga, LV-1011
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

 Veselības centrs “Medeors pluss-S” ir izveidots  ar nolūku sniegt palīdzību cilvēkiem ar muguras problēmām, sporta traumām, pēc operācijas rehabilitācijā, piedāvājam veselības uzturēšanas programmas biroja darbiniekiem, grūtniecēm, sievietēm pēcdzemdību periodā, kā arī tiem kuriem pāri 60 un vairāk. 

 Centrā strādā sertificēti  fizioterapeiti, kuri sniegs konsultācijas , izmantojot savas padziļinātās zināšanas, piedāvās dažādas fizioterapijas tehnoloģijas, individuālas nodarbības, veselības vingrošanas nodarbības, ārstnieciskās masāžas, bērnu koriģējošās vingrošanas, zīdaiņu masāžas,grūtnieču vingrošana un grūtnieču masāža.

Veselības  centrā speciālisti nodrošina individuālu pieeju katram klientam, jo  mīl savu darbu un cilvēkus, spēja cienīt katra cilvēka individuālas vajadzības, katra cilvēka veselības stāvokli, izvēloties katram klientam slimības problēmas piemērotāko atrisinājumu un fizioterapijas tehnoloģijas.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMasāža, masāžas pakalpojumi    Sporta masāža    Muguras masāža    Anticelulīta masāža    Ārstnieciskā masāža Fizioterapija, fizioterapeiti    Fizioterapija pēc lūzumiem    Fizioterapeita konsultācijas Ārstnieciskā vingrošana    Vingrošana senioriem    Vingrošana grūtniecēm    Pilates    Teipošana    Slinga terapija    Stājas koriģēšana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 37211
Meklēšanas rezultātos parādīts : 156938


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
BALTIC-S, santehnika
BALTIC-S, santehnikaUzņēmums Baltic-S nodarbojas ar santehnikas vairumtirdzniecību un mazumtirdzniecību.
Klivet, veterinārā klīnika
Klivet, veterinārā klīnikaVairāku dzīvnieku veidu ārstēšana (arī dekoratīvo grauzēju, putnu, sesku). Terapija un ķirurģija. Vakcinācijas, mikročipēšana un konsultācijas. Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta.
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
Vašlejas, viesu māja
Vašlejas, viesu mājaVašlejas - viesu nams Tukumā, sakoptā lauku vidē. Vieta pasākumiem, naktsmītnes, kamīnzāle, karaoke, pirts. Piknika vietas, teniss.
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
Dārziņi, zirgu sēta
Dārziņi, zirgu sētaZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
H4y Interior, SIA
H4y Interior, SIA Plašs iekštelpu mēbeļu un interjera priekšmetu klāsts. Mēbeles ikvienai dzīvojamās platības telpai, tai skaitā dārza mēbeles, visslielākais dārza mēbeļu klāsts Baltijas valstīs -dārza krēsli, dārza galdi, batuti, ugunskura vietas, dārza mēbeļu komplekti) Piedāvājuma klāstā ergonomiskie un biroja krēsli.
Skangaļu muiža, viesu nams
Skangaļu muiža, viesu namsSkangaļu muiža atrodas skaistā vietā Vidzemes vidienē starp divām pilsētām – vēsturisku un tūristu iecienītu pilsētu – Cēsīm un Valmieru. Rauna, kas tiek tautā saukta par mazo Šveici –atrodas 9km. Pie mums atbraucot, var apskatīt dabas objektus- kā Raunas Staburagu, Lielo ellīti, Līču-Lanģu klintis
Ozolleja
OzollejaVeicam visa veida zemes rakšanas darbus. Atīram grāvjus un novācam bīstamos kokus.
Visi banneri