Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Tree Climbers, SIA

Tree Climbers, SIA

Upeslejas - 11, Upeslejas, Ropažu novads, Latvija, LV-2118
(+371) 26558540
Juridiskais nosaukums : Tree Climbers, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību
Reģistrācijas numurs : 40103630831
Juridiskā adrese : Upeslejas - 11 dz. 48, Upeslejas, Stopiņu novads, Latvija, LV-2118
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Arborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..

Koku kopšana un vainagu veidošana

Koku vainagu kopšana, jeb formēšana, ir veids kā palīdzēt kokam sadzīvot ar apkārtējo vidi, neradīt bīstamību apkārtējiem, “ielaist” gaismu mājā, dārzā vai apkārtējā teritorijā, novērts problēmas nākotnē, kuras var radīt “nepareizi” veidojies vainags vai radīt estētisku skatu, ko veido sakopts koks.

Vairāk informācijas par koku kopšanu meklējiet šeit http://www.treeclimbers.lv

Bīstamo koku zāģēšana. Koku ciršana

Veicot bīstamo koku zāģēšanu (bīstamo koku ciršanu), izmantojam arboristu (kokkopju) un alpīnisma darba paņēmienus, lai droši veiktu zāģēšanas darbus. Pilsētas vidē galvenokārt izmantojam koku zāģēšanu pa gabaliem. Ēku, žogu un apstādījumu tuvumā, nepieciešamības gadījumā, ar virvēm nolaižam nozāģētos gabalus līdz zemei, tādējādi pasargājot apkārtējot vidi no sabojāšanas.

Vairāk informācijas par koku nozāģēšanu meklējiet šeit http://www.treeclimbers.lv

Celmu frēzēšana.

Pēc koku nozāģēšanas pāri paliek celms, arī to mēs varam likvidēt - veikt celmu frēzēšanas darbu. Mūsu tehnikas parkā ir celmu frēze, ar kuru var piekļūt gandrīz jebkurai vietai un pārvērst celmu skaidās. Pēc celmu izfrēzēšanas atliek vien piepildīt radušos bedri ar auglīgo augsni un iesēt zālienu, lai nekas neliecinātu, ka tur reiz zaļoja koks.

Vairāk informācijas par celmu frēzēšanu meklējiet šeit http://www.treeclimbers.lv

Zaru šķeldošana.

Pēc koku kopšanas vai koku nozāģēšanas darbiem izveidojas zaru kaudze. Mūsu tehnikas parkā ir nepieciešamais transports un zaru šķeldotājs, lai pilnīgi sakoptu teritoriju un visu sastrādāto aizgādātu prom. Izmantojot zaru šķeldotāju, mēs varam sasmalcināt zarus līdz 8 cm resnumam. Radušos šķeldu mēs varam nogādāt utilizācijai, bet to veiksmīgi iespējams izmantot dārzā.

Mobīlais jeb motorzāģa gateris

Pēc tam, kad koks ir savu nodzīvojis un nokaltis, tam iespējams dot otro dzīvi, sazāģēt smukos dēļos, turpat uz vietas, nekur nevedot...

Vairāk informācijas par mobilo jeb motorzāģa gateri meklējiet šeit http://www.treeclimbers.lv

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresArborista pakalpojumi, koku kopšana Skatīt vairāk   Koku ciršana Skatīt vairāk      Koku vainagu veidošana, kopšana, nostiprināšana, retināšana, samazināšana Skatīt vairāk   Bīstamo koku zāģēšana Skatīt vairāk      Vējā nolauzto, izgāzto, īpaši bīstamo koku novākšana Skatīt vairāk   Zaru, koksnes šķeldošana Skatīt vairāk   Teritoriju uzkopšana Skatīt vairāk   Celmu frēzēšana, izrakšana Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 28265
Meklēšanas rezultātos parādīts : 84976

220.lv, veikals
220.lv, veikals220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru iepirkšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsFitnesa klubs Olymp piedāvā jaunākās paaudzes trenažieru zāli, aerobiku, karate, boksa nodarbības. Grupu nodarbību zāle ar peldošo grīdu, stiepšanās telpa, fitobārs, sauna, solārijs.
H4y Interior, SIA
H4y Interior, SIA Plašs iekštelpu mēbeļu un interjera priekšmetu klāsts. Mēbeles ikvienai dzīvojamās platības telpai, tai skaitā dārza mēbeles, visslielākais dārza mēbeļu klāsts Baltijas valstīs -dārza krēsli, dārza galdi, batuti, ugunskura vietas, dārza mēbeļu komplekti) Piedāvājuma klāstā ergonomiskie un biroja krēsli.
Irbītes, mājas kūpinājumi
Irbītes, mājas kūpinājumiMājās kūpinātai gaļai piemīt lieliskas smaržas un garšas īpašības. Saimnieki piedāvā degustēt kūpinātas vistas, desas un cūkgaļu. Karsti kūpinātās gaļas receptes izstrādātas vairāku gadu garumā, bet kūpināšanai izmantota alkšņu malka.
Fotostudijas.lv, fotostudija
Fotostudijas.lv, fotostudijaFotostudija Rīgas centrā. Fotostudijas īre un fotogrāfa pakalpojumi. Fotosesijas studijā vai Jūsu izvēlētā vietā. Lielformāta druka, kanvu un fotogrāmatu izgatavošana.
Rubīni, apartamenti
Rubīni, apartamentiBrīvdienu apartamenti Rubīni ir jauka un mājīga atpūtas vietiņa Ventspils viesiem. Pavisam 5 numuri iekārtoti kā atsevišķi labiekārtoti 2-3 istabu dzīvoklīši.
Gardens, SIA
Gardens, SIATeritoriju labiekārtošana, apzaļumošana, dārzu projektēšana, ierīkošana un apstādījumu kopšana. Dekoratīvās dārza apmales ierīkošana zālienam un dobēm. zāliena, paklājzāliena ierīkošana un pļaušana. Dzīvžogu stādīšana un apgriešana. Dekoratīvo stādu formēšana. Dižstādu stādīšana. Akmens dārzu izbūve un citi labiekārtošanas un apzaļumošanas darbi.https://gardens.lv/
Lobes krogs, viesu nams
Lobes krogs, viesu namsLobes krogs. Kafejnīca - līdz 50 cilvēkiem, banketa zāle - līdz 150 cilvēkiem, numuriņi, pirts - līdz 20 cilvēkiem.
Beach Hotel Liepāja, viesnīca
Beach Hotel Liepāja, viesnīcaEsi gaidīts Beach Hotel Liepāja! Divos stāvos izvietotas 23 istabas sulīgos toņos! Esam vēja pūtienā no jūras, divi vēja pūtieni - un Tu esi Rožu laukumā!
BriedīšKrogs, krodziņš
BriedīšKrogs, krodziņšĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
Visi banneri